Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, gamer73 είπε Στα Πατίνια έχουν εκπτωση? Σύμφωνα με το αρχικό Post, ναι. ΤΟ πρόβλημα είναι να υπάρχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.
geodimis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler “Offer match” από Praktiker -20% -τηλεοπτικό- σε όλη τη γκάμα από Κυριακή έως Τρίτη χωρίς εξαιρέσεις.
DownUNDERground Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, nickol-us είπε Μια χαρά προσφορά. Επειδή μου κάνει κόλπα η τηλεόραση μου, έχει κανείς πληροφορίες για την 55αρα android turbox; Από toshiba(vestel;) 50αρα που είμαι τώρα αξίζει; Ποιότητα κλπ; Όχι ότι η TOSHIBA είναι καμμιά σπουδαία μάρκα πλέον (φασόν όπως είπες), αλλά οι λέξεις "turbo-x" και "ποιότητα" δεν πάνε καν μαζί. Είναι σα να ρωτάς αν πρέπει να ρίξουμε ζάχαρη στην πίτσα. 1
Armoral Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mitch είπε Ισχύει νομίζω μόνο για όσες έχουν διαθέσιμες στο mall και νομίζω η μοναδική 3060 ti ήταν η zotac (είχε άλλες 2 όταν έφυγα). Βαλε στο site του πλαισίου φίλτρο διαθεσιμότητα σε mall να δεις τι υπάρχει Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι μπορείς να πας εκεί και να την κλείσεις ακόμη και να μην υπάρχει αποθεμα θα σε εξυπηρετησουν αρκεί να πληρωσεις εκεί. 1
leonpet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά, έχουν και στις λευκές συσκευές??
hurin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Πήρα S21FE και 5800X3D! Ευχαριστώ πολύ τον topic starter! 1
gamer73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Σύμφωνα με το αρχικό Post, ναι. ΤΟ πρόβλημα είναι να υπάρχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ευχαριστώ θα πάρω τηλ να ρωτήσω αύριο
katcos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, leonpet είπε Παιδιά, έχουν και στις λευκές συσκευές?? Ναι σε όλες.
Silverage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά ξέρουμε αν ισχύει μόνο για όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή μπορείς να πας και να τους παραγγείλεις να σου φέρουν; Θέλω να πάρω καινούριο pc και ψάχνομαι για cpu, motherboard, μνήμες και τροφοδοτικό οπότε συμφέρει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Silverage
nickol-us Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Silverage είπε Τελικά ξέρουμε αν ισχύει μόνο για όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή μπορείς να πας και να τους παραγγείλεις να σου φέρουν; Θέλω να πάρω καινούριο pc και ψάχνομαι για cpu, motherboard, μνήμες και τροφοδοτικό οπότε συμφέρει. Γενικά συμφέρει αλλά μην πας με κλειστά τα μάτια πρωτού κάνεις σύγκριση τιμών. Κατέληξε στο τι θες και δες αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο κατάστημα. Για να το λένε λογικά ισχύει, ωστόσο ένα τηλέφωνο είναι ανέξοδο και γρήγορο check
Silverage Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nickol-us είπε Γενικά συμφέρει αλλά μην πας με κλειστά τα μάτια πρωτού κάνεις σύγκριση τιμών. Κατέληξε στο τι θες και δες αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο κατάστημα. Για να το λένε λογικά ισχύει, ωστόσο ένα τηλέφωνο είναι ανέξοδο και γρήγορο check Καλά ναι σίγουρα θέλει ψάξιμο αλλά για παράδειγμα ο i9 13900k που κοιτάω, βγαίνει 560€ με την έκπτωση, η πιο καλή τιμή που βρίσκω αλλά δεν είναι διαθέσιμος στο κατάστημα του mall. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Silverage
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Silverage είπε Τελικά ξέρουμε αν ισχύει μόνο για όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή μπορείς να πας και να τους παραγγείλεις να σου φέρουν; Θέλω να πάρω καινούριο pc και ψάχνομαι για cpu, motherboard, μνήμες και τροφοδοτικό οπότε συμφέρει. Δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο το ίδιο το Πλαισιο, άρα υποχρεωτικά θα πρέπει να πάρεις ο ίδιος τηλέφωνο να ρωτήσεις στα σίγουρα για επιβεβαίωση, μην πάς τσάμπα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Fulgore
christos_kapi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχει τιποτα σημαντικο ή θα χασω τον χρονο μου; Πηγε κανεις; Μπορω να αγορασω κατι κ ας μην το εχει το καταστημα; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από christos_kapi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα