Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω καποιον μετατροπεα με ethernet 2,5Gbps σε USB C.
Κυριως για μετρηση ταχυτητας στα 1Gbps.
Δυστηχως το απλο που εχει 1Gbps δεν εμφανιζει σχεδον ποτε πανω απο 800Mbps.
Οποτε ψαχνω κατι καλυτερο.
Εχει δοκιμασει κανεις κατι στην πραξη;
Εχω βρει καποιες συσκευες με τιμες 50ευρω, το ζητουμενο ειναι να δουλευει στις ταχυτητες αυτες.

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/27804844/D-Link-DUB-E250-USB-C-Αντάπτορας-Δικτύου-για-Ενσύρματη-σύνδεση-Ethernet.html επάνω σε ένα nuc 10th gen που τρέχω proxmox και από αυτό δίνω πάνω σε switch. Να πω δεν το έχω δοκιμάσει σαν 2.5gbps καθώς δεν έχω τέτοιο switch (170€ γαρ) αλλά σαν 1000άρι που παίζει, μου δίνει full 117.8mb/s. 
Βέβαια το είχα πάρει 39,95 με μεταφορικά 42,95€, τώρα που έχει κοντά 50€ σκέτο ίσως να κοιτούσα κάποιο άλλο αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο

• Thanks 1
Δημοσ.
On 17/02/2023 at 18:51, safridia said:

Ψαχνω καποιον μετατροπεα με ethernet 2,5Gbps σε USB C.
Κυριως για μετρηση ταχυτητας στα 1Gbps.
Δυστηχως το απλο που εχει 1Gbps δεν εμφανιζει σχεδον ποτε πανω απο 800Mbps.
Οποτε ψαχνω κατι καλυτερο.
Εχει δοκιμασει κανεις κατι στην πραξη;
Εχω βρει καποιες συσκευες με τιμες 50ευρω, το ζητουμενο ειναι να δουλευει στις ταχυτητες αυτες.

ελπιζω το υπολοιπο hardware να αντεχει τετοιες ταχυτητες.μην τερματιζει καμια cpu κτλ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πηγα και πηρα το UE300C απο cosmodata και ενω ελεγε οτι ειναι το V1 μαλλον ειναι το V2 και δεν παιζει με κινητο η tablet.
Δεν ξερω εαν παιζει ρολο το V1 η το V2.

Δημοσ.
On 23/03/2023 at 17:07, safridia said:

Πηγα και πηρα το UE300C απο cosmodata και ενω ελεγε οτι ειναι το V1 μαλλον ειναι το V2 και δεν παιζει με κινητο η tablet.
Δεν ξερω εαν παιζει ρολο το V1 η το V2.

to v1 με το v2 εχουν σιγουρα διαφορετικο Hardware οποτε ναι θα μπορουσε να ειναι αυτο. δεν ειναι οτι εχουν διαφορετικο firmware αλλα διαφορετικο Hardware. και το καθε version εχει τα δικα του firmware.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...