Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Painmaker είπε

Και στην Ελλάδα είμαστε ακόμα με adsl vdsl ως επί των πλείστων. 

Εγω 1Gbps Cosmote εχω με 49,90 τον μηνα δεν ξερω σε ποια Ελλαδα αναφερεσαι image.png.1e9227816ff2c19aa9d10fea0cadd41c.png

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Εγω 1Gbps Cosmote εχω με 49,90 τον μηνα δεν ξερω σε ποια Ελλαδα αναφερεσαι image.png.1e9227816ff2c19aa9d10fea0cadd41c.png

στο υπόλοιπο 80% που δεν εχει καν διαθεσιμότητα για 100αρι

• Like 12
  • Thanks 5
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στο υπόλοιπο 80% που δεν εχει καν διαθεσιμότητα για 100αρι

Θα φτιαξει αυτο στα επομενα 3-5 χρονια Max τους πιεζει η Ευρωπαικη ενωση με γερα προστιμα εαν δεν εχουν τουλαχιστον 70% των σπιτιων οπτικη ινα εως τοτε.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Δεν σε απογοητεύει το γεγονός ότι δεν στη δίνουν συμμετρική στα 1024? Αυτό το 10% έχει καταντήσει κουραστικό. 

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Paladin-}LoA{- είπε

Δεν σε απογοητεύει το γεγονός ότι δεν στη δίνουν συμμετρική στα 1024? Αυτό το 10% έχει καταντήσει κουραστικό. 

Κοιτα εν μερη ναι αλλα αν σκεφτεις οτι κατεβαζω 1GB σε 8 δευτερολεπτα καταλαβαινεις οτι ειναι overkill τετοιες ταχυτητες για οικιακη χρηση. Το θεμα ειναι να καλυψουν τα περισσοτερα σπιτια με οπτικες και μετα βλεπουμε για την ταχυτητα που ειναι ενα κουμπι στον υπολογιστη.

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Paladin-}LoA{- είπε

οταν θα εχεις 1000/100 δεν θα εχει σημασια γιατι το 100up ειναι too much ακομα και για επαγγελματικη χρηση. το θεμα ειναι ποτε θα εχουμε οπτικη στα σπιτια οι περισσοτεροι. αρκετοι ακομα δεν εχουν vdsl στην αθηνα!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οταν θα εχεις 1000/100 δεν θα εχει σημασια γιατι το 100up ειναι too much ακομα και για επαγγελματικη χρηση. το θεμα ειναι ποτε θα εχουμε οπτικη στα σπιτια οι περισσοτεροι. αρκετοι ακομα δεν εχουν vdsl στην αθηνα!

Σκέψου μόνο ότι αυτό το μήνα (02/2023) ήρθαν σε εμάς οι vdsl, μέχρι και τώρα με adsl είμαι και περιμένω ενεργοποίηση σε 100στάρα. Κέντρο Αθήνας, ευτυχισμένο το 2008.😆

• Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ICE-T είπε

αλλά στην Ελλάδα ζούμε όχι στο Kansas City.

Και αν είχαν πρόσβαση VDSL 50  εκεί (για τα γνωστά site με 4Κ αναλύσεις VR κτλ στα "βίντεο" τους) δεν θα υπήρχε αυτό το θέμα :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

οταν λες επαγγελματικη μιλας για μαγαζια ας πουμε εστιαση και λοιπα εμπορικα?

διοτι εγω ξερω κομματι που χρειαζεται το 1γιγαμπιτ ανετα 

αρα καλο ειναι να υπαρχει και να μην λεμε ποιος την θελει προφανως και χρειαζεται αλλα και υπερβολη να ειναι που ειναι το κακο να ειναι 1000/1000 και να μην εχει φορτο η γραμμη γιατι θα παει σφαιρα το περα δωθε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Και αν είχαν πρόσβαση VDSL 50  εκεί (για τα γνωστά site με 4Κ αναλύσεις VR κτλ στα "βίντεο" τους) δεν θα υπήρχε αυτό το θέμα :P 

Έτσι ακριβώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, esertas είπε

Ποιος θα έχει 5Gbps και δεν του φτάνουν και θα το κάνει 8 όταν έρθει η ώρα;

Φοιτητές (όχι της καφετέριας και θετικών επιστημών κυρίως), χομπίστες (πχ Home lab ) και άτομα που θα ονόμαζες ίσως geeks (πιστεύω ότ δεν εισαι ο ίδιος μιας και κάνεις τέτοια ερώτηση) δηλαδή άτομα που δεν ασχολούνται με το PC μονο για απλή αλληλεπίδρασή σε social media παιχνίδια και ταινίες. 

Επίσης πολυκατοικίες (μια σύνδεση να χρεώνεται στα κοινόχρηστα), οικογένειες και ίσως άλλοι που δεν μου έρχονται άμεσα στο μυαλό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...