Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/2/2023 στις 11:26 ΠΜ, Black Demis είπε

το εχω κάνει με ενα 650 αρι
θεσσαλονικη πάμε αθηνα Πειραιά από εκεί πλοίο.....

2 πράγματα δεν μου άρεσαν , απίστευτα βαρετή διαδρομη
και στο πλοίο μηχανές για πλάκα της κοπανάνε

οσες φορες εχω ανεβει σε καραβι οι ιδιοκτητες τις τοποθετουν εκει που τους λενε και τις ξανα παιρνουν φευγοντας, τα παδια που δουλευουν εκει μονο τις δενουν για εξτρα ασφαλεια μην πεσουν

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, McSavvas είπε

οσες φορες εχω ανεβει σε καραβι οι ιδιοκτητες τις τοποθετουν εκει που τους λενε και τις ξανα παιρνουν φευγοντας, τα παδια που δουλευουν εκει μονο τις δενουν για εξτρα ασφαλεια μην πεσουν

3 φορές πηγα 3 φορές κοπάνισαν πλαστικά μια είδα σημαδι από πόδι πάνω τους και ράγισμα μια χρώμα από άλλο όχημα πισω στο μια μαρσπιε  πάλι σημαδι από πόδι....... ίσος οχι στο ταξιδι αλλά όπως και στα δημόσια παρκινγ μηχανων έρχεται ο άλλος τα κοπανάει και στα @@ του
τωρα η μηχανη που εχω έχει κατι κάγκελα σαν της φυλακής... μεχρι τάρα μόνο γρατζουνιες στα καγγελα έχουν καταφέρει να κανουν και να σπάσουν έναν καθρέφτη (αυτά στην πολη στα δημόσια παρκινγ για μηχανές οχι στο πλοίο να μην παρεξηγούμε)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, McSavvas είπε

γενικα ποτε δε παιρνω πολλα πραματα σε ταξιδια, και θα ειμαι με σκουτερ και εχω και βαλιτσακι οποτε δεν ειναι θεμα αυτο

Για σεζόν δε πας; Δε θα πάρεις ρούχα, πετσέτες κάτι..;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, McSavvas είπε

γενικα ποτε δε παιρνω πολλα πραματα σε ταξιδια, και θα ειμαι με σκουτερ και εχω και βαλιτσακι οποτε δεν ειναι θεμα αυτο

Με σκούτερ θα πας τελικά, και όχι με μηχανή όπως έγραψες στην αρχή?

Δημοσ.
On 18/02/2023 at 17:17, Black Demis said:

ενδοεπικοινωνία της cardo με jbl ηχεία μια ωραία λίστα στο youtube music και άσε να κανει φασαρία (πάντα μηλαμε για φυσιολογικες ταχύτητες μαχ 150 ποιο πάνω μόνο αέρα θα ακούς)

Παλια εβαζα ακουστικα samsung.δεν ηταν In ear αλλα εκοβαν αρκετα.πλεον βαζω samsung buds με λιγο μουσικη.και ακους και εξω αλλα και κοβει το θορυβο.ναι παντα μιλαμε για ταχυτητες Max 150 οπως ειπες.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, poulinos είπε

Παλια εβαζα ακουστικα samsung.δεν ηταν In ear αλλα εκοβαν αρκετα.πλεον βαζω samsung buds με λιγο μουσικη.και ακους και εξω αλλα και κοβει το θορυβο.ναι παντα μιλαμε για ταχυτητες Max 150 οπως ειπες.

παλιά πάντα ακουστικά τσιγκουνευόμουν και εγω (τσιγκουνευόμουν για ακριβό intercomm με καλά ηχεία) αλλά ξέρεις μετα απο 40 λεπτά τα αφτιά γινόντουσαν λες και τα βάρεσε πυγμάχος και σταματούσα για ξεκούραση
τελευταια 2 χρονια απο τοτε που πήρα κινεζο 650 λέω δεν μαμιεται ας δώσω κανα 250 ευρώ για τα cardo x4 με jbl τα βρήκα τέλεια πας λες και είσαι στο αυτοκίνητο !! και δεν σε ενοχλεί τπτ σε φανη να σκέφτομαι να κάνω upgrade τα ηχεια σε 45mm (το δίνει σαν επηλογη) αλλα μην κανω κανα overkill 🤣

Δημοσ.
Just now, Black Demis said:

παλιά πάντα ακουστικά τσιγκουνευόμουν και εγω (τσιγκουνευόμουν για ακριβό intercomm με καλά ηχεία) αλλά ξέρεις μετα απο 40 λεπτά τα αφτιά γινόντουσαν λες και τα βάρεσε πυγμάχος και σταματούσα για ξεκούραση
τελευταια 2 χρονια απο τοτε που πήρα κινεζο 650 λέω δεν μαμιεται ας δώσω κανα 250 ευρώ για τα cardo x4 με jbl τα βρήκα τέλεια πας λες και είσαι στο αυτοκίνητο !! και δεν σε ενοχλεί τπτ σε φανη να σκέφτομαι να κάνω upgrade τα ηχεια σε 45mm (το δίνει σαν επηλογη) αλλα μην κανω κανα overkill 🤣

δεν εχω δοκιμασει ενδοεπικοινωνια. μονο ακουστικα οπως εγραψα.καποια στιγμη με samsung ακουστικα αλλα με το μικροφωνο πανω στο καλωδιο και με app ειχα δοκιμασει ενδοεπικοινωνια.για μεσα στην πολη μια χαρα.για εξω απο την πολη λογω οτι δεν επαιζε noise cancelling δεν εκανες δουλεια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

Για σεζόν δε πας; Δε θα πάρεις ρούχα, πετσέτες κάτι..;

Εχω ξανα παει σεζον και τα χορεσα σε βαλιτσακι Ryanair, σε 1-2 τσαντες χορανε τα ιδια ρουχα και οτι χρειαστω, νταξει 1 πετσετα και 1 παντοφλα τα παιρνεις στο νησι

6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Με σκούτερ θα πας τελικά, και όχι με μηχανή όπως έγραψες στην αρχή?

Ποια η διαφορα; Περα απο κυβικα, σε θεμα χωρου απλα φορτωνεις βαλιτσακια στη μηχανη. Το σκουτερ τοχω παει 3ωρο ταξιδι 100-120 σταθερα

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν εχω δοκιμασει ενδοεπικοινωνια. μονο ακουστικα οπως εγραψα.καποια στιγμη με samsung ακουστικα αλλα με το μικροφωνο πανω στο καλωδιο και με app ειχα δοκιμασει ενδοεπικοινωνια.για μεσα στην πολη μια χαρα.για εξω απο την πολη λογω οτι δεν επαιζε noise cancelling δεν εκανες δουλεια.

καλα προφανος αν βαλεις βαζεις με noice cancelation και ολα ολα τα καλουδια μαζι που μπορουν να υπαρχουν (οτιδιποτε πανω απο 200 τα εχει)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, McSavvas είπε

Εχω ξανα παει σεζον και τα χορεσα σε βαλιτσακι Ryanair, σε 1-2 τσαντες χορανε τα ιδια ρουχα και οτι χρειαστω, νταξει 1 πετσετα και 1 παντοφλα τα παιρνεις στο νησι

Ποια η διαφορα; Περα απο κυβικα, σε θεμα χωρου απλα φορτωνεις βαλιτσακια στη μηχανη. Το σκουτερ τοχω παει 3ωρο ταξιδι 100-120 σταθερα

ετοιμάζεσαι κανείς 500+ χιλιόμετρα και ρωτάς ποια η διαφορά σκούτερ / μηχανής; καλά θα πάει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

ετοιμάζεσαι κανείς 500+ χιλιόμετρα και ρωτάς ποια η διαφορά σκούτερ / μηχανής; καλά θα πάει αυτό.

Εχω κανει 250χλμ ταξιδι 🙂

Πες μου ομως καποια διαφορα που μπορει να μην εχω σκεφτει, με ενδιαφερει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, McSavvas είπε

Εχω κανει 250χλμ ταξιδι 🙂

Πες μου ομως καποια διαφορα που μπορει να μην εχω σκεφτει, με ενδιαφερει

Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι να μάθεις google it, θα βρεις πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες μπορεί να γράψει κάποιος σε ένα post.

Δημοσ.
10 hours ago, Black Demis said:

καλα προφανος αν βαλεις βαζεις με noice cancelation και ολα ολα τα καλουδια μαζι που μπορουν να υπαρχουν (οτιδιποτε πανω απο 200 τα εχει)

δεν εχω δοκιμασει σε μηχανη ουτε απλα ακουστικα με Noise cancellation ουτε πιο ακριβα σετακια.και προς ωρας δεν θα χρειαστει ευτυχως.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι να μάθεις google it, θα βρεις πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες μπορεί να γράψει κάποιος σε ένα post.

Προφανως και ξερω ποια η διαφορα και γιατι. Το θεμα του thread είναι πως να κατεβασω ενα διτροχο στο νησι, ενα διτροχο που και εχει κανει με τον παλιο ιδιοκτητη ταξιδια, και το εχω κανει και εγω ενα. Απλα ηθελα να δω αν οντως θα βοηθουσε σε κατι η αν απλα ηρθε να το παιξει εξυπνος και υπερανω, και φανηκε. Το οτι κολλησε στις λεξεις "σκουτερ" και "μηχανη", γελαω. Αυτα, συνεχιζουμε. :)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, McSavvas είπε

Προφανως και ξερω ποια η διαφορα και γιατι. Το θεμα του thread είναι πως να κατεβασω ενα διτροχο στο νησι, ενα διτροχο που και εχει κανει με τον παλιο ιδιοκτητη ταξιδια, και το εχω κανει και εγω ενα. Απλα ηθελα να δω αν οντως θα βοηθουσε σε κατι η αν απλα ηρθε να το παιξει εξυπνος και υπερανω, και φανηκε. Το οτι κολλησε στις λεξεις "σκουτερ" και "μηχανη", γελαω. Αυτα, συνεχιζουμε. :)

Ε αφού ξέρεις ok, μην το ψάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...