Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ 

Δημοσ.

2o email που να θυμάται κωδικούς ή 2ο νούμερο τηλεφώνου δεν είχε μπει για ανάκτηση;

αν όχι...δεν υπάρχει λύση. τα χαιρετάει όλα και ώρα να αρχίσει να ασχολείται πιο σοβαρά με τέτοια ζητήματα επιβεβαίωσης ανάκτησης στοιχείων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, hxos1 είπε

καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ 

Αν δεν θυμάται τους κωδικούς πως θα μπεί? Έχει πρόσβαση σε recovery mail ?

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hxos1 είπε

Και τι θέλει να γίνει;Αν δεν θυμάται κωδικούς και δεν έχει τρόπο να κάνει ανάκτηση κωδικών ας τα ξεχάσει .

Ας βγάλει πάλι σιμ με το ίδιο νούμερο αν το είχε δώσει για ανάκτηση κωδικων.

• Like 2
Δημοσ.

Παταμε λινκ, δινουμε κωδικους αλλοι δεν τους θυμόμαστε, αλλοι ετσι αλλοι αλλιως.

Στο τελος θα μας το φυτέψουν το τσιπακι σαν τα σκυλιά και δεν θα χάνουμε τιποτα ουτε θα πέφτουμε στις παγίδες και θα πούμε και ευχαριστώ 😁

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Βγάζει νέα sim στο υπάρχουν νούμερο του , την τοποθετεί σε ένα οποιοδήποτε κινητό και κάνει password recovery με otp με sms.

Αρκεί να έχει δήλώσει το κινητό του νούμερο σαν recovery.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για της απάντηση σας  το αποδέχτηκε και πήγε παρακάτω σκληρό μάθημα άλλα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο 

Δημοσ.

Η google έχει μια σύνδεση με το κινητό, πιθανά να καταφέρει όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω να κάνει ανάκτηση του βασικού λογαριασμού μέιλ gmail μέσω τηλεφώνου. Στην συνέχεια μέσω gmail θα ξεκλειδώσουν και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται πανικός, ένας άνθρωπος με εμπειρία  με διάθεση χρειάζεται και υπομονή

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 7:46 ΜΜ, hxos1 είπε

εγω ολα τα στοιχεια μου τα εχω γραμμενα σε μια ατζεντα διοτι αν συμβει κατι ..να ξερω μετα που θα παω να ψαξω 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, life is music είπε

εγω ολα τα στοιχεια μου τα εχω γραμμενα σε μια ατζεντα διοτι αν συμβει κατι ..να ξερω μετα που θα παω να ψαξω 

Kαι αν χάσεις την ατζέντα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

η ατζεντα ειναι μεσα σε ενα συρτάρι γραφειου ...οποτε δεν χάνεται ...αλλα και να χαθει τα εχω γραμμενα και σε μπλοκακι !

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αλλα επειδη τα στοιχεια μου τα ξερω απ εξω δεν χρειαζεται ...λογο φοβερής μνημης που εχω 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, life is music είπε

η ατζεντα ειναι μεσα σε ενα συρτάρι γραφειου ...οποτε δεν χάνεται ...αλλα και να χαθει τα εχω γραμμενα και σε μπλοκακι !

αλλα επειδη τα στοιχεια μου τα ξερω απ εξω δεν χρειαζεται ...λογο φοβερής μνημης που εχω 

Τι ραμ εχει το μπλοκακι😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...