Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gamer73 είπε

Στα Πατίνια έχουν εκπτωση?

Σύμφωνα με το αρχικό Post, ναι. ΤΟ πρόβλημα είναι να υπάρχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Μια χαρά προσφορά. Επειδή μου κάνει κόλπα η τηλεόραση μου, έχει κανείς πληροφορίες για την 55αρα android turbox; Από toshiba(vestel;) 50αρα που είμαι τώρα αξίζει; Ποιότητα κλπ;

Όχι ότι η TOSHIBA είναι καμμιά σπουδαία μάρκα πλέον (φασόν όπως είπες), αλλά οι λέξεις "turbo-x" και "ποιότητα" δεν πάνε καν μαζί. Είναι σα να ρωτάς αν πρέπει να ρίξουμε ζάχαρη στην πίτσα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mitch είπε

Ισχύει νομίζω μόνο για όσες έχουν διαθέσιμες στο mall και νομίζω η μοναδική 3060 ti ήταν η zotac (είχε άλλες 2 όταν έφυγα). Βαλε στο site του πλαισίου φίλτρο διαθεσιμότητα σε mall να δεις τι υπάρχει 

Μου είπαν στο τηλέφωνο ότι μπορείς να πας εκεί και να την κλείσεις ακόμη και να μην υπάρχει αποθεμα θα σε εξυπηρετησουν αρκεί να πληρωσεις εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Σύμφωνα με το αρχικό Post, ναι. ΤΟ πρόβλημα είναι να υπάρχουν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ευχαριστώ θα πάρω τηλ να ρωτήσω αύριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ξέρουμε αν ισχύει μόνο για όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή μπορείς να πας και να τους παραγγείλεις να σου φέρουν;

Θέλω να πάρω καινούριο pc και ψάχνομαι για cpu, motherboard, μνήμες και τροφοδοτικό οπότε συμφέρει.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Τελικά ξέρουμε αν ισχύει μόνο για όσα προϊόντα έχουν διαθέσιμα στο κατάστημα ή μπορείς να πας και να τους παραγγείλεις να σου φέρουν;

Θέλω να πάρω καινούριο pc και ψάχνομαι για cpu, motherboard, μνήμες και τροφοδοτικό οπότε συμφέρει.

Γενικά συμφέρει αλλά μην πας με κλειστά τα μάτια πρωτού κάνεις σύγκριση τιμών.

Κατέληξε στο τι θες και δες αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο κατάστημα.

Για να το λένε λογικά ισχύει, ωστόσο ένα τηλέφωνο είναι ανέξοδο και γρήγορο check

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Γενικά συμφέρει αλλά μην πας με κλειστά τα μάτια πρωτού κάνεις σύγκριση τιμών.

Κατέληξε στο τι θες και δες αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο κατάστημα.

Για να το λένε λογικά ισχύει, ωστόσο ένα τηλέφωνο είναι ανέξοδο και γρήγορο check

Καλά ναι σίγουρα θέλει ψάξιμο αλλά για παράδειγμα ο i9 13900k που κοιτάω, βγαίνει 560€ με την έκπτωση, η πιο καλή τιμή που βρίσκω αλλά δεν είναι διαθέσιμος στο κατάστημα του mall.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Silverage είπε

Δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο το ίδιο το Πλαισιο, άρα υποχρεωτικά θα πρέπει να πάρεις ο ίδιος τηλέφωνο να ρωτήσεις στα σίγουρα για επιβεβαίωση, μην πάς τσάμπα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει τιποτα σημαντικο ή θα χασω τον χρονο μου; Πηγε κανεις; Μπορω να αγορασω κατι κ ας μην το εχει το καταστημα; 

Επεξ/σία από christos_kapi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...