Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας ενα απο τα αυτοκινητα μας δε εμφανιζονται στο gov.gr και μου εκανε εντυπωση. Μιλησα με την μεταφορων και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει το αφμ επανω για αυτο δεν το αναγνωριζει το συστημα για να περαστει στο gov.gr . 

Πηγαμε στην μεταφορων και κρατησαν την αδεια κυκλοφοριας την παλια ( που ειναι 2 φυλλη )  και μας εδωσαν  ενα μικρο χαρτακι που γραφει αντιγραφο και διπλα τον αριθμο κυκλοφοριας  γραφει τον αριθμο πρωτοκολλου και την ημερα και ωρα παραλαβης . Πηγε εχτες παρασκευη ο πατερας μου και του ειπανε την ερχομενη τεταρτη να ερθει να την παρει την καινουργια την 3 φυλλη. 

Επισης απαγορευεται η πλαστικοποιηση του εντυπου αδειας οδηγησης διοτι δεν μπορει να γινει μεταβιβαση και δεν μπορει να υπογραψει επανω ο νεος ιδιοκτητης . , επειδη ειχε φθαρει λιγο ο πατερας μου το πλαστικοποποιησε και ετσι και αλλιως επρεπε να βγαλει νεο ή να ζητησει αντιγραφο. 

Στο κεπ που ρωτησα δεν γινεται, παρα μονο αντιγραφο μπορουνε να σου βγαλουνε και κανει ενα μηνα . 

Παντως παρα πολυ χρησιμο να βλεπεις ολα τα αυτοκινητα σου αμα εχουνε πληρωθει τα τελη κυκλοφοριας , ποτε ληγει ο κτεο και η ασφαλεια του αυτοκινητου .  

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

ΚΤΕΟ;

Νομίζω δεν το δείχνει

Φυσικά και το δείχνει,μπες στο https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto  ,οπως και ασφάλεια 

Τεχνικοί έλεγχοι (ΚΤΕΟ)

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Αριθμός δελτίου τεχνικού ελέγχου
χχχχχχχχχχχ

Είδος ελέγχου
Περιοδικός

Ημερομηνία τεχνικού ελέγχου
15/09/2022

Αριθμός Χιλιομέτρων
311230

Αποτέλεσμα τεχνικού ελέγχου
Επιτυχής

Ημερομηνία λήξης τεχνικού ελέγχου
15/09/2024
1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας ενα απο τα αυτοκινητα μας δε εμφανιζονται στο gov.gr και μου εκανε εντυπωση. Μιλησα με την μεταφορων και μου ειπανε οτι δεν υπαρχει το αφμ επανω για αυτο δεν το αναγνωριζει το συστημα για να περαστει στο gov.gr . 

Πηγαμε στην μεταφορων και κρατησαν την αδεια κυκλοφοριας την παλια ( που ειναι 2 φυλλη )  και μας εδωσαν  ενα μικρο χαρτακι που γραφει αντιγραφο και διπλα τον αριθμο κυκλοφοριας  γραφει τον αριθμο πρωτοκολλου και την ημερα και ωρα παραλαβης . Πηγε εχτες παρασκευη ο πατερας μου και του ειπανε την ερχομενη τεταρτη να ερθει να την παρει την καινουργια την 3 φυλλη. 

Επισης απαγορευεται η πλαστικοποιηση του εντυπου αδειας οδηγησης διοτι δεν μπορει να γινει μεταβιβαση και δεν μπορει να υπογραψει επανω ο νεος ιδιοκτητης . , επειδη ειχε φθαρει λιγο ο πατερας μου το πλαστικοποποιησε και ετσι και αλλιως επρεπε να βγαλει νεο ή να ζητησει αντιγραφο. 

Στο κεπ που ρωτησα δεν γινεται, παρα μονο αντιγραφο μπορουνε να σου βγαλουνε και κανει ενα μηνα . 

Παντως παρα πολυ χρησιμο να βλεπεις ολα τα αυτοκινητα σου αμα εχουνε πληρωθει τα τελη κυκλοφοριας , ποτε ληγει ο κτεο και η ασφαλεια του αυτοκινητου .  

Του πότε είναι η άδεια και είναι 2φυλλη χωρίς αφμ?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μαλλον απο καποια παραλειψη .....Το ΑΦΜ υπαρχει πολλες πολλες δεκαετιες ...Βρηκα ΑΦΜ ατομου που εχει πεθανει απο το 1984

ΑΦΜ 010568...

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον απο καποια παραλειψη .....Το ΑΦΜ υπαρχει πολλες πολλες δεκαετιες ...Βρηκα ΑΦΜ ατομου που εχει πεθανει απο το 1984

ΑΦΜ 010568...

Τώρα θυμήθηκα ότι στο πρωτο δίπλωμα μου ,ροζ 3φυλλο έκδοση του 1991 ,δεν είχε ΑΦΜ.Κάποια στιγμή με σταμάτησε τροχονόμος για έλεγχο και το έγραψε με στυλό στις παρατηρήσεις αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

ΑΦΜ 010568...

Το ΑΦΜ του πατέρα μου, το έβγαλε κάπου το 60, ήταν μέχρι το 2002 που απεβίωσε 8ψηφιο με δύο μηδενικά μπροστά. Παλαιότερα είχε ένα μηδενικό και το αρχικό χωρίς μηδενικό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φυσικά και το δείχνει,μπες στο https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto  ,οπως και ασφάλεια 

Τεχνικοί έλεγχοι (ΚΤΕΟ)

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Αριθμός δελτίου τεχνικού ελέγχου
χχχχχχχχχχχ

Είδος ελέγχου
Περιοδικός

Ημερομηνία τεχνικού ελέγχου
15/09/2022

Αριθμός Χιλιομέτρων
311230

Αποτέλεσμα τεχνικού ελέγχου
Επιτυχής

Ημερομηνία λήξης τεχνικού ελέγχου
15/09/2024

ειναι αδεια του 2000. 

Η σελιδα που μπαινω και δεν εμφανιζεται το τριτο μας αμαξι ειναι αυτη εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F 

οδηγιες θα βρειτε εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/content/manual-mv.pdf 

626.png 

Το γραφει πανω πανω << Σε περίπτωση που κάποιο όχημά σας δεν εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα, επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιοχής σας. >> . . 

σε καθε αυτοκινητο δειχνει εαν οφειλη τελη , ποτε παιρναει κτεο και ποτε ληγει η ασφαλεια του αυτοκινητου. 

628.png 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

ειναι αδεια του 2000. 

Η σελιδα που μπαινω και δεν εμφανιζεται το τριτο μας αμαξι ειναι αυτη εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F 

οδηγιες θα βρειτε εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/content/manual-mv.pdf 

σε καθε αυτοκινητο δειχνει εαν οφειλη τελη , ποτε παιρναει κτεο και ποτε ληγει η ασφαλεια του αυτοκινητου. 

Το λινκ που σου έβαλα τα έχει λιγο πιο αναλυτικά.Δοκίμασε την.

Γιατί χρειάζονται διαφορετικές σελίδες για να δείχνουν τα ίδια σχεδόν στοιχεία δεν το καταλαβαίνω.Δημόσιο 4εβερ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το λινκ που σου έβαλα τα έχει λιγο πιο αναλυτικά.Δοκίμασε την.

Γιατί χρειάζονται διαφορετικές σελίδες για να δείχνουν τα ίδια σχεδόν στοιχεία δεν το καταλαβαίνω.Δημόσιο 4εβερ!

