Kwnstantinos123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα, εχω μια gtx 970 την υλοποιηση της asus την strix και αντιμετωπίζω καποια θέματα. Οταν ανοιγω το pc δουλευει κανονικα δειχνει μια χαρα κλπ, την στιγμη που παει να κανει load τα windows, αρχιζει τα προβληματα οπως, να δειχνει γραμμες στην οθονη και οταν τελειωσει το load, πεφτει blackscreen. Αμα σε safemode και σβησω τα drivers, στα 800x600 θα δειξει κανονικα απλα με τις γραμμες, ενω αμα κατεβασω τα drivers παει να δειξει προσπαθει κανει κατι γραμμες και γενικα βλεπεις πως κατι προσπαθει να κανει, συνεχιζει να δειχνει μαυρο αλλα τα windows εχουν φορτωσει διοτι αμα πατησω κατι η αμα γενικα κανω κατι που θα φανει στα windows, τοτε προσπαθει να δειξει η καρτα, αλλα δεν... Μπορει καποιος να μου πει τι φταιει και τι μπορω να κανω διοτι με καλυπτε τελεια η καρτα και δεν υπαρχουν λεφτα για αλλη... Ευχαριστω πολυ!
jimakos00 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δοκίμασε να βάλεις τους παλιούς drivers που είχε το cd όταν την πήρες.
Mr Aris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Σε φίλου το πισι, με amd gpu όμως, είχε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, αφού έφαγε τρελή ταλαιπωρία βρήκαμε ότι μετά το update των οδηγών της κάρτας δεν δούλευε το hdmi καλώδιο 🤣🤣🤣 εντελώς κουφό, με αλλαγή καλωδίου έπαιξε κανονικότατα, δοκίμασε αν έχεις τέτοια σύνδεση με την οθόνη σου και συ ποτέ δε ξέρεις
Kwnstantinos123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, jimakos00 είπε Δοκίμασε να βάλεις τους παλιούς drivers που είχε το cd όταν την πήρες. Κανει τα ιδια... Δε βρισκω λυση... 4 ώρες πριν, Mr Aris είπε Σε φίλου το πισι, με amd gpu όμως, είχε το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, αφού έφαγε τρελή ταλαιπωρία βρήκαμε ότι μετά το update των οδηγών της κάρτας δεν δούλευε το hdmi καλώδιο 🤣🤣🤣 εντελώς κουφό, με αλλαγή καλωδίου έπαιξε κανονικότατα, δοκίμασε αν έχεις τέτοια σύνδεση με την οθόνη σου και συ ποτέ δε ξέρεις Εχω δοκιμασει ολες τις συνδεσεις, hdmi, displayport, dvi. Κανει το ιδιο
makis269 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Kwnstantinos123 είπε Καλησπερα, εχω μια gtx 970 την υλοποιηση της asus την strix και αντιμετωπίζω καποια θέματα. Οταν ανοιγω το pc δουλευει κανονικα δειχνει μια χαρα κλπ, την στιγμη που παει να κανει load τα windows, αρχιζει τα προβληματα οπως, να δειχνει γραμμες στην οθονη και οταν τελειωσει το load, πεφτει blackscreen. Αμα σε safemode και σβησω τα drivers, στα 800x600 θα δειξει κανονικα απλα με τις γραμμες, ενω αμα κατεβασω τα drivers παει να δειξει προσπαθει κανει κατι γραμμες και γενικα βλεπεις πως κατι προσπαθει να κανει, συνεχιζει να δειχνει μαυρο αλλα τα windows εχουν φορτωσει διοτι αμα πατησω κατι η αμα γενικα κανω κατι που θα φανει στα windows, τοτε προσπαθει να δειξει η καρτα, αλλα δεν... Μπορει καποιος να μου πει τι φταιει και τι μπορω να κανω διοτι με καλυπτε τελεια η καρτα και δεν υπαρχουν λεφτα για αλλη... Ευχαριστω πολυ! φίλε κάρτα σχεδόν 10ετίας και πολύ άντεξε , παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά .
Kwnstantinos123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, makis269 είπε φίλε κάρτα σχεδόν 10ετίας και πολύ άντεξε , παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά . Ναι το γνωριζω αλλα θελω να ασχοληθω λιγο στο να την φτιαξω
makis269 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Kwnstantinos123 είπε Ναι το γνωριζω αλλα θελω να ασχοληθω λιγο στο να την φτιαξω δεν φτιάχνονται τόσο εύκολα οι κάρτες γραφικών . ακόμα και κάποια μαγαζιά που και καλά τις επιδιορθώνουν συνήθως κάνουν ψήσιμο και αν πετύχει δουλεύει για κανένα τρίμηνο. 2 1
Kwnstantinos123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, makis269 είπε δεν φτιάχνονται τόσο εύκολα οι κάρτες γραφικών . ακόμα και κάποια μαγαζιά που και καλά τις επιδιορθώνουν συνήθως κάνουν ψήσιμο και αν πετύχει δουλεύει για κανένα τρίμηνο. Φιλε μου ναι αυτό θελω να την έχω για κανένα 2μηνο ακόμα μέχρι να μαζέψω για άλλη… Φαντάσου μου ήταν overkill η 970 όσο και να μην το πιστεύεις την είχα αγαπήσει όσο τίποτα άλλο, μέχρι hogwards legacy έπαιξα Αμα γνωρίζεις… 1
Giorgos85thess Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Παρεδωσε πνευμα το chip, δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ. Ρωτα σε κανενα μαγαζι αν σου κανουνε reflow και αν δινουν 3μηνη εγγυηση με κανα 30ευρω... 1
makis269 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Giorgos85thess είπε Παρεδωσε πνευμα το chip, δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ. Ρωτα σε κανενα μαγαζι αν σου κανουνε reflow και αν δινουν 3μηνη εγγυηση με κανα 30ευρω... Για να κανω την δουλειά μου θα έδινα εξαρχής 70-80 ευρώ και θα πήγαινα σε μτχ 1050, ώστε να βγάλει κανένα τρίχρονο . τα περισσότερα μαγαζιά συνήθως χρεώνουν 20-30 ευρώ τον έλεγχο της κάρτας και την εργασία του reflow κάνα 50αρικο οπου αφαιρείτε το κόστος του ελέγχου εφόσον γίνει η δουλειά. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από makis269 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα