Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή επιστράφηκαν τα λεφτά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρω αγγελίες και ονόματα
Εμπιστεύτηκα τυφλά (όπως έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν) πωλητή με 170+ μόνο θετικά reviews και παλιό λογαριασμό.

Η αγγελία είχε ήδη ανέβει 2-3 μέρες πριν ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο, (κινητό 10 ημερών) και με ενημέρωσε ότι το έχει ήδη δώσει και ότι μπορεί να μου φέρει άλλο σε 10 εργάσιμες με πολύ λίγα παραπάνω λεφτά (σε καλό deal) μου λέει να πάμε το chat στο viber και λέω ΟΚ. εκεί λέει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές (σε τιμές που έπρεπε να μου χτυπήσουν καμπανάκια) και καταλήξαμε σε κάποιο μοντέλο. Ζήτησε μια προκαταβολή και είπα ΟΚ, παράλληλα έλεγε διάφορα για smart watch και άλλες συσκευές αν ενδιαφέρομαι και γενικά σπάμαρε να πουλήσει ή να πάρει και άλλα λεφτά και ότι αν δώσω παραπάνω προκαταβολή θα με δώσει κάτι παραπάνω δώρο. 2-3 μέρες αφού του έχω δώσει και λεφτά παρατηρώ ότι η αγγελία είναι ακόμα πάνω και μου φαίνεται περίεργο. Μου λέει μετά για Samsung s22 + ρολόι με 300€. εκεί κατάλαβα ότι είναι σίγουρα απάτη. Με λίγο google εμφανίστηκε το κινητό του μπροστά μου σε σελίδα με αναφορές σε τηλεφωνικούς αριθμούς

Αμέσως ζήτησα όλα μου τα λεφτά πίσω αλλιώς θα τον καταγγείλω. Τα επέστρεψε από 3 (!?) λογαριασμούς. Μόνο χέρι με χέρι από δω και πέρα αφού πέθανε και η πίστη ότι λογαριασμός 10 χρόνων με τόσα reviews δεν θα κάτσει να κλέψει 200 300 400€.

Αφού έβαλα τo screenshot πιο πάνω είδα ότι έχει και σημερινό comment.

προσοχή λοιπόν.

image.png.1dd4299088ece520929204b9c10854ef.png

Δημοσ.

ενα υποχρεωτικό identity verification από το insomnia μαζί με ένα υποχρεωτικό fee, συμβολικά της τάξης του 1% για κάθε πώληση συν απαγόρευση συνομιλίας εκτός μηνυμάτων insomnia για τις αγγελίες θα λύσει πολλά προβλήματα εκτιμώ. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

" Ευκαιρίες" σε σφραγισμένα προϊόντα δεν υπάρχουν, δηλ να το δίνει κάποιος 40% κάτω της τιμής του , εκτός και είναι κλεμμένο και θέλει να το ξεφορτωθεί. 

Λίγο μυαλό, λίγη έρευνα και δεν την πατάς. 

Οι αξιολογήσεις θέλουν έλεγχο , πχ αν είναι από πέντε δέκα ίδιους και κοντά η μία στην άλλη  κάτι βρωμάει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, rodosf1 said:

ενα υποχρεωτικό identity verification από το insomnia μαζί με ένα υποχρεωτικό fee, συμβολικά της τάξης του 1% για κάθε πώληση συν απαγόρευση συνομιλίας εκτός μηνυμάτων insomnia για τις αγγελίες θα λύσει πολλά προβλήματα εκτιμώ. 

εδω κανουν καταθεση σε πραγματικα ονοματα και δεν τους νοιαζει. 

δεν υπαρχει τροπος για απαγορευση συνομιλιας εκτος.ουτε στο ebay δεν γινεται αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν υπαρχει τροπος για απαγορευση συνομιλιας εκτος.ουτε στο ebay δεν γινεται αυτο.

στο ebay απαγορευεται και λογοκρινεται αν στειλεις κινητο/εμαιλ, αλλα για να μην χασουν το 10% που χρεωνουν. Ειναι παραλογο να ζηταει καποιος κατι τετοιο απο το ινσομνια

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

1 ώρα πριν, poulinos είπε

46 λεπτά πριν, vs_skg είπε

στο ebay απαγορευεται και λογοκρινεται αν στειλεις κινητο/εμαιλ, αλλα για να μην χασουν το 10% που χρεωνουν. Ειναι παραλογο να ζηταει καποιος κατι τετοιο απο το ινσομνια

Το Insomnia marketplace ψαχνετε, το οποιο εχει ολα τα παραπανω, απλα δεν εχει πωλητες. 

• Haha 1
Δημοσ.
5 hours ago, vs_skg said:

δεν διαφωνουμε αλλα οτι απαγορευται και λογοκρινεται δεν σημαινει οτι δεν γινεται.και στο ινσομνια δεν μπορεις να βαλεις κινητο πχ 6933333 αλλα αμα βαλεις εξι ενενητα τρια θα περασει.

4 hours ago, SabotazNic said:

Το Insomnia marketplace ψαχνετε, το οποιο εχει ολα τα παραπανω, απλα δεν εχει πωλητες. 

το απαντησες μονος σου.αυτο που θελει ο αλλος δηλαδη την καλυψη αν γινει  στραβη υπαρχει ηδη.απλα οπως και στο ebay καποιοι πανε με τον πλαγιο τροπο αλλο τοσο εδω που εχεις την δυνατοτητα να το πας πλαγια χανοντας την παραπανω ασφαλεια με σκοπο να μην πληρωσουν το κατι παραπανω. με οποιον τροπο και να πας το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος δεν εχει την απλη λογικη πλεον.οτι δεν γινεται ο αλλος κατι που κανει 1000 και αμα το πουλησει 800 θα το παρουν ολοι ,να το βαζει 500.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, rodosf1 είπε

κατσε δεν υπαρχει ηδη αυτο;

6 ώρες πριν, vs_skg είπε

Οι λογαριασμοι απ οπου μπηκαν πισω τα λεφτα ηταν στο ιδιο ονομα;

αν δεν ειναι πολυ πιθανο αυτοι που εχουν βαλει τα χρηματα να ειναι και οι ιδιοι εξαπατημενοι

Δημοσ.
11 minutes ago, tzotzo said:

κατσε δεν υπαρχει ηδη αυτο;

αν δεν ειναι πολυ πιθανο αυτοι που εχουν βαλει τα χρηματα να ειναι και οι ιδιοι εξαπατημενοι

καπου ειχε αναφερθει ενα παραδειγμα. καποιος εκανε Refund σε αλλον με λεφτα τριτου που απλα ειχε τα στοιχεια του. ο κλεφτης πηρε το κινητο και ο πωλητης πηρε τα λεφτα απο τριτο ατομο που δεν ειχε καμια σχεση με την συναλλαγη. και ναι υπαρχει αυτο. να γινεις verified seller κτλ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει φάει πολλά από εδώ μέσα ο συγκεκριμένος και πρόσφατα έκλεισε και τον λογαριασμό του.

Δημοσ.
On 17/02/2023 at 19:47, SabotazNic said:

Και μάντεψε γιατί; Είχε γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα όταν ξεκίνησε (και δεν έχει νόημα να μεταφέρω εδώ όλα τα επιχειρήματα), αλλά ένα marketplace στο οποίο ζητάνε πολλά λεφτά από τον πωλητή, τη στιγμή που προστατεύεται αλλά και λαμβάνει σημαντικές υπηρεσίες μόνο ο αγοραστής, λογικό είναι να μην έχει πωλητές.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/6/2023 στις 3:30 ΜΜ, Vasilisxd είπε

Έχει φάει πολλά από εδώ μέσα ο συγκεκριμένος και πρόσφατα έκλεισε και τον λογαριασμό του.

Επειδη μελλον την πατησα φετος και ειμαι ηδη σε επεαφη μεζι του γι ενα προιον που ακομα δηε εχω παραλαβει εδω και 1 μηνα,μπορεις να μου στείλεις τονονομα του σε προσωπικό μηνυμα; Ειμαι ετοιμος να κινηθω νομικα εναντιον του!

• Like 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...