Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Και όχι για κωλάρα; Επειδή κάθε φορά που servicάρω τ' αμάξια κλαίω όταν πρέπει να ξαναβάλω τα κολάρα στη θέση τους, λέω να πάρω ένα σετάκι πένσες γι' αυτή τη δουλειά. Θέλω σετ για να ξεμπερδεύω, μη πετύχω κάνα περίεργο κάπου αλλού (όχι αναγκαστικά σ' αμάξι) και ψάχνω πως θα το κουμπώσω. Budget δε θέλω να πάω πάνω από 60-70-80 μιας και είναι σούπερ περιστασιακή χρήση. Αλλά αν αυτό το ποσό μου εγγυάται ότι "θα μου μείνουν στο χέρι στην 3η χρήση", προφανώς θ' ανέβω. Βρίσκω τα κάτωθι: https://www.skroutz.gr/s/34061332/Πένσες-Συνεργείου-9τμχ-CGJ-807-001.html Αλλά μ' ανησυχεί το γεγονός ότι ενώ τα βρίσκω σε αρκετά listings στο Skroutz, σε κανένα δε βρίσκω τη... μάρκα τους. Facom δεν είναι, το ξέρω. Αλλά αν έγραφε έστω FU XING WAN SHUCHUN πάνω θ' ανησυχούσα λιγότερο. Τώρα δε ξέρω καν αν όλα τα listings είναι το ίδιο προϊόν, ή αν απλά έχουν βάλει την ίδια random φώτο και μου 'ρθει κάτι αλαμπουρνέζικο. Υπάρχει κανείς να 'χει πάρει τα συγκεκριμένα, να ξέρουμε αν θα γίνουν θρύψαλα στην πρώτη χρήση; Ή κάποια άλλη πρόταση; Δε μας νοιάζουν τα ergonomics, ούτε η τρομερή ποιότητα, δε πρόκειται να βγουν απ' την κασετίνα πάνω από 4-5 φορές το χρόνο.
Haldol Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Ωχ από AliExpress είναι αυτό, που το δίνουν κι 70€; Χαχα. Απορρίφθηκε. Thank you. Έχουμε υπόψιν κάποιο πιο σοβαρό, στο ίδιο ή όχι σημαντικά μεγαλύτερο price range;
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Αγόρασε ότι χρειάζεσαι όταν το χρειάζεσαι.Πχ απο όλες αυτες τις πένσες πόσες θα σου χρειαστούν;Ο ένας τύπος;Αλλωστε πόσο συχνά πειράζεις κολάρα;
Joshua21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σοβαρό σε αυτό το price range, σε κάτι σοβαρό τόσο κοστίζει το κάθε τεμάχιο.
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αγόρασε ότι χρειάζεσαι όταν το χρειάζεσαι.Πχ απο όλες αυτες τις πένσες πόσες θα σου χρειαστούν;Ο ένας τύπος;Αλλωστε πόσο συχνά πειράζεις κολάρα; Σε κάθε συντήρηση. Δυστυχώς το φιλτροκούτι μου όχι απλά είναι πάνω απ' το μοτέρ, καλύπτοντάς το φουλ, αλλά ακόμα και το ίδιο ανοίγει με βίδες που είναι στην από κάτω του μεριά! Οπότε απλά και για να καθαρίσω - λαδώσω το φίλτρο... πρέπει να ξεκοιλιάσω τη μισή εισαγωγή. Για μπουζί ας μη το συζητήσουμε. Καλό; Και μετά εγώ κράζω τα γαλλικά, ότι δεν είναι "προσβάσιμα" στο χέρι... 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι σοβαρό σε αυτό το price range, σε κάτι σοβαρό τόσο κοστίζει το κάθε τεμάχιο. Έχεις ένα point. Οπότε μπορεί να πάρω κάνα "μεσσαίας" κατηγορίας μόνο γι' αυτή τη δουλειά, κι αν χρειαστώ κάτι άλλο κάποτε... το βλέπουμε. Thank you.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Haldol είπε Σε κάθε συντήρηση. Δυστυχώς το φιλτροκούτι μου όχι απλά είναι πάνω απ' το μοτέρ, καλύπτοντάς το φουλ, αλλά ακόμα και το ίδιο ανοίγει με βίδες που είναι στην από κάτω του μεριά! Οπότε απλά και για να καθαρίσω - λαδώσω το φίλτρο... πρέπει να ξεκοιλιάσω τη μισή εισαγωγή. Για μπουζί ας μη το συζητήσουμε. Καλό; Και μετά εγώ κράζω τα γαλλικά, ότι δεν είναι "προσβάσιμα" στο χέρι... Έχεις ένα point. Οπότε μπορεί να πάρω κάνα "μεσσαίας" κατηγορίας μόνο γι' αυτή τη δουλειά, κι αν χρειαστώ κάτι άλλο κάποτε... το βλέπουμε. Thank you. Υπάρχει και η λύση να αλλάξεις κολιέδες και να βάλεις https://ekollias.gr/product/koliedes-avtokinitou/
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υπάρχει και η λύση να αλλάξεις κολιέδες και να βάλεις https://ekollias.gr/product/koliedes-avtokinitou/ Είναι κι αυτό μία λύση. Χάνω κάτι σημαντικό με αυτό το είδος; Αν όχι το κάνω αύριο (τρόπος του λέγειν).
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Είναι κι αυτό μία λύση. Χάνω κάτι σημαντικό με αυτό το είδος; Αν όχι το κάνω αύριο (τρόπος του λέγειν). Εβαλα τέτοια όταν άλλαξα θερμοστάτη στο πουντάκι.Δεν έχω δει κάτι περίεργο και έχουν περάσει 5 χρόνια απο τότε.Εχω βάλει και στο κολάρο που πάει στην πεταλούδα ώστε να βγαίνει πιο εύκολα.Μαμά είχε μάλλον τον χειρότερο τύπο https://www.ctd.gr/προϊόντα/είδη-αυτοκινήτου/επισκευή-και-ασφάλεια/κολιέδες-σφιγκτήρες/κολιεδεσ-σφιγκτηρεσ-7-9x300mm-απο-ανοξειδωτο-ατσαλι-20-τεμ.html
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εβαλα τέτοια όταν άλλαξα θερμοστάτη στο πουντάκι.Δεν έχω δει κάτι περίεργο και έχουν περάσει 5 χρόνια απο τότε.Εχω βάλει και στο κολάρο που πάει στην πεταλούδα ώστε να βγαίνει πιο εύκολα.Μαμά είχε μάλλον τον χειρότερο τύπο https://www.ctd.gr/προϊόντα/είδη-αυτοκινήτου/επισκευή-και-ασφάλεια/κολιέδες-σφιγκτήρες/κολιεδεσ-σφιγκτηρεσ-7-9x300mm-απο-ανοξειδωτο-ατσαλι-20-τεμ.html Αυτά μεταλλικά δεματικά δεν είναι; Εκτός κι αν δε βλέπω κάτι σημαντικό στη φώτο. Τέτοια έχει στον ΚΑΥΚΑ. Ε μάλλον θα βάλω κι εγώ αυτά που μου 'δειξες πριν να ξεμπερδεύω. Μου φτάνει ΈΝΑ ειδικό εργαλείο που δεν εξυπηρετεί σε τίποτε άλλο παρά σε μία μόνο δουλειά. Δε ξέρω αν έχεις δει πως βγαίνουν οι πολλαπλασιαστές σε MQB. Θέλουν ένα ειδικό περίεργο ματζαφλάρι που δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού... ούτε Bugatti να'χα. Spoiler
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Αυτά μεταλλικά δεματικά δεν είναι; Εκτός κι αν δε βλέπω κάτι σημαντικό στη φώτο. Τέτοια έχει στον ΚΑΥΚΑ. Ε μάλλον θα βάλω κι εγώ αυτά που μου 'δειξες πριν να ξεμπερδεύω. Μου φτάνει ΈΝΑ ειδικό εργαλείο που δεν εξυπηρετεί σε τίποτε άλλο παρά σε μία μόνο δουλειά. Δε ξέρω αν έχεις δει πως βγαίνουν οι πολλαπλασιαστές σε MQB. Θέλουν ένα ειδικό περίεργο ματζαφλάρι που δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού... ούτε Bugatti να'χα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τέτοια είχε εμένα,μιας χρήσης στην ουσία. Οχι δεν έχω δει πως βγαίνουν,στο πουντάκι πιο μεγάλη φασαρία είναι να βγάλεις το ψευτοκάπακο παρά τα πηνία ,μια βίδα το κρατάει το κάθε ένα. https://www.motor-doctor.co.uk/ignition-coil/fiat/punto/punto-188/12753-1-8-130-hgt-188-738-718 311Κ χλμ έχει τα μαμά hitachi ακόμα.
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Το MK2 έχεις; Τέλειο engine bay, χα! Το πιο ουσιαστικό πράγμα που "αναπολώ" από παλιότερα οχήματα είναι το serviceability. Κάθε φορά που κάνω οτιδήποτε στο T-ROC κλαίω. Το Polo μου (9N3) ήταν σούπερ. To Primera (P11) ακόμα πιο καλό. Πολύ φοβάμαι ότι στο επόμενο θα πρέπει να κουμπώνω διαγνωστικό για ν' ανοίξω το καπό απλά.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Το MK2 έχεις; Τέλειο engine bay, χα! Το πιο ουσιαστικό πράγμα που "αναπολώ" από παλιότερα οχήματα είναι το serviceability. Κάθε φορά που κάνω οτιδήποτε στο T-ROC κλαίω. Το Polo μου (9N3) ήταν σούπερ. To Primera (P11) ακόμα πιο καλό. Πολύ φοβάμαι ότι στο επόμενο θα πρέπει να κουμπώνω διαγνωστικό για ν' ανοίξω το καπό απλά. Είναι το hgt και είναι στριμόκωλα μέσα στον χώρο της μηχανής.Για ιμάντα πχ βγήκε ρόδα ,πλαστικός θόλος και πάλι δεν υπήρχε αρκετός χώρος.Για μπουζί φίλτρο αέρα οκ,είναι απο πάνω και τα κάνεις εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα