Προς το περιεχόμενο

Samsung UE50BU8500 or TCL 50P731

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα υπάρχει κάποιος που να έχει προσωπική εμπειρία από τις δυο τηλεοράσεις του τίτλου προκειμένου να δώσει λύση στο δίλημμα ποια να αγοράσω?

Κυριως για ταινίες και games την θέλω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα πήρα την tcl c635 σε αντικατάσταση της τέλειας και απόλυτος λειτουργικής 46f6500 samsung κατά 80% μετάνιωσα που δεν ξανά πήρα samsung έχω περιθώριο μέχρι 16 Μάρτη να τη γυρίσω πίσω και επειδή την έχω κρεμάσει στον τοίχο προσπαθώ να εξαντλησω κάθε περιθώριο. πολλά υπόσχονται στα χαρτιά και τα νούμερα αλλά από εικόνα μουφα.θα σου πρότεινα να πας να την δεις από κοντά την εικόνα και αν γίνεται και σε τηλεοπτικό σήμα, όχι κάτι Demo 4k που βάζουν και φαίνονται υπέροχες.

Πάντως η παλιά μου samsung fhd έχει ποιο φωτεινή εικόνα από την tcl που στο hdr+ είναι πολύ σκοτεινή με φωτεινότητα στο 100% ενώ στην samsung στο 47%

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ.

Έχω ψάξει ένα σωρό review στο google και όλοι συγκλίνουν στην tcl.

Σεβαστή και η γνώμη σου αλλά πολύ δύσκολη τελικά η επιλογή!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, danzel είπε

Έχω ψάξει ένα σωρό review στο google και όλοι συγκλίνουν στην tcl.

Σεβαστή και η γνώμη σου αλλά πολύ δύσκολη τελικά η επιλογή!

Το καλύτερο είναι να πας να τη δεις ζωντανά λίγο δύσκολο αλλιώς προχώρα την αγορά.

Δημοσ.

Εκτός του ότι θα ήταν καλό να τη δεις από κοντά όπως λέει και ο φίλος παραπάνω σκέψου και το θέμα των αναβαθμίσεων.

Αν σε ενδιαφέρουν οι smart λειτουργίες θεωρώ σε βάθος χρόνου η Samsung θα είναι πιο τυπική στις ενημερώσεις ώστε να παίζουν όλα σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...