Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ξαφνικά θα μου κόψουν το φοιτητικό what's up νούμερο...

Αξίζει να κρατήσω το ίδιο νούμερο με καρτοκινητο;

Υπάρχει κάποια άλλη εταιρία μέχρι 10-12€/μήνα να δίνουν πιο πολλά σε ίντερνετ (κυρίως)και λεπτά (δευτερευον) στα ιδια λεφτά;

Για σύνδεση δεν το ψήνω πολύ να έχω πάγιο σταθερό και αυξανόμενο.

Ακουω γνώμες ευχαριστώ 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kp1 είπε

Τι παρέχει με 10-12€ κάρτα;δίνει τίποτα δώρο χωρίς καν να βάλεις λεφτά τύπου reload it?

Με 11,60€/μηνιαία δίνει 500', 200 SMS και 3.5GB. Ή με 10.60€ 200' και 5GB.

Μπες στη σελίδα κάθε παρόχου και δες τι σε συμφέρει περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τα γράφουν όλα, και αναλυτικά.

Αν και πρωτίστως έρχεται το πόσο καλό σήμα έχεις στην περιοχή σου - εκτός εάν δεν σε νοιάζει η ομιλία. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Με 11,60€/μηνιαία δίνει 500', 200 SMS και 3.5GB. Ή με 10.60€ 200' και 5GB.

Μπες στη σελίδα κάθε παρόχου και δες τι σε συμφέρει περισσότερο ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τα γράφουν όλα, και αναλυτικά.

Αν και πρωτίστως έρχεται το πόσο καλό σήμα έχεις στην περιοχή σου - εκτός εάν δεν σε νοιάζει η ομιλία. 

Ευχαριστώ πολύ οντως πολύ καλά προνομια για μόνο καρτα...για το πόσο  καλό σημα θα έχω στην περιοχή μου πως το βλέπω;Εγώ μένω κέντρο Γαλάτσι.Ευχαριστω

Δημοσ.

Το καλό με την Q είναι το Countdown offers που βγάζει 2-3 φορές την κάθε βδομάδα, όπου μπορείς να βάλεις κάρτα ακόμη και 8 ευρώ ανανέωσης, μην παίρνοντας βέβαια το δώρο των 2GB που δίνει στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 12 ευρώ ή παραπάνω. Τα πακέτα που προσφέρει το Countdown ποικίλουν, ας πούμε πρόσφατα είχε 300 λεπτά προς όλους και 300 sms προς όλους για 30 μέρες με κόστος 3.5€ Πιο πριν είχε 6.5GB για ένα μήνα με 4.5€ κλπ. 

Τώρα για το σήμα εδώ στην επαρχία, αλλού πιάνει καμπάνα κι αλλού όχι. Για Αθήνα καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος από εκεί ή αν μπορείς κάπως να δοκιμάσεις μέσω κάποιου γνωστού σου που να έχει wind ακόμα καλύτερα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ πολύ οντως πολύ καλά προνομια για μόνο καρτα...για το πόσο  καλό σημα θα έχω στην περιοχή μου πως το βλέπω;Εγώ μένω κέντρο Γαλάτσι.Ευχαριστω

Γενικά, ο κάθε πάροχος μπορεί να δίνει διάφορα, όπως με την Q και το Countdown offers, που είπε ο @1nsom-n1k. Όπως η Vodafone που έχει και το Cashback, πέρα των όσων δίνει σε μηνιαία πακέτα κλπ κλπ. Γι' αυτό σου είπα μπες στη σελίδα του καθενός και ψάξε. Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό είναι και το σήμα. Για παράδειγμα, εδώ που μένω εγώ, δεν με άφησε ευχαριστημένη η Vodafone - ούτε καν με Wi-Fi Calling. Με Cosmote είμαι gg. Επ' αυτού ρώτα τον κύκλο σου. Είναι ανάλογα την περιοχή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Γενικά, ο κάθε πάροχος μπορεί να δίνει διάφορα, όπως με την Q και το Countdown offers, που είπε ο @1nsom-n1k. Όπως η Vodafone που έχει και το Cashback, πέρα των όσων δίνει σε μηνιαία πακέτα κλπ κλπ. Γι' αυτό σου είπα μπες στη σελίδα του καθενός και ψάξε. Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό είναι και το σήμα. Για παράδειγμα, εδώ που μένω εγώ, δεν με άφησε ευχαριστημένη η Vodafone - ούτε καν με Wi-Fi Calling. Με Cosmote είμαι gg. Επ' αυτού ρώτα τον κύκλο σου. Είναι ανάλογα την περιοχή. 

Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω να είσαι καλά μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι το cash back?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kp1 είπε

Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω να είσαι καλά μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι το cash back?

Δες εδώ 

https://thankyou.vodafone.gr/cashback

Νομίζω πως μόνο η Vodafone το προσφέρει αυτό, τουλάχιστον μέχρι τώρα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Η q έχει και το κονε 

Σου κάνει πρόσκληση ένας που ήδη έχει και παίρνεις 12gb για ένα χρόνο τζάμπα 

Έχει κάποιες προϋποθέσεις, πρέπει και οι δύο να βάζουν κάρτα όλο αυτό το διάστημα. 

https://www.myq.gr/gr/support/paketa-ipiresies#kone

• Like 1
Δημοσ.

Απατεώνες είναι εγώ έχω εδώ Γερμανία σύνδεση τηλεφωνία αστικά υπεραστικά SMS απεριόριστα και 15gb.lte καθε μήνα με 9.99€ και Roaming όλo το πακέτο μου όταν έρχομαι Ελλάδα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...