Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..χτεs αγορασα το συγκεγκριμενο κινητακι για τουs απλουστατουs λογουs οτι το χρειαζομαι για την δουλεια μου χωριs να εχω τον φοβο μην πεσει σπασει τα παθει ολα και κλαιω τα λεφτα του smartphone..so far so good..δυνατα στερεο ηχεια...fm radio και ολα καλα..

οι ερωτησειs μου ειναι δυο..

..ποιο ειναι το ποιο συμφερον καρτοκινητο πακετο για ομιλια καθαρα και sms για να του βαλω ενα καινουργιο νουμερακι..?...Data δεν χρειαζομαι καθολου στο πακετο και για το συγκεγκριμενο κινητο..μονο ομιλια/sms..

και τελοs βλεπω οτι συνδεετε με μπλε δοντι 3.0 A2DP...και χρειαζομαι ενα οικονομικο ζευγαρι ασυρματα ακουστικα..εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο ζευγαρι με καλη καθαρη ακουστικη σε κλησειs..μουσικη..ραδιοφωνο..?..να ειναι οικονομικα μεν αλλα value for money δε..

.ευχαριστω

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.

Για καρτοκινητή θα έλεγα την Q της wind, λόγω των Countdown offers, και για το γεγονός ότι μπορείς να βάλεις κάρτα 8 ευρώ όταν έχει countdown 2-3 φορές την εβδομάδα, αν πιάνει σήμα η wind στην περιοχή σου. Συνήθως όμως στα Countdown offers δίνει πακέτα λεπτών σε συνδιασμό με ίντερνετ και πιο σπάνια συνδιασμό λεπτά με sms. 

Τώρα για το Bluetooth εξαρτάται τι είδους ακουστικά θες. Θέλεις αυτά που είναι ένα μόνο, τα παλαιού τύπου δηλαδή, θες τα μικρά ψείρες με μεμβράνες που μπαίνουν μέσα στο αυτί, θες από αυτά που έχουν καλώδιο που το περνάς γύρω από το λαιμό και κρέμονται μπροστά, και μέχρι πόσα ευρώ θεωρείς οικονομικά; 

Δημοσ.

...μικρά ψείρες με μεμβράνες που μπαίνουν μέσα στο αυτί ψαχνω με καλη αυτονομια..καθαρο δυνατο ηχο για μουσικη και κλησειs...

απο θεμα περιοχων και σηματοs στο κεντρο Αθηνα μενω..αλλα τρωω ολη την μερα Ελευσινα που ειναι η δουλεια μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...