hxos1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ
greekfragma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2o email που να θυμάται κωδικούς ή 2ο νούμερο τηλεφώνου δεν είχε μπει για ανάκτηση; αν όχι...δεν υπάρχει λύση. τα χαιρετάει όλα και ώρα να αρχίσει να ασχολείται πιο σοβαρά με τέτοια ζητήματα επιβεβαίωσης ανάκτησης στοιχείων. 2
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, hxos1 είπε καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ Αν δεν θυμάται τους κωδικούς πως θα μπεί? Έχει πρόσβαση σε recovery mail ? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από koutsis 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, hxos1 είπε καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ Και τι θέλει να γίνει;Αν δεν θυμάται κωδικούς και δεν έχει τρόπο να κάνει ανάκτηση κωδικών ας τα ξεχάσει . Ας βγάλει πάλι σιμ με το ίδιο νούμερο αν το είχε δώσει για ανάκτηση κωδικων. 2
NikosKallithea Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Παταμε λινκ, δινουμε κωδικους αλλοι δεν τους θυμόμαστε, αλλοι ετσι αλλοι αλλιως. Στο τελος θα μας το φυτέψουν το τσιπακι σαν τα σκυλιά και δεν θα χάνουμε τιποτα ουτε θα πέφτουμε στις παγίδες και θα πούμε και ευχαριστώ 😁 1 1
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Το πάθημα γίνεται μάθημα, πάμε παρακάτω. 1
laserjesus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Βγάζει νέα sim στο υπάρχουν νούμερο του , την τοποθετεί σε ένα οποιοδήποτε κινητό και κάνει password recovery με otp με sms. 1
koutsis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, laserjesus είπε Βγάζει νέα sim στο υπάρχουν νούμερο του , την τοποθετεί σε ένα οποιοδήποτε κινητό και κάνει password recovery με otp με sms. Αρκεί να έχει δήλώσει το κινητό του νούμερο σαν recovery. 1
hxos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Σας ευχαριστώ όλους για της απάντηση σας το αποδέχτηκε και πήγε παρακάτω σκληρό μάθημα άλλα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Η google έχει μια σύνδεση με το κινητό, πιθανά να καταφέρει όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω να κάνει ανάκτηση του βασικού λογαριασμού μέιλ gmail μέσω τηλεφώνου. Στην συνέχεια μέσω gmail θα ξεκλειδώσουν και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται πανικός, ένας άνθρωπος με εμπειρία με διάθεση χρειάζεται και υπομονή 2
life is music Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Στις 17/2/2023 στις 7:46 ΜΜ, hxos1 είπε καλησπέρα κλέψανε το κινητό ενός φίλου xiaomi redmi μέσα στο κινητό είχε όλα τα προσωπικά του αρχεία στο clound gmail επαφες κτλ φωτογραφίες πρωσικά έγραφα δεν έχει στο σπίτι του κομπιούτερ όλα τα έκανε μέσα από αυτό και κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει είναι σε πανικό η ενέργειες που έκανε είναι κλείδωσε την sim για να έχει το νούμερο άλλα δεν μπορεί να μπει στο gmail facebook γιατι δεν θυμάται τους κωδικούς υπάρχει τρόπος να μπει στο gmail η στο facebook? η ερώτηση είναι εκ μέρους του φίλου οπού δεν ασχολείται καθόλου με το ίντερνετ ευχαριστώ εγω ολα τα στοιχεια μου τα εχω γραμμενα σε μια ατζεντα διοτι αν συμβει κατι ..να ξερω μετα που θα παω να ψαξω
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, life is music είπε εγω ολα τα στοιχεια μου τα εχω γραμμενα σε μια ατζεντα διοτι αν συμβει κατι ..να ξερω μετα που θα παω να ψαξω Kαι αν χάσεις την ατζέντα;
life is music Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαι αν χάσεις την ατζέντα; η ατζεντα ειναι μεσα σε ενα συρτάρι γραφειου ...οποτε δεν χάνεται ...αλλα και να χαθει τα εχω γραμμενα και σε μπλοκακι ! 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kαι αν χάσεις την ατζέντα; αλλα επειδη τα στοιχεια μου τα ξερω απ εξω δεν χρειαζεται ...λογο φοβερής μνημης που εχω Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από life is music
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, life is music είπε η ατζεντα ειναι μεσα σε ενα συρτάρι γραφειου ...οποτε δεν χάνεται ...αλλα και να χαθει τα εχω γραμμενα και σε μπλοκακι ! αλλα επειδη τα στοιχεια μου τα ξερω απ εξω δεν χρειαζεται ...λογο φοβερής μνημης που εχω Τι ραμ εχει το μπλοκακι😁
life is music Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Τι ραμ εχει το μπλοκακι😁 χαχαχ καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις