Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

δηλαδή πως φέρεται ένας Έλληνας για να δω αν κινδυνεύω :P

υπάρχει και εύκολη απάντηση σε αυτό για να μην βάλω τα πολλά μην κανεις

απλά δες πως φέρονται τι κανουν ντοπια ατομα απο εκει πέρα ολα θα ειναι εύκολα 😛

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dstilio είπε

Και όμως έχουμε καταλήξει οχι απλα φτηνότεροι, αλλά και με καλύτερο ιατρικό σύστημα.

καλύτερο για ποιον; Το αγγλικό σύστημα και βασικά όλα τα συστήματα που χρησιμοποιούν την πρωτοβάθμια ως οχυρό απέναντι στην σπατάλη δημοσίου χρήματος και την υπερσυνταγογράφηση είναι χειρότερα από την πλευρά του ασθενούς.

Σίγουρα σε επίπεδο κοινωνίας είναι καλύτερο το αγγλικό σύστημα.

3 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Απλά επειδή μιλάω αγγλικά και θέλω να δω κάτι πέραν από την Ελλάδα σκέφτομαι ΗΒ/Ιρλανδία

τοσό χαλαρά θα είναι τα ωράρια σου που θα πας και τις βολτούλες/ταξιδάκια σου; Δεν είναι παλούκι στην ειδικότητά σου;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vs_skg είπε

τοσό χαλαρά θα είναι τα ωράρια σου που θα πας και τις βολτούλες/ταξιδάκια σου; Δεν είναι παλούκι στην ειδικότητά σου;

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, για δουλειά θα πάω.

Δημοσ.

Πολύ ωραία αυτά που γράφει ο @OxiGiannisGiannakis, συμφωνώ απόλυτα.

Σε ό,τι αφορά την Ιρλανδία, τα ενοίκια ειναι πανάκριβα. Επιπέδου 600-700 ή και 1000 ευρω για ένα δωμάτιο. ,Λογικό αν σκεφτείς οτι οι μισοι Ιρλανδοί έχουν παρατησει τις δουλειές τους, νοικιάζουν τα σπιτια τους σε οικονομικους μετανάστες και αράζουν στις Μπαχάμες (αληθεια αυτο).

Ωστοσο υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας.

Δημοσ.
Στις 19/2/2023 στις 5:35 ΜΜ, Gingerbread είπε

Το έχω ακούσει αυτό που λες, ισχύει για μάτια και γυναικολογία. Απλά επειδή μιλάω αγγλικά και θέλω να δω κάτι πέραν από την Ελλάδα σκέφτομαι ΗΒ/Ιρλανδία. Για αναισθησιολογία είμαι εγώ.

Με τα λεφτά δεν "τρελαίνομαι" τόσο γιατί ένα εξάμηνο θα  είναι. Θα ήθελα να δω κάτι έξτρα. Γερμανία, Σουηδία δεν μιλάω τις γλώσσες (γαλλικά ξέρω).

Ελλαδα μια χαρα για αναισθησιολογια. Καθολου αναμονη, μια χαρα εκπαιδευση συν εξτρα επιδομα. 

Δημοσ.

£2700 μικτά ή καθαρά;

Αν είναι μικτά τότε τα καθαρά είναι ~£2100 και για Λονδίνο δεν φτάνουν ούτε για αστείο, μόνο με συγκατοίκηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...