Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Εδώ και πολλά χρόνια έχω δορυφορική σύνδεση (χωρίς τηλέφωνο και Internet) στη NOVA για τα αθλητικά κανάλια.

Χθες πήγα να παρακολουθήσω μία σειρά στο On Demand και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω το παρακάτω μήνημα.

20230218_0809281.jpg.24132133c91d9c79cbbfa42a2b6f60a8.jpg

Μήπως τώρα με την ενοποίηση με WIND άλλαξαν οι όροι χρήσης και καταργήσανε το δωρεάν On Demand από τους συνδρομητές που έχουν το sports pack και πρέπει να βάλουμε full pack για να ανοίξει το περιεχόμενο;

Προσωπικά δεν είχα καμία ενημέρωση ούτε σε μήνυμα ούτε σε email ούτε υπέγραψα κάτι. Το αθλητικό περιεχόμενο το βλέπω κανονικά όπως και πριν.

Η εξυπηρέτηση της Nova με πετάει από τον έναν στον άλλον και δεν βρίσκω άκρη.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Θα έλεγα να πας σε κατάστημα ή με email καθώς η εξυπηρέτηση τους είναι άθλια. Εγώ προσπαθώ να βγάλω άκρη εδώ και 5 βδομάδες για να πάω σε πιο μεγάλη ταχύτητα και τελικά έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Όλο ΘΑ με καλέσουν και όλο ΝΑ καλέσω τον επόμενο μήνα και άκρη δεν βγαίνει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/2/2023 στις 10:31 ΠΜ, -WISE- είπε

Καλημέρα!

Εδώ και πολλά χρόνια έχω δορυφορική σύνδεση (χωρίς τηλέφωνο και Internet) στη NOVA για τα αθλητικά κανάλια.

Χθες πήγα να παρακολουθήσω μία σειρά στο On Demand και με μεγάλη μου έκπληξη βλέπω το παρακάτω μήνημα.

20230218_0809281.jpg.24132133c91d9c79cbbfa42a2b6f60a8.jpg

Μήπως τώρα με την ενοποίηση με WIND άλλαξαν οι όροι χρήσης και καταργήσανε το δωρεάν On Demand από τους συνδρομητές που έχουν το sports pack και πρέπει να βάλουμε full pack για να ανοίξει το περιεχόμενο;

Προσωπικά δεν είχα καμία ενημέρωση ούτε σε μήνυμα ούτε σε email ούτε υπέγραψα κάτι. Το αθλητικό περιεχόμενο το βλέπω κανονικά όπως και πριν.

Η εξυπηρέτηση της Nova με πετάει από τον έναν στον άλλον και δεν βρίσκω άκρη.

Πως να δεις μια σειρά εφόσον δεν έχεις το cinema πρόγραμμα στη συνδρομή σου;

Αν είχες full pack η cinema θα μπορούσες.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kallonos είπε

Πως να δεις μια σειρά εφόσον δεν έχεις το cinema πρόγραμμα στη συνδρομή σου;

Αν είχες full pack η cinema θα μπορούσες.

Φίλε μου εξήγησα και στην αρχή ότι εδω και τουλαχιστον 7 χρόνια έβλεπα χωρίς περιορισμό αφού η NOVA έχει ανοιχτό το On Demand περιεχόμενο ακομα και για αυτούς που έχουν μόνο το sports pack. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, -WISE- είπε

Φίλε μου εξήγησα και στην αρχή ότι εδω και τουλαχιστον 7 χρόνια έβλεπα χωρίς περιορισμό αφού η NOVA έχει ανοιχτό το On Demand περιεχόμενο ακομα και για αυτούς που έχουν μόνο το sports pack. 

Χμμμ, μάλλον τότε θα έπαιξε αναθεώρηση της πολιτικής αυτής. Αλλά πλέον με την ένωση γίνεται χαμός και τηλέφωνο να πάρεις άκρη δεν θα βγάλεις.

Αν δεν έχεις κάτι χειροπιαστό (σε συμβόλαιο εννοώ), δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Πάντως εγώ που έχω το φουλ παίζει κανονικά.(δεν ήξερα ότι και το sports το έχει)

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kallonos είπε

Χμμμ, μάλλον τότε θα έπαιξε αναθεώρηση της πολιτικής αυτής. Αλλά πλέον με την ένωση γίνεται χαμός και τηλέφωνο να πάρεις άκρη δεν θα βγάλεις.

Αν δεν έχεις κάτι χειροπιαστό (σε συμβόλαιο εννοώ), δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Πάντως εγώ που έχω το φουλ παίζει κανονικά.(δεν ήξερα ότι και το sports το έχει)

Αυτό φοβάμαι. Ότι τώρα με την ένωση φάγαμε το αγγούρι όσοι δεν έχουν το full pack. Το θέμα είναι ότι δεν ενημερώθηκα και δεν υπέγραψα πουθενά για αυτές τις αλλαγές και, φυσικά, μέσω τηλεφώνου δεν μπορώ να βρω καμία άκρη.

Θα επισκεφθώ κατάστημα και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Αυτό φοβάμαι. Ότι τώρα με την ένωση φάγαμε το αγγούρι όσοι δεν έχουν το full pack. Το θέμα είναι ότι δεν ενημερώθηκα και δεν υπέγραψα πουθενά για αυτές τις αλλαγές και, φυσικά, μέσω τηλεφώνου δεν μπορώ να βρω καμία άκρη.

Θα επισκεφθώ κατάστημα και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ!

Να ξεκινήσουμε λιγάκι αλλιώς

Στο αρχικό συμβόλαιο σου λέει ότι παρόλο που έχεις sport pack θα έχεις πρόσβαση στο on demand ταινιών /σειρων από το cinema pack η απλά ήταν ανοικτό και απλά βλέπατε τζάμπα? Αν δεν υπάρχει κάτι στο συμβόλαιο σου να λέει ότι έχεις sport pack +όλο το περιεχόμενο on demand τότε δεν άλλαξαν κάτι απλά πλέον το έκαναν να δουλεύει όπως έπρεπε εξ αρχής

• Like 1
Δημοσ.

Μιας που ήμουν στο τεχνικό της nova, να σου κάνω ένα mini troubleshooting μήπως και είναι κάτι απλό;
Αν έχεις αποκωδικοποιητή με κάρτα, βγάλε την και καθάρισε την και βάλτην πάλι μέσα και άναψε το πάλι και δες πως πάει.
Είτε έχεις με κάρτα είτε τα καινούρια, πάρε μια στις βλάβες και πες να σου στείλουν τα σήματα για την κάρτα για να ξεμπλοκάρει.
Είναι 2-3 αν θυμάμαι καλά, ίσως να πρέπει να κάνεις και ένα full reset τον δέκτη σου.
Δες με αυτά πως θα πάει και αν παραμείνει, όπως είπα και στην αρχή, σε κατάστημα μόνο, θα βοηθούσε να έχεις και το συμβόλαιο και θα το λύσει το εμπορικό τους λογικά.
Αν και καμιά φορά δεν ξέρεις, μπορεί και με το mini troubleshoot να παίξεις

• Thanks 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση όσων αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, πέρασα από κατάστημα ΝΟVA και το παλικάρι μου είπε ότι έχουν παραπονεθεί και άλλοι για αυτό και είναι συστημικό το θέμα. Δεν θα έπρεπε να κλειδώσει το περιεχόμενο. Μου είπε ότι μέχρι μέσα Μαρτίου περιμένουν επίλυση.

Τον ρώτησα επισταμένως αν άλλαξε κάτι σε όσους έχουν μόνο το sports pack και είπε ότι το περιεχόμενο θα έπρεπε να είναι κανονικά ανοιχτό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Θα σου κάνουν κάποια πίστωση για όλο αυτό το διάστημα που πληρώνεις αλλά δεν έχεις υπηρεσία σωστή;

Ναι, τι να σου πω.🤣🤣🤣

Δημοσ.
4 ώρες πριν, -WISE- είπε

Προς ενημέρωση όσων αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, πέρασα από κατάστημα ΝΟVA και το παλικάρι μου είπε ότι έχουν παραπονεθεί και άλλοι για αυτό και είναι συστημικό το θέμα. Δεν θα έπρεπε να κλειδώσει το περιεχόμενο. Μου είπε ότι μέχρι μέσα Μαρτίου περιμένουν επίλυση.

Τον ρώτησα επισταμένως αν άλλαξε κάτι σε όσους έχουν μόνο το sports pack και είπε ότι το περιεχόμενο θα έπρεπε να είναι κανονικά ανοιχτό.

Θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι. Αλλά μακάρι να είναι όντως συστημικό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, kallonos είπε

Θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι. Αλλά μακάρι να είναι όντως συστημικό το θέμα.

Eίμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι έχεις δίκιο. Πιστεύω ότι θα έβγαζε άλλο μήνυμα και όχι να αναβαθμίσω την συνδρομή μου αν ήταν όντως συστημικό το θέμα. Θα περιμένω ένα 15ήμερο και θα ξανακάνω μία βόλτα στο κατάστημα.

Δημοσ.

Δουλεύω στη nova, χεις παλιό αποκωδικοποιητή και δεν υποστηρίζει την υπηρεσία eon on demand. Πρέπει απλά να επισκεφθεις ένα κατάστημα nova και να αλλάξεις αποκωδικοποιητή από τον nova hd 831 που λογικά τώρα έχεις στον eon smartbox. Αν έχεις 24άρα σου δίνουμε μια μούφα αποκωδικοποιητή που δεν συνδέεται στο Internet και δεν έχει on demand όμως αν η τηλεόραση σου είναι smart κατεβάζεις την εφαρμογη eon και έχεις πρόσβαση στα κανάλια και στα on demand.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, gherudos είπε

Δουλεύω στη nova, χεις παλιό αποκωδικοποιητή και δεν υποστηρίζει την υπηρεσία eon on demand. Πρέπει απλά να επισκεφθεις ένα κατάστημα nova και να αλλάξεις αποκωδικοποιητή από τον nova hd 831 που λογικά τώρα έχεις στον eon smartbox. Αν έχεις 24άρα σου δίνουμε μια μούφα αποκωδικοποιητή που δεν συνδέεται στο Internet και δεν έχει on demand όμως αν η τηλεόραση σου είναι smart κατεβάζεις την εφαρμογη eon και έχεις πρόσβαση στα κανάλια και στα on demand.

Κάτσε βρε συ. Εγώ έχω πακέτο δορυφόρου. Το smartbox δουλεύει μόνο μέσω ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...