Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

FYI, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται.

Ναι βλέπεις στις πολιτισμένες χώρες έτσι γίνεται. Το ότι κλέβει και διαμαρτύρεται που τον έπιασαν είναι το παράξενο. Δυστυχώς και εδώ στην Αμερική το Ίντερνετ δεν είναι τόσο καλό. Ανάλογα που μένεις βέβαια. Ακόμα θυμάμαι τη comcast που είχε κάτι ωραία data cap και τις τιμές στο θεό.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 hours ago, TaxiarhisGR said:

Κοιτα εν μερη ναι αλλα αν σκεφτεις οτι κατεβαζω 5GB σε 8 δευτερολεπτα καταλαβαινεις οτι ειναι overkill τετοιες ταχυτητες για οικιακη χρηση. Το θεμα ειναι να καλυψουν τα περισσοτερα σπιτια με οπτικες και μετα βλεπουμε για την ταχυητα

1GB σε 8 sec. 

3 hours ago, basilis_k6 said:

οταν θα εχεις 1000/100 δεν θα εχει σημασια γιατι το 100up ειναι too much ακομα και για επαγγελματικη χρηση. το θεμα ειναι ποτε θα εχουμε οπτικη στα σπιτια οι περισσοτεροι. αρκετοι ακομα δεν εχουν vdsl στην αθηνα!

Για επαγγελματική όχι, δεν είναι overkill. Όταν θες να ανεβάσεις 50 και 100 GB video files θες μια πεντακοσάρα για να είσαι κύριος. 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, TaxiarhisGR said:

Κοιτα εν μερη ναι αλλα αν σκεφτεις οτι κατεβαζω 5GB σε 8 δευτερολεπτα

Για 5GB σε 8 δευτερόλεπτα θες 5Gbps γραμμή, όχι 1Gbps. 😛 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Συνέχεια πετάγεσαι ρε Thresh και μας χαλάς τα όνειρα 😄

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Nvidiaman said:

Συνέχεια πετάγεσαι ρε Thresh και μας χαλάς τα όνειρα 😄

Ουσιαστικά με πρόλαβε ο CheOneWeb ακριβώς από πάνω. :D

Δημοσ.
13 minutes ago, Thresh said:

Ο TaxiarhisGR έχει φύγει ήδη για Κάνσας σίτυ! 😆

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, CheOnWeb said:

Ο TaxiarhisGR έχει φύγει ήδη για Κάνσας σίτυ! 😆

Μέχρι το 2027 θα δώσει κι η Nova 10Gbps! 😛

Δημοσ.

Είμαστε ακόμα πολύ πίσω αφού εκεί η τεχνολογια καλπάζει και εδώ λανσάρουν υπηρεσίες που εκεί τις είχαν πριν από πολλά χρόνια 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, freegr said:

Είμαστε ακόμα πολύ πίσω αφού εκεί η τεχνολογια καλπάζει και εδώ λανσάρουν υπηρεσίες που εκεί τις είχαν πριν από πολλά χρόνια 

Ναι ενώ αν τις λάνσαραν κι εδώ θα έτρεχε ο κόσμος να πάρει 10GbE κάρτες δικτύου & switches, WiFi 6E access points και αλλάζει Cat5E δομημένες καλωδιώσεις στα Cat6a.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

FYI, δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται.

οδηγούμαι απο τα όνειρα μου και όχι απο τους φόβους μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Thresh είπε

Κάτσε μόλις ξύπνησα αλλά 5GB σε 8 δευτερόλεπτα δεν σημαίνει 640 ΜΒ ανα δευτερόλεπτο;
Μια γραμμή 1Gbps ειναι 128MB ανα δευτερόλεπτο άρα σωστά δεν είπε ότι χρειάζεται 5 Gbps? 

Οκ τώρα που ξύπνησα λίγο παραπάνω είδα ότι λέμε το ίδιο νόμιζα ότι έλεγες ότι 1Gbps ειναι αρκετό :P 

13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

οταν θα εχεις 1000/100 δεν θα εχει σημασια γιατι το 100up ειναι too much ακομα και για επαγγελματικη χρηση. το θεμα ειναι ποτε θα εχουμε οπτικη στα σπιτια οι περισσοτεροι. αρκετοι ακομα δεν εχουν vdsl στην αθηνα!

Αν και καταλαβαίνω τι λες είμαι αντίθετος με αυτή την λογική γιατί με τέτοιες λογικές η ελλάδα έφτασε στα χάλια που έχει γενικά (κατα την ταπεινή μου άποψη) ψάχνοντας για ψίχουλα/συμβιβασμούς επειδή θεωρούμε ότι δεν αξίζουμε/γίνεται το καλύτερο/σωστό οπότε πάμε για πατέντες μια ζωή. 

Όχι δεν θα παρακαλάμε τον πΟΤΕ έστω να κάνει (το αυτονόητο ) την κίνηση να βάλει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οπτικές και βλέπουμε μετά για την ταχύτητα (άλλα 10 χρόνια μιζέριας εκει δηλαδή). 

Θέλουμε σοβαρές ταχύτητες σε  λογικές τιμές με σοβαρή κάλυψη  ΧΘΕΣ!!! Αλλιώς να πάνε σπίτια τους και να αναλάβει μια πιο σοβαρή εταιρεία!!

Αυτή ειναι η σωστή αντιμετώπιση οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι σε νίκησαν γιατί επηρέασαν την σκέψη σου (και κατ ασυνέπεια την συμπεριφορά και τις πράξεις σου) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Too much δεν το λες για την μέγιστη ταχύτητα στην Ελλάδα που ανάθεμα αν το έχουν το 5% των συνδρομητών... 

Αν ανεβάζεις βίντεο σε youtube και λοιπές πλατφόρμες και streamαρεις twitch ξέρω γω σε σοβαρή ανάλυση είναι απλώς ικανοποιητικό το 100αρι upload 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ooaris είπε

Too much δεν το λες για την μέγιστη ταχύτητα στην Ελλάδα που ανάθεμα αν το έχουν το 5% των συνδρομητών... 

Αν ανεβάζεις βίντεο σε youtube και λοιπές πλατφόρμες και streamαρεις twitch ξέρω γω σε σοβαρή ανάλυση είναι απλώς ικανοποιητικό το 100αρι upload 

Εγώ απλά backup το laptop ήθελα να κάνω (300GB) στο onedrive και παρέλυσε όλο το δίκτυο μου (ενώ έχω rural vdsl δηλαδή εγώ έχω 30Mbps upload) για μιαμιση μέρα μέχρι να τελειώσω... ειναι τριτοκοσμικές οι συνθήκες,  και αν γίνει κάνα λάθος... άντε πάλι απο την αρχή περίμενε ξανα 300GB, που καμιά φορά ο πολλής ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει το χάλι αυτό γιατί μπαίνει στο internet για να διαβάσει κάνα νέο ή να σηκώσει φωτό στο insta... 

Και είναι τριτοκοσμικές συνθήκες γιατί α) δεν υπάρχει άλλη επιλογή β)εγώ ειμαι και "τυχερός" που έχω 30mbps άλλοι την παλεύουν με 5mbps η πόσα δίνει ο οτέ για την κανονική 50άρα... 

"Τρέμω" μην γίνει κάτι με το NAS γιατί για να κάνω upload στο cloud θέλω βδομάδες... έχω κάνει κάποια physical buckups στο NAS αλλά δεν γίνεται να το κάνω όλο...

"Τρέμω" μην πάθει κάτι το steam library μου που ειναι 4TB γιατί έστω με 50mbps ποιος κάθεται να τα ξανακατεβάσει όλα; (και υπόψιν σημαίνει ότι δεν θα βλέπωοτεTV κανένας άλλος δεν θα κάνει κάτι που να χρειάζεται "σοβαρή" ταχύτητα γιατί όλη η ταχύτητα πρέπει να πάει στο steam library γιατί αλλιώς θα χρειαστώ μήνες για να κατεβεί... ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ooaris είπε

Γιατί έτσι; Δεν ασχολούμαι βέβαια αλλά μου φαίνεται υπερβολικό, το twitch βλέπω δίνει 6 mbpps το ανώτερο συνιστώμενο bitrate και στο youtube αν ανεβάζεις 4Κ με υψηλό frame rate (που λογικά δεν υπάρχει κάποιος λόγος για κάτι τέτοιο) δίνει ως 85 mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...