Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε εγω ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα μια σελιδα παλι του gov που βαζεις αριθμο κυκλοφοριας και βλεπεις τα στοιχεια οποιασδηποτε αυτοκινητου δεν ειναι αναγκη να ειναι δικο σου . Βλεπεις ακομα και το αποτελεσμα του κτεο πχ δευτερευουσες ελλειψεις. Τωρα δεν μπορω να την βρω αλλα ειναι προσωπικα δεδομενα δεν θα επρεπε να υπαρχει . Ουτε κωδικους ταξις νετ χρειαζεται ουτε τιποτα απλα βαζεις αριθμο κυκλοφοριας και πατας αναζητηση! . Ελεος θα ελεγα. η σελιδα που αναφερα εγω επρεπε να υπαρχει μονο. Αυτή η εφαρμογή λέγεται open car αλλά δεν μπορείς να δεις αυτά που περιγράφεις, δλδ αποτέλεσμα κτεο, μόνο δημόσιες πληροφορίες (μάρκα, μοντέλο, χρώμα) και αν είναι ασφαλισμένο. Πχ: https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτή η εφαρμογή λέγεται open car αλλά δεν μπορείς να δεις αυτά που περιγράφεις, δλδ αποτέλεσμα κτεο, μόνο δημόσιες πληροφορίες (μάρκα, μοντέλο, χρώμα) και αν είναι ασφαλισμένο. Πχ: https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar εχεις δικιο εγω μπερδευτηκα . Συγνωμη λαθος δικο μου 3 σελιδες για το ιδιο πραγμα ενα χαος!! . Επισης υπαρχει και σελιδα που βλεπει η αστυνομια αμα εχει ληξει η ασφαλεια του αυτοκινητου σου , αλλη αυτη η σελιδα. ειναι αυτη εδω https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από johnmegarythmos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε εχεις δικιο εγω μπερδευτηκα . Συγνωμη λαθος δικο μου 3 σελιδες για το ιδιο πραγμα ενα χαος!! . Επισης υπαρχει και σελιδα που βλεπει η αστυνομια αμα εχει ληξει η ασφαλεια του αυτοκινητου σου , αλλη αυτη η σελιδα. ειναι αυτη εδω https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Ουτε καν χρειάζεται η σελίδα αυτή.Η απο πάνω που σου έβαλε αρκεί,δείχνει και την ασφάλεια χωρίς να χρειαζεσαι το αφμ του ιδιοκτήτη. Και φυσικά την σελίδα που έβαλες την χρησιμοποιεί όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ουτε καν χρειάζεται η σελίδα αυτή.Η απο πάνω που σου έβαλε αρκεί,δείχνει και την ασφάλεια χωρίς να χρειαζεσαι το αφμ του ιδιοκτήτη. Και φυσικά την σελίδα που έβαλες την χρησιμοποιεί όποιος θέλει. την σελιδα hic μου την εχει δωσει ο ασφαλιστης μου και εκεινος μου την εχει πει , οτι την χρησιμοποιει η αστυνομια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε πως θα φυγει αυτη η αναγκη; Όπως έγινε και με το δίπλωμα οδήγησης Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε την σελιδα hic μου την εχει δωσει ο ασφαλιστης μου και εκεινος μου την εχει πει , οτι την χρησιμοποιει η αστυνομια . Η αστυνομία χρησιμοποιεί άλλη σελίδα, η οποία της παρέχει πληροφορίες που δεν είναι προσβάσιμες στο ευρύ κοινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 12:39 ΜΜ, johnmegarythmos είπε την σελιδα hic μου την εχει δωσει ο ασφαλιστης μου και εκεινος μου την εχει πει , οτι την χρησιμοποιει η αστυνομια . δεν χρησιμοποιει την σελιδα. Την ιδια βαση δεδομενων κοιταει. Την βαση δεδομενων του κεντρου πληροφοριων που ενημερωνεται αμεσα στην εναρξη και ληξη ασφαλιστηριων συμβολαιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 18/2/2023 στις 11:45 ΜΜ, johnmegarythmos είπε εγω δεν ηξερα την σελιδα του my auto και πηρα τηλεφωνο την μεταφορων στην αρχη μου εδωσαν ενα email και μετα απο αλλη υπηρεσια κατεληξα στην σωστη , κατα καταφερα να τους πιασω στο τηλεφωνο . η αδεια κυκλοφοριας η 2φυλλη που καταθεσαμε στην μεταφορων ειναι αυτη : στο αφμ το εχω σβησει εγω στην φωτογραφια με γομα στην ζωγραφικη και φαινεται λευκο . Το ειχε γραψει ο πατερας μου με στυλο το αφμ πριν το πλαστικοποιησει. Δεν ητανε γραμμενο μηχανογραφημενα. πηραμε σημερα την νεα 3φυλλη αδεια κυκλοφοριας . Βλεπω οτι γραφει και την τυπο του αυτοκινητου EE90LALMDEW ( στον κωδικο D.2) ενω στην προηγουμενη δεν υπαρχει. Μπηκα στην εφαρμογη του gov και προστεθηκε το αυτοκινητο κανονικα . Επισης στην νεα αδεια δεν εχει την ημερομηνια της μεταβιβασης του αυτοκινητου ( 3/4/2000) . Τελος αναφερεται η χθεσινη ημερομηνια στο κωδικο (Ι) . Πριν απο την σφραγιδα και την υπογραφη . Που απο οτι ειδα ειναι η ημερομηνια εκδοσης της αδειας κυκλοφοριας στην οποια αναφερεται η παρουσια αδεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 12:19 ΜΜ, Joshua21 είπε Αυτή η εφαρμογή λέγεται open car αλλά δεν μπορείς να δεις αυτά που περιγράφεις, δλδ αποτέλεσμα κτεο, μόνο δημόσιες πληροφορίες (μάρκα, μοντέλο, χρώμα) και αν είναι ασφαλισμένο. Πχ: https://www.gov.gr/arxes/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/anexartete-arkhe-demosion-esodon-aade/opencar Οταν πρωτοξεκίνησε νομίζω έδειχνε το κτεο και μετά λόγω προσωπικων δεδομενων σταματησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, panosno1com είπε Οταν πρωτοξεκίνησε νομίζω έδειχνε το κτεο και μετά λόγω προσωπικων δεδομενων σταματησε? Η συγκεκριμένη όχι, δεν έδειχνε ποτέ το κτεο, είχε ξανασυζητηθεί εδώ σε άλλο θέμα όταν πρωτοξεκίνησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Εμένα μου έχει μείνει η άδεια με το χαρτί τότε το 2016 που έκανα μεταβίβαση , αν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα , πρέπει να την αλλάξω ; έχει αλλάξει κανείς την άδεια σε κανονική τώρα τελευταία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά επειδή αναφέρεται σε άδειες, η άδεια του πεθερού μου γράφει λάθος το μοντέλο. Πρέπει να αλλαχτεί ή είναι τυπικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά επειδή αναφέρεται σε άδειες, η άδεια του πεθερού μου γράφει λάθος το μοντέλο. Πρέπει να αλλαχτεί ή είναι τυπικό; Είσαι σίγουρος ότι το γράφει λάθος? Μήπως γράφει ότι ακριβώς γράφουν τα πιστοποιητικά του τελωνείου? Πάντως όχι, δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί, και να έχει γίνει λάθος δεν πρόκειται να τον επηρεάσει σε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Είσαι σίγουρος ότι το γράφει λάθος? Μήπως γράφει ότι ακριβώς γράφουν τα πιστοποιητικά του τελωνείου? Πάντως όχι, δεν είναι απαραίτητο να αλλαχτεί, και να έχει γίνει λάθος δεν πρόκειται να τον επηρεάσει σε κάτι. Είμαι σίγουρος ότι το αμάξι είναι golf και η άδεια γράφει bora! Τα πιστοποιητικά του τελωνείου δεν τα έχω δει όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα