Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω λιγο τη γνώμη για αυτό 

τελευταία τραβάω φωτός με ένα 55 200 ,και βιντεος από σκάφη που σχίζουν τον ουρανό ,αφήνοντας μια μικρή λωρίδα καπνού ,και Μιαζουν σαν μικροί κομήτες

στα αγγλικά έτσι μεταφράζεται που έγραψα στο τίτλο 

Η απορία είναι τώρα Επειδή έχω κανάλι στο YouTube ,αν βάζω αυτά τα βίντεο σαν shorts (γιατί δυστηχως ,τα full length vids δε παίρνουν πλέον καλά views )  μαζί με λίγο μουσική από αυτά που δίνει copyright free το yt ,ειπαρχει περίπτωση να χω θέμα με copyright ?? ,ιδίως Αν αυτά είναι από το στρατό κάνοντας  ασκήσεις ?

Βασικά αυτά τα βλέπεις σε δημόσιο. Χώρο στον ουρανό ,σαν τα αεροπλάνα ,και στα βίντεο φωτός ,φαίνονται η αλογουρα καπνού και η μινιατούρα σκάφος, χωρίς λογότυπο όπως  πχ τραβάς ένα αεροπλάνο από British always .Αλλά θέλω να ξέρω  μη μου  δημιουργηθεί πρόβλημα στο κανάλι 

Τα τραβά  κανείς  άλλος εδώ σαν φωτογραφία αυτά τα σκάφη ;;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, star12 είπε

τελευταία τραβάω φωτός με ένα 55 200 ,και βιντεος από σκάφη που σχίζουν τον ουρανό ,αφήνοντας μια μικρή λωρίδα καπνού ,και Μιαζουν σαν μικροί κομήτες

Η απορία είναι τώρα Επειδή έχω κανάλι στο YouTube ,αν βάζω αυτά τα βίντεο σαν shorts (γιατί δυστηχως ,τα full length vids δε παίρνουν πλέον καλά views )  μαζί με λίγο μουσική από αυτά που δίνει copyright free το yt ,ειπαρχει περίπτωση να χω θέμα με copyright ?? ,ιδίως Αν αυτά είναι από το στρατό κάνοντας  ασκήσεις ?

Βασικά αυτά τα βλέπεις σε δημόσιο. Χώρο στον ουρανό ,σαν τα αεροπλάνα ,και στα βίντεο φωτός ,φαίνονται η αλογουρα καπνού και η μινιατούρα σκάφος, χωρίς λογότυπο όπως  πχ τραβάς ένα αεροπλάνο από British always .Αλλά θέλω να ξέρω  μη μου  δημιουργηθεί πρόβλημα στο κανάλι 

Αν έχουν τραβηχτεί " κοντά " σε περιοχή που υπάρχει κάποιου είδους απαγορευτικό με σήμανση η όποιον άλλο τρόπο ........ εκεί γύρω δλδ !

Έτσι έγινε ? Την καλημέρα μου φυσικά .

Δημοσ.
15 ώρες πριν, star12 είπε

Τι πρόβλημα να δημιουργηθεί; Αφού το φαινόμενο "δεν υφίσταται" και είναι "θεωρία ψεκασμενων". 😎  

Κ στην τελική σιγά μη απαγορεύονται πλανα από ουρανό. Άλλο να πεις ότι βάζεις πλάνα από στρατιωτικό χώρο με σαφή σήμανση ότι απαγορεύεται βιντεοσκόπηση/φωτογραφία ...

• Like 2
Δημοσ.

Ok thanks Babis σε δημόσιο χώρο τα τραβάω .απλα επειδή ειδα πολλά τελευταία σαν να κάνουν σοου ,και μπορεί να ναι από στρατό, για αυτό .γιατι το θέμα με φωτογράφιση σε κάτι στρατιωτικό παρεξηγείται εύκολα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, star12 είπε

Ok thanks Babis σε δημόσιο χώρο τα τραβάω .απλα επειδή ειδα πολλά τελευταία σαν να κάνουν σοου ,και μπορεί να ναι από στρατό, για αυτό .γιατι το θέμα με φωτογράφιση σε κάτι στρατιωτικό παρεξηγείται εύκολα 

Κανένα ζήτημα , όταν υπάρχει επαρκής απόσταση , να μην είναι δλδ κάποιος " Εκεί κοντά " .

Τα chemtrails εμφανίζονται στην εξαγωγή του κινητήρα αφήνοντας μεγάλο σε μήκος ίχνος , όταν στην περιοχή από πάνω από όπου περνάει το αεροσκάφος υπάρχουν αυξημένα επίπεδα υγρασίας . Σε αντίθετη περίπτωση , το ίχνος είναι πολύ μικρό σε μήκος . Αυτό πρακτικά δείχνει πως αν το ίχνος είναι μεγάλο , ο καιρός θα μεταβληθεί γρήγορα προς το χειρότερο . 

Αν θελήσεις να παρακολουθήσεις τέτοιο πράγμα , ξεκινάς από το κοντινό πολιτικό ( αν υπάρχει ) αεροδρόμιο στην περιοχή , όπου βρίσκεις μέσα στο δίκτυο τον κωδικό ICAO του αεροδρομίου , ο οποίος χαρακτηρίζεται από τέσσερα γράμματα . 

Γράφεις πχ Eleftherios Venizelos airport και ο περιηγητής σου επιστρέφει τα γενικά στοιχεία συν τον κωδικό ICAO , για το συγκεκριμένο είναι LGAV .

Μπαίνεις στην συνέχεια σε άλλη σελίδα , ζητώντας το τελευταίο μετεωρολογικό δελτίο με τον όρο " METAR LGAV "  κάτι που σου επιστρέφει το δελτίο καιρού , που σου δίνει την δυνατότητα να δείς τα ποσοστά υγρασίας αλλά και τον καιρό στην περιοχή , οπότε έχεις ένα στοιχείο αν τα chemtrails θα είναι ορατά και σε τι μήκος . Φυσικά ο καιρός ισχύει για γενική χρήση , δεν έχει όμως μεγάλη διάρκεια σαν αναφορά αφού ανανεώνεται σε λίγες ώρες ώστε να παίρνουν την αναφορά οι χειριστές . Δυστυχώς είναι σε χρόνο UTC και όχι στον χρόνο που βλέπεις στα όποια ρολόγια , αλλά αυτό το ξεπερνάς εύκολα με αρκετούς τρόπους . 

Για την περίπτωση που σε ενδιαφέρει παραπέρα , συνδυάζεις το METAR με μία εφαρμογή Android η οποία θα σου δείχνει ποιές πτήσεις είναι εκείνη την στιγμή σε πορεία από προς και πηγαίνεις πιο σίγουρα για να καταγράψεις αυτό που θες .

Καλή επιτυχία !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...