Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/oroi-mastercard

Με την αγορά τηλεόρασης αξίας από 499 ευρώ και άνω (περιλ. ΦΠΑ) και πληρωμή αυτής εξ ολοκλήρου με χρήση κάρταςMASTERCARD®, ο καταναλωτής εξασφα­λίζει 25% όφελος από την αξία της αγοράς του, σε δωροεπιταγή Πλαίσιο για επόμενη αγορά του.

Η προσφορά θα χορηγηθεί με τη μορφή δωροεπιταγής την οποία κάθε κατανα­λω­τής που πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις θα λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) επικοι­νω­νίας που έχει δηλώσει, 3 ημέρες μετά την παραλαβή της τηλεόρασης που αγόρασε.

Ο καταναλωτής θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την δωροεπιταγή σε επόμενη αγορά-του οποι­­ου­δή­ποτε προϊόντος, αξίας ίσης ή μεγαλύτερης από το ποσόν της δωροεπιταγής, που θα πραγματο­ποιήσει σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ, ή μέσω του ηλεκτρο­νι­κού καταστή­μα­τος (e-shop) www.plaisio.gr ή από την τηλεφωνική γραμμή 800 11 12345 και 210 2895000.

Η παρούσα προσφορά δεν επιτρέπεται να συνδυασθεί με οποιαδήποτε προσφορά της Τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα Mastercard του καταναλωτή (όπως προγράμματα επι­βράβευσης ή επιστροφής), ή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά των καταστημάτων ΠΛΑΙΣΙΟ.

Οπότε όχι δε μπορείς να συνδυάσεις τις 2 προσφορές. Και επειδή περιμένεις την έκδοση του κουπονιού 3 ημέρες και επειδή τον απαγορεύουν οι όροι τον συνδυασμό.

Επεξ/σία από christos_kapi
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fulgore είπε

Οχι, ισχύει κανονικά η έκπτωση τελικά, ακόμα και να μην  υπάρχουν.

Πέρασα σήμερα και έριξα παραγγελία για 4070ti που θα μου έρθει την Δευτέρα, τελική τιμή 700 περίπου ευρώ(που λέει μόνο για online παραγγελία στο site)με ΦΠΑ.

Απλά η παραγγελία πρέπει να γίνει υποχρεωτικά στο μαγαζί και να πληρωθεί και επι τόπου εκεί, αυτή είναι η ''παγίδα''.

Σαν κάρτες στο μαγαζί δεν έχουν τίποτα πέρα από 3060 και κάτω.

Και εγώ εκεί ήμουν και ρώτησα για μια gpu που ήταν διαθέσιμη μόνο κατ' όπιν παραγγελίας και μου είπαν ότι θα πρέπει να υπάρχει σε στοκ στα καταστήματά τους αλλιώς δεν ισχύει η έκπτωση... Μου έδειξαν και συγκεκριμένα παραδείγματα.

Συγκεκριμένα ρώτησα για αυτή:

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/gigabyte-vga-geforce-rtx-4080-eagle-16-gb_4101049

και μου είπαν ότι η έκπτωση ισχύει μόνο για αυτές τις 4080:

https://www.plaisio.gr/search?query=4080 rtx&page=1&sortBy=products_price_asc&refinementList[availability][0]=pickup&refinementList[availability][1]=store

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Το παραγγέλνω και πάω από εκεί ή πάω απλά εκεί και τους λέω θέλω το τάδε προιόν?

Μόνο από εκεί ισχύει η έκπτωση

2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Δεν ισχύει αυτό, μίλησα μόλις μαζί τους.

Η έκπτωση μου είπαν ισχύει για ότι υπάρχει στο συγκεκριμένο κατάστημα, όχι για ότι υπάρχει στο site τους..

Δεν ισχύει αυτό. Αφού το ρώτησα και στο κατάστημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως κάνει λέει και ο Κωτσόβολος στο Mall αντίστοιχη προωθητική. Εκεί δε θα υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί... λέω εγώ. Λέω να πάω διότι στο ψυγείο που σκέφτομαι δίνουν και Alpha πόντους.

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Μόνο από εκεί ισχύει η έκπτωση

Δεν ισχύει αυτό. Αφού το ρώτησα και στο κατάστημα..

Μήπως δεν ισχύει για τα κατόπιν παραγγελίας, σκεφτόμουν κι εγώ για μια 4090;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Μήπως δεν ισχύει για τα κατόπιν παραγγελίας, σκεφτόμουν κι εγώ για μια 4090;

Κοίτα θα ξαναπάω σε 20'. Θα ρωτήσω πάλι 1-2 να δω τι θα μου πούνε και θα ενημερώσω. 

edit: πάντως υπάρχουν άτομα εδώ που επιβεβαιώνουν ότι έκαναν κανονικά την παραγγελία από το κατάστημα, με έκπτωση, και το προϊόν θα τους έρθει από βδομάδα. 

Επεξ/σία από M A T R I X
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

πάντως κάνει λέει και ο Κωτσόβολος στο Mall αντίστοιχη προωθητική. Εκεί δε θα υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί... λέω εγώ. Λέω να πάω διότι στο ψυγείο που σκέφτομαι δίνουν και Alpha πόντους.

Που το λέει;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, lyk_an είπε

Ξέρουμε αν συνδυάζονται με τιμολόγιο/39α για κινητά κλπ κανονικα;
Και του public και του πλαισίου;

Το τιμολόγιο είναι άσχετο με την έκπτωση.

Η τιμή που αγοράζεις (μετά την έκπτωση) περιέχει φπα έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν βλέπω κάποιο κώλυμα, πρακτικά δεν πληρώνεις το φπα, η τιμή αγοράς είναι άσχετη

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Κοίτα θα ξαναπάω σε 20'. Θα ρωτήσω πάλι 1-2 να δω τι θα μου πούνε και θα ενημερώσω. 

edit: πάντως υπάρχουν άτομα εδώ που επιβεβαιώνουν ότι έκαναν κανονικά την παραγγελία από το κατάστημα, με έκπτωση, και το προϊόν θα τους έρθει από βδομάδα. 

Αν μπορείς στείλε μια απάντηση εδώ όταν πας(ρωτά για την gigabyte 4090 αν μπορείς), ίσως περάσω και εγώ δεν είμαι μακριά.

Ναι ίσως ήταν πραγματικά που ήταν διαθέσιμα από αλλά καταστήματα αλλά δεν χρειαζόταν παραγγελία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Αν μπορείς στείλε μια απάντηση εδώ όταν πας(ρωτά για την gigabyte 4090 αν μπορείς), ίσως περάσω και εγώ δεν είμαι μακριά.

Ναι ίσως ήταν πραγματικά που ήταν διαθέσιμα από αλλά καταστήματα αλλά δεν χρειαζόταν παραγγελία.

έγινε θα ρωτήσω και θα σου πω. στείλε και ένα κωδικό προϊόντος για να ρωτήσω συγκεκριμένα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, chrisde είπε

Και εγώ εκεί ήμουν και ρώτησα για μια gpu που ήταν διαθέσιμη μόνο κατ' όπιν παραγγελίας και μου είπαν ότι θα πρέπει να υπάρχει σε στοκ στα καταστήματά τους αλλιώς δεν ισχύει η έκπτωση...

Μιας και αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο κατοπιν παραγγελίας δηλαδή, δεν το γνωρίζω αυτο, ούτε ο εκεί υπάλληλος μου είπε τίποτα περί κατόπιν παραγγελίας, άρα πιθανώς έχεις δίκιο.

Εγώ πιο πολύ ενημερώνω ότι η προσφορά δεν αφορά τελικά μόνο τις κάρτες που έχει εκεί στο κατάστημα διαθέσιμες(λίγες 3060 και κάτω δηλαδή),αλλά ακόμα και παραγγελίες σε κάρτες από το site.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, M A T R I X είπε

έγινε θα ρωτήσω και θα σου πω. στείλε και ένα κωδικό προϊόντος για να ρωτήσω συγκεκριμένα 

4068319

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Για κατόπιν παραγγελίας συγκεκριμένα, δεν γνωρίζω αν ισχύει. Εμένα η συγκεκριμένη κάρτα ήταν διαθέσιμη.

Αρα καλού κακού να κοιτάξτε κάρτες σε απόθεμα(στην σελίδα πάντα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...