George_D Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Εχω ενα κινητό Huawei Y6 Prime 2018 που τις τελευταίες 2 μέρες έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί ο αισθητηρας αφής (πίσω μέρος). Καμιά γνώμη για το τι μπορεί να συμβαίνει? μπορεί μήπως να διορθωθεί από τις ρυθμίσεις? Δεν λειτουργεί σε καμία εφαρμογή και ούτε και στο ξεκλείδωμα οθόνης. Μου βγάζει μόνο το μήνυμα "ο εξοπλισμός μοναδικού χαρακτηριστικού δεν είναι διαθέσιμος" όταν επιχειρώ να τον χρησιμοποίησω
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 οι πιθανότητες λένε ότι χάλασε το δακτυλικό αποτύπωμα (υγρασία/φθορά ) Θα πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή και να γίνει δοκιμή με νέο (η να ξανακουμπωθεί μήπως έφυγε η επαφή του με την πλακέτα). Χειρότερο σενάριο πρόβλημα πλακέτας. 1
life is music Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 18/2/2023 στις 7:20 ΜΜ, Xristaras12 είπε οι πιθανότητες λένε ότι χάλασε το δακτυλικό αποτύπωμα (υγρασία/φθορά ) Θα πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή και να γίνει δοκιμή με νέο (η να ξανακουμπωθεί μήπως έφυγε η επαφή του με την πλακέτα). Χειρότερο σενάριο πρόβλημα πλακέτας. Εγω πιστευω οτι εφυγε το καλωδιο που συνδεεται με το κινητο για να δουλεψει το δακτυλικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα