Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα και πήρα τον i9 13900k και 32GB DDR5 μνήμες.

Ο 13900k απο 699€ -> 559,2€ και οι μνήμες απο 249,9€ -> 199,91€. Γλύτωσα δηλαδή σχεδόν 150€ για πράγματα που έτσι και αλλιώς σχεδίαζα να πάρω.

Είχε και το public -20% στα είδη τεχνολογίας όπως μας είπανε αλλά σε ότι αφορά τους υπολογιστές έχει ξεμείνει 3-4 χρόνια πίσω.

Επεξ/σία από Silverage
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σηκώσαμε το μαγαζί στο public συγκεκριμένα που έτρεξε την ίδια έκπτωση -20% πήρα 1 ψυγείο lg ντουλάπα 1400 και 2 ερκοντισιον DAIKIN 2600€  - 20% συν τα voucher 450 για το ψυγείο και 800 τα δυο ερκοντισιον φοβερό deal αλλά κάτι λάθος έγινε μάλλον με τον υπολογισμό του ποσοστού και έδωσα 2000€

Επεξ/σία από NobodyRankXV
  • Like 3
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

lol τι εννοείς? τη δουλειά του κάνει... αυτή είναι! να σηκώνει το τηλέφωνο και να εξυπηρετεί, είτε είναι ένα τηλ τη μέρα είτε είναι 1000000, επίσης να βγούμε να φωνάξουμε για τα ντελίβερι που δουλεύουν με βροχή και με ήλιο τους σκουπιδιάρηδες που μυρίζουν και πιάνουν σκουπίδια και τους βοθρατζήδες που είναι μες τα σκατά ρε τι είστε μερικοί όμως :P 

Φιλική συμβουλή: Αν ποτέ τρέξεις επιχείρηση, μην την τρέξεις με την νοοτροπία που περίεγραψες (εκτός και αν θες να την τρέχεις κυριολεκτικά μόνος σου ...)

7 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ο 13900k απο 699€ -> 559,2€ και οι μνήμες απο 249,9€ -> 199,91€. Γλύτωσα δηλαδή σχεδόν 150€ για πράγματα που έτσι και αλλιώς σχεδίαζα να πάρω.

Είχε και το public -20% στα είδη τεχνολογίας όπως μας είπανε αλλά σε ότι αφορά τους υπολογιστές έχει ξεμείνει 3-4 χρόνια πίσω.

Οι μνήμες Γερμανία παίζουν πιο κάτω, κάπου στα 184 ευρώ. Χωρίς "προσφορά"

1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Να πας να δεις την ανακαίνιση...

Και να κάνουν μπούγιο να έχουν να δείχνουν στα social media τους.

Και να σε βάλουν στο τρυπάκι να αγοράσεις πράγματα που ίσως να μην αγόραζες καν αλλιώς 😉

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να πάρω το s21fe στα 389ε, αλλά πριν πάω στο πλαίσιο πέρασα μια βόλτα απ' όλους😃

Ο Κωτσόβολος είχε μεν ματσάρει την προσφορά αλλά δεν είχε κανένα κομμάτι διαθέσιμο🤬

Το public είχε διαθεσιμα πολλά τεμάχια αλλά στην τιμή των 503ε (629ε-20%), οπότε προσπέρασα...

Ο Γερμανός κλασσικά δημόσιοι υπάλληλοι, το είχε στα 779ε (όσο η τιμή λανσαρίσματος😄)

Τελικά το πήρα από πλαίσιο που ακόμα και σήμερα (2η ημέρα της προσφοράς)  είχε αρκετό απόθεμα και ΟΧΙ... 5 κομμάτια για κράχτη👍

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, hln3 είπε

Και να σε βάλουν στο τρυπάκι να αγοράσεις πράγματα που ίσως να μην αγόραζες καν αλλιώς

αμα ειναι να ξεκινήσεις απο την άλλη ακρη της αθηνας για να μην ξερεις τι θα παρεις, το εχεις χάσει το παιχνίδι και χωρίς τις προσφορές του πλαισίου.

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, hln3 είπε

Ναι αλλά με μεταφορικά και τη διαφορά του ΦΠΑ πόσο πάνε;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, hln3 είπε

Ναι αλλά από Ελλάδα που ήθελε να αγοράσει, δεν υπήρχαν φθηνότερα ούτε αυτές, ούτε ο επεξεργαστής, και γλύτωσε κοντα 100ευρώ ο συμφορουμιτης σε σχέση με τιμές skroutz.

Πόσα χρήματα έπρεπε να γλυτώσει για να νιώθει κερδισμένος?Τα μισά από όσα έδωσε?

Τέτοιες προσφορές ούτε τις γιορτές δεν βλέπαμε....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Το σηκώσαμε το μαγαζί στο public συγκεκριμένα που έτρεξε την ίδια έκπτωση -20% πήρα 1 ψυγείο lg ντουλάπα 1400 και 2 ερκοντισιον DAIKIN 2600€  - 20% συν τα voucher 450 για το ψυγείο και 800 τα δυο ερκοντισιον φοβερό deal αλλά κάτι λάθος έγινε μάλλον με τον υπολογισμό του ποσοστού και έδωσα 2000€

4000 - 800 (20%) = 3200

- 1250 (τα voucher) = 1950

Μια χαρά. Με γειές!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Ο Γερμανός κλασσικά δημόσιοι υπάλληλοι, το είχε στα 779ε (όσο η τιμή λανσαρίσματος😄)

Τελικά το πήρα από πλαίσιο που ακόμα και σήμερα (2η ημέρα της προσφοράς)  είχε αρκετό απόθεμα και ΟΧΙ... 5 κομμάτια για κράχτη👍

Δημόσιοι υπάλληλοι επειδή δε μάτσαρε την προσφορά του Πλαισίου που γιόρταζε την ανακαίνισή του και που είχε ματσάρει ο Κωτσόβολος αλλά δεν είχε κομμάτια αλλά δεν είχε ματσάρει το Public που είχε κομμάτια αλλά τιμή στο Θεό;

Ωραίος.

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Μια χαρά τιμές και η CPU και οι μνήμες.

Με γεια!

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δημόσιοι υπάλληλοι επειδή δε μάτσαρε την προσφορά του Πλαισίου που γιόρταζε την ανακαίνισή του και που είχε ματσάρει ο Κωτσόβολος αλλά δεν είχε κομμάτια αλλά δεν είχε ματσάρει το Public που είχε κομμάτια αλλά τιμή στο Θεό;

Ωραίος.

Ναι, γιατί όχι μόνο δεν πήρε χαμπάρι τι έπαιζε στον κάτω όροφο του Mall αλλά και γιατί το είχε ακριβότερα (779€) απο την τιμή που παίζει στις αλυσίδες (629€)... Δεν είναι τυχαίο ότι όταν μπήκα μέσα ήταν 4 υπάλληλοι μόνοι τους, χωρις ούτε 1 πελάτη... 

Ο Κωτσόβολος σίγουρα θα είχε κομμάτια, αλλά όχι αρκετά! 

Το public το είχε 503€, και πάλι καλή τιμή ήταν! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hln3 είπε

Φιλική συμβουλή: Αν ποτέ τρέξεις επιχείρηση, μην την τρέξεις με την νοοτροπία που περίεγραψες (εκτός και αν θες να την τρέχεις κυριολεκτικά μόνος σου ...)

Αν ειχα υπαλληλο για να απανταει στα τηλεφωνα, θα ηθελα να απανταει σε οσα περισσοτερα τηλεφωνα μπορει μεσα στο 8ωρο και να μην καθεται 🤷‍♂️

Δημοσ.

Θα θελα πολύ να μπορούσα να πάω για το κινητό αλλά δεν πρόλαβα . Αν κάποιος αλλάξει γνώμη η έχει πάρει 10 κομμάτια για να σπρώξει στις αγγελίες . Ας στείλει 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Ναι, γιατί όχι μόνο δεν πήρε χαμπάρι τι έπαιζε στον κάτω όροφο του Mall αλλά και γιατί το είχε ακριβότερα (779€) απο την τιμή που παίζει στις αλυσίδες (629€)... Δεν είναι τυχαίο ότι όταν μπήκα μέσα ήταν 4 υπάλληλοι μόνοι τους, χωρις ούτε 1 πελάτη... 

Ο Κωτσόβολος σίγουρα θα είχε κομμάτια, αλλά όχι αρκετά! 

Το public το είχε 503€, και πάλι καλή τιμή ήταν! 

Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά αυτό. Έχει να κάνει με την εταιρία και τα αρμόδια τμήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηγα τελικα προλαβα ίσα ίσα πριν το κλείσιμο. Χαμος από κοσμο. 

Ρώτησα για καρτα κ μου είπαν οποια θέλω και ας μην την έχουν, μου τη στέλνουν σπιτι. Και χρέωση με 20% έκπτωση κανονικα. 

Ρώτησα για τη πιο φθηνή τους 4070 ti trinity zotac 899€ και ειπαν ότι εξαντλήθηκε και αν ήθελα την επόμενη την trinity oc στα 949€. 

Δλδ έβγαινε 760€ και δωρεάν μεταφορικά. 

Εχω 3060ti gaming oc τη πουλάω εδω κ καιρο αλλα δεν εχω βγαλει ακρη με κανέναν... Λέτε να εκανα μαλακια που δεν την πήρα την 4070ti σε αυτή τη τιμη; μασησα να τη παρω γιατι ισως ήθελα και αλλαγή τροφοδοτικου αφου εχω ενα tx m 750w 80 plus gold και κάπου διαβασα ότι ελεγαν για 850w και πανω..και λέω αν ειναι να αλλάξω και τροφοδοτικό χεσε μεσα...

Επεξ/σία από christos_kapi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, christos_kapi είπε

Εγω πηγα τελικα προλαβα ίσα ίσα πριν το κλείσιμο. Χαμος από κοσμο. 

Ρώτησα για λαρτα κ μου είπαν οποια θέλω και ας μην την έχουν, μου τη στέλνουν σπιτι. Και χρέωση με 20% έκπτωση κανονικα. 

Ρώτησα για τη πιο φθηνή τους 4070 ti trinity zotac 899€ και ειπαν ότι εξαντλήθηκε και αν ήθελα την επόμενη την trinity oc στα 949€. 

Δλδ έβγαινε 760€ και δωρεάν μεταφορικά. 

Εχω 3060ti gaming oc τη πουλάω εδω κ καιρο αλλα δεν εχω βγαλει ακρη με κανέναν... Λέτε να εκανα μαλακια που δεν την πήρα την 4070ti σε αυτή τη τιμη; μασησα να τη παρω γιατι ισως ήθελα και αλλαγή τροφοδοτικου αφου εχω ενα tx m 750w 80 plus gold και κάπου διαβασα ότι ελεγαν για 850w και πανω..και λέω αν ειναι να αλλάξω και τροφοδοτικό χεσε μεσα...

Έκανες αλλά θα ξαναέχεις την ευκαιρία κάποια στιγμή πάλι. Για 40 με 50 ευρώ διαφορά έπρεπε να την πάρεις.

Μιλάμε για την καλύτερη τιμή στον κόσμο.

Την 3060 ti να τη βάλεις σε τιμή καλύτερη από τους άλλους για να φύγει 

Επεξ/σία από Armoral

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...