teopag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. θα ήθελα μια βοήθεια διότι έχω την μητρική της ASUS H81-PLUS και δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών μπορώ να βάλω.Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει.Ευχαριστώ.
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Τι εννοείς; Pcie κάρτες γραφικών υποστηρίζει κανονικά, θεωρητικά σχεδόν τα πάντα απ'οτι κυκλοφορεί σήμερα. Δώσε στοιχεία συστήματος (cpu,ram, psu) και πες μας τι ζητάς (χρήση,budget κτλ)
teopag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz 3.50 GHz 8.00 GB για gaming απλα δεν ξερω που να ψαχτώ
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Βασικά ξεκίνα αρχινώντας να αναπτύξεις το τι θέλεις να κάνεις. Ο επεξεργαστής που έχεις αλλά και η ραμ είναι από μόνα τους περιορισμός για gaming. Επειδή ο όρος gaming είναι πολύ γενικός, ξεκίνα να λες τι έχεις σκοπό να κάνεις και πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις. Πχ budget μέχρι x € θέλω να μπορώ να παίζω forthnite σε 1080p ανάλυση, με καλά details (high) σε 40+fps (αν σε μπερδέυουν και δε γνωρίζεις τι λέω, απλά ανέφερε τι θες να παίζεις και τι ανάλυση έχει το μόνιτορ σου)
teopag Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 τι χαρακτηριστικα χρειαζεται να εχει η καρτα για αυτη την μητρικη οσο για gaming και χωρις καρτα τωρα παιζω mmo μια χαρα αυτο που θελω.
nickol-us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, teopag είπε τι χαρακτηριστικα χρειαζεται να εχει η καρτα για αυτη την μητρικη οσο για gaming και χωρις καρτα τωρα παιζω mmo μια χαρα αυτο που θελω. Απλά δε χρειάζεσαι κάρτα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα