Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα διάστημα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω αρκετά της αστικές συγκοινωνίες της Αττικής και αρχικά θέλω να μάθω αν τα δρομολόγια που εμφανίζονται στο google maps είναι ακριβή και έγκυρα ή αν χρειάζεται να κατεβάσω την εφαρμογή του ΟΑΣΑ;

Ξέρω ότι σε κάποιους θα φαίνεται πολύ κουφή η ερώτηση αλλά για όσους έχετε εικόνα από την αντίστοιχη αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης, γνωρίζετε ότι ο ΟΑΣΘ δεν είναι συνδεδεμένος με το google maps με αποτέλεσμα να πρέπει να κατεβάσεις κανείς την εφαρμογή του ΟΑΣΘ, η οποία δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύχρηστη (αλλά ας μην ξεφύγω από το θέμα).

Δεν έχω ζήσει ποτέ στην Αθήνα εξ'ου και η απορία.

Δημοσ.

Εξαρτάται για ποιο λόγο το θες. Αν θέλεις να βρεις το βέλτιστο συνδυασμό μετρό-λεωφορείου-πόδια για μια διαδρομή, τότε google maps. Αν θες να δεις σε πόση ώρα περνάει το λεωφορείο από συγκεκριμένη στάση, τότε ΟΑΣΑ. Μετρό-ηλεκτρικό δεν αξίζει να δεις τους χρόνους, γιατί είναι μικροί, εκτός και αν θες να πάρεις το τελευταίο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερα κατεβασε την εφαρμογη του οασα στο κινητο σου.ειναι σχετικα καλη

μπορεις επισης να κατεβασεις και το Moovit ειναι αρκετα βοηθητικο

Επεξ/σία από dalan2007
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 8:26 ΜΜ, Miracle Worker είπε

εκτός και αν θες να πάρεις το τελευταίο.

Τεράστια προσοχή σε αυτό με το google maps.

Κατά τα άλλα, σε γενικές γραμμές για τα μέσα σταθερής τροχιάς είναι αρκετά ακριβές.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το google maps δεν δείχνει live τα δρομολόγια. βλέπει μονο το πρόγραμμα, δεν ξέρει live που βρίσκονται τα λεωφορεία οπως η εφαρμογή του οασα. εγω κινουμε μονο με λεωφορεία. απο google maps βλέπω τους συνδιασμους ΜΜΜ που υπάρχουν και απτην εφαρμογή πότε ακριβώς θα περασουν για να μην περιμένω. καμια φορα αν αργεί μια ανταπόκριση σε συμφέρει να παρεις άλλη για να μη περιμένεις.

Επεξ/σία από Exoskeletor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...