Προς το περιεχόμενο

Πολύμπριζο ασφαλείας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από FasTaker,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello PEOPLES!

Βρίσκομαι σε ενεργή ανησυχία αγοράς πολύμπριζου ασφαλείας.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 καθώς ψάχνω κάτι εως 20 γιούρα max.

Crystal Audio CP8-1300-70

https://www.skroutz.gr/s/17579326/Crystal-Audio-CP8-1300-70-Πολύπριζο-Ασφαλείας-8-Θέσεων-με-Διακόπτη-και-Καλώδιο-1-5m-Μαύρο-381021.html?product_id=137995812

Ldnio SE4432

https://www.skroutz.gr/s/12938045/Ldnio-Πολύπριζο-Ασφαλείας-4-Θέσεων-με-Διακόπτη-4-USB-και-Καλώδιο-2m-Λευκό-SE4432.html

APC PM5-GR

https://www.skroutz.gr/s/6196451/APC-Πολύπριζο-Ασφαλείας-5-Θέσεων-με-Διακόπτη-και-Καλώδιο-1-83m-Λευκό-PM5-GR.html

Ξέρω τι θα πείτε,πάρε αυτό με τις περισσότερες αξιολογήσεις (O B V I O U S L Y 🙆‍♂️) αλλά θέλω να το χρησιμοποιώ σαν all-around πολύμπριζο (και για ταξίδια) και για pc,laptop,tv,φορτιστές κτλ κτλ οπότε θέλω να ακούσω γνώμες,ποιο θα παίρνατε σε αυτή την περίπτωση αφαιρώντας τον οικονομικό παράγοντα και γιατί.

Γνώμη ατόμων με ηλεκτρολογική γνώση θα θεωρηθεί σαν ULTRA EXTRA BONUS rep και παιρνάνε στον τελικό χωρίς ενδιάμεση δοκιμασία!

Ευχαριστώ τα μάλα!

ΥΣ Επίσης ψάχνω κάτι έτσι ώστε να μην καταλήξω σαν τον κύριο electroboom από το youtube που όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη...

5d01328e2400009d17868e5e.jpeg

Δημοσ.

νομιζω πως θα πεταξεις τα χρηματα σου .....

ενα καλο πολυμπριζο νομιζω πως η μονη προστασια που μας παρεχει ειναι η ποιοτητα των συνδεσεων σε βαθος χρονου στις υποδοχες του. Δηλαδη αυτο το βαλε βγαλε σε συχνη χρηση. Ολο τα αλλα που θα διαβασεις ειναι κοροιδια του καταναλωτη. Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει σταθεροποιητης τασης, τα φιλτρα βιομηχανικου θορυβου ισως (???) να κανουν δουλεια σε μηχανηματα HI-FI, και οσο για την διαφημιση για προστασια απο κεραυνους εαν πεσει στο κτηριο χωρις αλεξικεραυνο .... θα σκασουν ολα τα ηλεκτρικα που ειναι σε πριζες.

η αποφαση ειναι παντα δικη σου

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, lneam είπε

νομιζω πως θα πεταξεις τα χρηματα σου .....

ενα καλο πολυμπριζο νομιζω πως η μονη προστασια που μας παρεχει ειναι η ποιοτητα των συνδεσεων σε βαθος χρονου στις υποδοχες του. Δηλαδη αυτο το βαλε βγαλε σε συχνη χρηση. Ολο τα αλλα που θα διαβασεις ειναι κοροιδια του καταναλωτη. Σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει σταθεροποιητης τασης, τα φιλτρα βιομηχανικου θορυβου ισως (???) να κανουν δουλεια σε μηχανηματα HI-FI, και οσο για την διαφημιση για προστασια απο κεραυνους εαν πεσει στο κτηριο χωρις αλεξικεραυνο .... θα σκασουν ολα τα ηλεκτρικα που ειναι σε πριζες.

η αποφαση ειναι παντα δικη σου

Γιατί αν έχει αντικεραυνική προστασία να μην σε προστατέψει;

Μια χαρά μπορεί να μπει σε μικρά μπριζακια, ακόμη και στον πίνακα.

• Λύση
Δημοσ.

Προσωπικα χρησιμοποιω apc και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Δεν θα πηγαινα στο κιμεζικο για κανενα λογο, το πρωτο φαινεται καλουτσικο αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια με αυτο

Ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος οχι ηλεκτρολογος ,αν σου κανει η γνωμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράστηκε τελικά το APC  παιδιά μετά και από μεγάλη λαϊκή κοινή απόφαση. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...