Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Πλαίσιο στο The Mall για σήμερα και αύριο (17-18 / 02 / 2023) έχει έξτρα έκπτωση 20% σε (μάλλον σχεδόν) όλα τα αντικείμενα λόγω ανακαίνισης.

Υποθέτω εξαιρούνται τίποτα Apple ή PS5.

Έχουν βάλει το Samsung Galaxy S21 FE στα 389€ (τελική τιμή).

Edit: Link της καμπάνιας και εξαιρέσεις.

https://www.plaisio.gr/Campaign/2023/02-February/202302-mall-launch-mda

2023-02-1717_05_14.png.82ac8da1b647172965ec70f5281591db.png

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 9
  • Thanks 5
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αλλά αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στο site τους. Οπως λες σίγουρα θα ισχύουν κάποιοι όροι & προϋποθέσεις όπως για τα Apple προϊόντα που δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά έκπτωση 20%. Επίσης, λογικά θα ισχύει μόνο για το ήδη υπάρχον στοκ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μαγαζί. Όλα αυτά όμως πρέπει να διευκρινιστούν, καλό είναι να έχουμε όλη την πληροφορία επιβεβαιωμένη από επίσημη πηγή πριν ποστάρουμε κάτι τόσο βαρύγδουπο, φιλικά στο λέω

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enlightened είπε

Ευχαριστούμε για την πληροφορία, αλλά αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στο site τους. Οπως λες σίγουρα θα ισχύουν κάποιοι όροι & προϋποθέσεις όπως για τα Apple προϊόντα που δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά έκπτωση 20%. Επίσης, λογικά θα ισχύει μόνο για το ήδη υπάρχον στοκ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μαγαζί. Όλα αυτά όμως πρέπει να διευκρινιστούν, καλό είναι να έχουμε όλη την πληροφορία επιβεβαιωμένη από επίσημη πηγή πριν ποστάρουμε κάτι τόσο βαρύγδουπο, φιλικά στο λέω

Το γράφει κάτω κάτω, ας το προσθέσει κάποιος στο αρχικό post.

https://www.plaisio.gr/Campaign/2023/02-February/202302-mall-launch-mda

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-02-17, 17.05.14.png

• Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με το plaisio το psvr2 δεν θεωρείται gaming console. Θεωρητικά θα μπορούσε κάποιος να προπαραγγειλει στο κατάστημα και να πάρει την έκπτωση αν πληρώσει επιτόπου?

Δημοσ.

Με ενημέρωσαν ότι ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός αυτών που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις.

Άρα καρτες γραφικών, τηλεοράσεις, ηχόμπαρες, λευκες συσκευες τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Armoral είπε

Με ενημέρωσαν ότι ισχύει για όλα τα προϊόντα εκτός αυτών που αναφέρονται στους όρους και προϋποθέσεις.

Άρα καρτες γραφικών, τηλεοράσεις, ηχόμπαρες, λευκες συσκευες τα πάντα.

Αυτή είναι πληροφορία. Μίλησες μαζί τους; Θέλω να πάρω ένα mic και ένα air fryer 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ισχύει νομίζω μόνο για όσες έχουν διαθέσιμες στο mall και νομίζω η μοναδική 3060 ti ήταν η zotac (είχε άλλες 2 όταν έφυγα). Βαλε στο site του πλαισίου φίλτρο διαθεσιμότητα σε mall να δεις τι υπάρχει 

Επεξ/σία από mitch
  • Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω το παραπάνω σχόλιο. Πήγε φίλος μου και πήρε και αυτός την Zotac.

Ολες οι υπόλοιπες ήταν 3060 και κάτω που είχε και κυρίως Zotac/Gigabyte αν θυμάμαι καλά.

Οι τιμές ισχύουν αυτές που υπάρχουν και στο site και στο ταμείο γίνεται αυτόματα η αφαίρεση από ότι κατάλαβα.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά. Επειδή μου κάνει κόλπα η τηλεόραση μου, έχει κανείς πληροφορίες για την 55αρα android turbox; Από toshiba(vestel;) 50αρα που είμαι τώρα αξίζει; Ποιότητα κλπ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...