στην σελιδα που εβαλες παραπανω το myauto εμφανιζεται κανονικα και το τριτο αυτοκινητο αλλα στην αλλη σελιδα δεν εμφανιζεται καθολου. το Μy auto ειναι μονο για ενημερωση ενω η σελιδα αυτη μπορεις να κανεις δουλεια πχ μεταβιβαση και αιτηση για αντιγραφο αδειας κυκλοφοριας . Και στην αρχη αμα μπεις μπορεις να δεις το διπλωμα σου και να κανεις αντιστοιχα αιτηση για ανανεωση και διαφορα αλλα . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnmegarythmos είπε

στην σελιδα που εβαλες παραπανω το myauto εμφανιζεται κανονικα και το τριτο αυτοκινητο αλλα στην αλλη σελιδα δεν εμφανιζεται καθολου. το Μy auto ειναι μονο για ενημερωση ενω η σελιδα αυτη μπορεις να κανεις δουλεια πχ μεταβιβαση και αιτηση για αντιγραφο αδειας κυκλοφοριας . Και στην αρχη αμα μπεις μπορεις να δεις το διπλωμα σου και να κανεις αντιστοιχα αιτηση για ανανεωση και διαφορα αλλα . 

Ναι,αλλά θα μπορούσε η ιδια σελίδα να τα έχει όλα,και μεταβίβαση και άδεια και δίπλωμα κλπ κλπ.

Και αφού στο ένα λινκ βγαίνει το όχημα ,είναι στην καρτέλα του κατόχου,γιατί δεν βγαίνει και στην άλλη αφού είναι το ίδιο ΑΦΜ;Μάλλον τραβάει στοιχεία από άλλη βάση δεδομένων,κάτι που δεν βγάζει νόημα γιατί είναι όλα στο ίδιο ΑΦΜ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω δεν ηξερα την σελιδα του my auto και πηρα τηλεφωνο την μεταφορων στην αρχη μου εδωσαν ενα email και μετα απο αλλη υπηρεσια κατεληξα στην σωστη , κατα καταφερα να τους πιασω στο τηλεφωνο . 

η αδεια κυκλοφοριας η 2φυλλη που καταθεσαμε στην μεταφορων ειναι αυτη :629.png 

630.png 

στο αφμ το εχω σβησει εγω στην φωτογραφια με γομα στην ζωγραφικη και φαινεται λευκο . Το ειχε γραψει ο πατερας μου με στυλο το αφμ πριν το πλαστικοποιησει. Δεν ητανε γραμμενο μηχανογραφημενα. 

• Like 1
Δημοσ.

κουφάθηκα τωρα. δηλαδη εκτός απο το mycar, υπάρχουν αλλες 2 παρόμοιες εφαρμογες! κάθε μια κανει διαφορετικα πράγματα και ολες ειναι για τον ίδιο λογο, οχηματα. μιλάμε για διάνοιες!! επισης https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto ????

bruh...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αντε, σιγα σιγα να φυγει και η αναγκη να τα εχουμε αυτα στο αμαξι. ΚΤΕΟ και ασφαλεια πχ φαινονται κανονικα. 

πως θα φυγει αυτη η αναγκη;  

11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

κουφάθηκα τωρα. δηλαδη εκτός απο το mycar, υπάρχουν αλλες 2 παρόμοιες εφαρμογες! κάθε μια κανει διαφορετικα πράγματα και ολες ειναι για τον ίδιο λογο, οχηματα. μιλάμε για διάνοιες!! επισης https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/okhemata/myauto ????

bruh...

εγω ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα μια σελιδα παλι του gov που βαζεις αριθμο κυκλοφοριας και βλεπεις τα στοιχεια οποιασδηποτε αυτοκινητου δεν ειναι αναγκη να ειναι δικο σου . Βλεπεις ακομα και το αποτελεσμα του κτεο πχ δευτερευουσες ελλειψεις. Τωρα δεν μπορω να την βρω αλλα ειναι προσωπικα δεδομενα δεν θα επρεπε να υπαρχει . Ουτε κωδικους ταξις νετ χρειαζεται ουτε τιποτα απλα βαζεις αριθμο κυκλοφοριας και πατας αναζητηση! . Ελεος θα ελεγα. η σελιδα που αναφερα εγω επρεπε να υπαρχει μονο. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...