Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά το update είναι να σβήνει η οθόνη στα καλά καθούμενα σαν να χάνει το σήμα.Σε games δεν μου το έχει κάνει ποτέ αλλά μέσα στα windows το έχω πάθει 3 φορές σε 3 ημέρες.

Η κάρτα είναι MSI RX6600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Drivers Quality:

NVIDIA: most of the time 9 or 10

AMD: for some 5 or 6, for others 7 or 8, for others 9 or 10

INTEL: improved but has a long way to go, from 3 or 4 to at best 6 or 7, depends on game or app. Still, they are dedicated and work on their drivers. They promised improvements.

Personal opinion: No problems for me, for my RX 6600 8GB and RX 570 8GB, so the AMD drivers are a 10 for me. Also my GTX 1050 Ti and MX150 both work great so a 10 by me to the NVIDIA drivers.

[EDIT] / [ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ]

Ποιότητα Οδηγών:

NVIDIA: τις περισσότερες φορές (ή στις περισσότερες περιπτώσεις)  9 ή 10

AMD: για κάποιους 5 ή 6, για άλλους 7 ή 8, για άλλους 9 ή 10

INTEL: βελτιωμένη, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά της, από 3 ή 4 έως 6 ή 7 στην καλύτερη περίπτωση, εξαρτάται από το παιχνίδι ή την εφαρμογή. Ωστόσο, είναι αφοσιωμένοι και εργάζονται πάνω στους οδηγούς τους. Υποσχέθηκαν βελτιώσεις.

Η προσωπική μου γνώμη: Κανένα πρόβλημα για εμένα, για την RX 6600 8GB και την RX 570 8GB που έχω, οπότε τα προγράμματα οδήγησης της AMD είναι 10 για εμένα. Επίσης, η GTX 1050 Ti και η MX150 που έχω λειτουργούν μια χαρά, οπότε ένα 10 από εμένα στα προγράμματα οδήγησης της NVIDIA.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

Εγώ πάντως, χρόνια πελάτης της amd δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε κάποια games, με stock settings η κάρτα , κάνω αλτ ταμπ και κρασαρει ο driver όταν πάω να ξαναμπώ, άλλες φορές δεν ανοίγει το Radeon, άλλες φορές δεν λειτουργεί το instant replay και εκεί που θέλω να κάνω save το λεπτό πριν δεν κάνει τίποτα, μετά στα edit media δεν το φορτώνει καν και δεν μπορείς να κάνεις crop καν με τα sliders. Drivers για 6700χτ έχουν να βγάλουν μήνες... Θα μαζέψω λεφτά και θα πάω Nvidia να ξεχαστώ (είχα παλιά μια 1660s) κσι δεν είχα αντιμετωπίσει ούτε ένα bug. Να ενημερώσω ότι είχα από 4870 μέχρι και αυτή τη γενιά amd.. 

Δημοσ.

οκ με πείσατε , θα παίρνω μόνο nvidia που λιώνει μόνο τα καλώδια και τη χελώνα του σπιτιού... αλλά τα win11 θα δουλεύουν...

πάλι καλά που δε γράψατε ότι κατεδαφίζει και σπίτια...

λίγο ουδετερότητα στα άρθρα θα ήταν καλή.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, george19811 είπε

Intel forever!!!!!!Και γελάτε όσο θέλετε. Σταθερή αξία..

αδερφέ αν σε περισσεύει κάνα φράγκο στείλε και από εδώ....😂

Επεξ/σία από b1LLy23
Δημοσ.

Όντας παθών έχω να πω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ AMD σε γραφικά... Εδώ και 2 χρόνια δεν μπορώ να τρέξω windows στο λάπτοπ μου επειδή οι drivers της gpu πετάνε bsod όταν ανάβει το PC και αναγκάστηκα το λειτουργώ με Linux όπου και εκεί κρασαρει!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Losraio είπε

Όντας παθών έχω να πω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ AMD σε γραφικά... Εδώ και 2 χρόνια δεν μπορώ να τρέξω windows στο λάπτοπ μου επειδή οι drivers της gpu πετάνε bsod όταν ανάβει το PC και αναγκάστηκα το λειτουργώ με Linux όπου και εκεί κρασαρει!

Λoγικά έχεις κάποιο πρόβλημα στο hw σου. (Εχεις δοκιμασει kernel 5.15;)

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Losraio είπε

Μπορεί το πρόβλημα να είναι στο hardware, όχι στους οδηγούς.Να κάηκε κάτι κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i5 12400f + asus tuf gaming b760 (λόγω optical port) + asus tuf rx 6800 xt + Dell S322DGF + WIN 10 , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με drivers , το pc είναι μόνο για παιχνίδια , γιατί να βάλω win 11 ;;;;;

Επεξ/σία από MaxHeadroom_1985
Δημοσ.
8 ώρες πριν, duffyduck είπε

Drivers Quality:

NVIDIA: most of the time 9 or 10

AMD: for some 5 or 6, for others 7 or 8, for others 9 or 10

INTEL: improved but has a long way to go, from 3 or 4 to at best 6 or 7, depends on game or app. Still, they are dedicated and work on their drivers. They promised improvements.

Personal opinion: No problems for me, for my RX 6600 8GB and RX 570 8GB, so the AMD drivers are a 10 for me. Also my GTX 1050 Ti and MX150 both work great so a 10 by me to the NVIDIA drivers.

Je ne comprends pas pourquoi tu parles Anglais sur un forum Grec

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 3:06 ΜΜ, techon1 είπε

Εταιρεία-ανέκδοτο

Βέβαια αυτά γίνονται όταν ο κόσμος κοιτάζει μόνο τις τιμές

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις

Ανεκδοτο εισαι εσυ που κανενας δεν σε ξερει.

Ενω την Amd την ξερει ολος ο τεχνολογικος κοσμος. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, SofosLykos είπε

Je ne comprends pas pourquoi tu parles Anglais sur un forum Grec

Google translate φίλε μου.

Υ.Γ.: Γαλλικά είχα κάνει 6 χρόνια στο σχολείο, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά. Τα απλά ψιλο-καταλαβαίνω, διαφορετικά google translate και wordreference.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...