Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiosmag είπε

Να λείπει η ειρωνία. Τη γνώμη του λέει ο καθένας.  Αν μπορούσε θα το είχε βγάλει ήδη.  Δεν μπορεί. Απλά.  Η μάλλον μπορεί και παραμπορει αλλά δεν την συμφέρει. Είναι πολλοί οι παράγοντες. 

Και εγώ και εσύ και ο καθένας μπορεί.  Αρκεί να υπάρχει η υποδομή η τεχνογνωσία (την αγοράζεις εύκολα) το κεφάλαιο και φυσικά τους λόγους που θα το κάνεις.  Αν δεν συμφέρει γιατι να το κάνεις.  Την έχεις για φιλανθρωπικό οργανισμό που θέλει να προσφέρει απλόχερα την apple και την κάθε Apple? 

Από που λείπει? Για γίνε ποιο συγκεκριμένος. Έχεις βιώσει το ui του meta? Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.  

Kαθόλου ειρωνεία. Εννοούσα ότι είπα μέχρι κεραίας.Δείχνεις να γνωρίζεις καλά τι μπορεί και τι οχι να φτιάξει η apple και γιατί, καλύτερα από την ίδια. Εγώ θα έστελνα ένα email και ένα βιογραφικό γράφοντας τους αυτή μου την άποψη αν ήμουν στην θέση σου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tegonikos είπε

Kαθόλου ειρωνεία. Εννοούσα ότι είπα μέχρι κεραίας.Δείχνεις να γνωρίζεις καλά τι μπορεί και τι οχι να φτιάξει η apple και γιατί, καλύτερα από την ίδια. Εγώ θα έστελνα ένα email και ένα βιογραφικό γράφοντας τους αυτή μου την άποψη αν ήμουν στην θέση σου.

Εκμεταλλευσου το τότε κλέψε την ιδέα και στείλε το δικό σου.  Εγώ είμαι οκ.  Έχω δουλειά που μου αρέσει κιόλας.  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Εκμεταλλευσου το τότε κλέψε την ιδέα και στείλε το δικό σου.  Εγώ είμαι οκ.  Έχω δουλειά που μου αρέσει κιόλας.  

Εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει η εταιρία. Ιδιαιτέρως η apple πάντα με εκπλήσσει βγάζοντας πρωτοπόρα προϊόντα που ούτε τα φανταζόμουν (βλέπε ipod, iphone, ipad, κ.τ.λ), οπότε δεν θα τους είμαι χρήσιμος θεωρώ.Εσύ αντιθέτως πιστεύω οτι μπορείς να βοηθήσεις, ιδιαιτέρως στο θέμα software που όπως λες έχουν θέμα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tegonikos είπε

Εγώ δυστυχώς δεν γνωρίζω τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει η εταιρία. Ιδιαιτέρως η apple πάντα με εκπλήσσει βγάζοντας πρωτοπόρα προϊόντα που ούτε τα φανταζόμουν (βλέπε ipod, iphone, ipad, κ.τ.λ), οπότε δεν θα τους είμαι χρήσιμος θεωρώ.Εσύ αντιθέτως πιστεύω οτι μπορείς να βοηθήσεις, ιδιαιτέρως στο θέμα software που όπως λες έχουν θέμα.

Δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις προγραμματισμού για να καταλάβεις τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει μια εταιρία.  Είναι καθαρά θέμα λογικής. Ούτε χρειάζεται αντιπαράθεση με ειρωνία για να στηρίξεις κάτι η για να περάσεις την ώρα σου.  Ειδικά για το δεύτερο υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες λύσεις.  Μπορείς να το ψάξεις και στο Google.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις προγραμματισμού για να καταλάβεις τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει μια εταιρία.  Είναι καθαρά θέμα λογικής. Ούτε χρειάζεται αντιπαράθεση με ειρωνία για να στηρίξεις κάτι η για να περάσεις την ώρα σου.  Ειδικά για το δεύτερο υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες λύσεις.  Μπορείς να το ψάξεις και στο Google.  

Κούρασες μιας και πλέον δεν λες ουσιαστικά τίποτα… πραγματικά όμως, τίποτα…

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...