Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εχει το ChatGPT να πει για αυτο?

---

-Lbit: "what is your opinion about the AMD drivers Adrenalin 23.2.1 ?"

ChatGPT:
As an AI language model, I do not have personal opinions, but I can provide information about the AMD Adrenalin 23.2.1 drivers.

The AMD Adrenalin 23.2.1 drivers were released on February 9, 2023, and are the latest version of AMD's graphics card drivers. These drivers are intended to improve the performance of AMD graphics cards, especially for the latest games and applications.

According to AMD, the Adrenalin 23.2.1 drivers provide improved performance in several games, including Battlefield 2042, Call of Duty: Vanguard, and Halo Infinite. The drivers also include new features, such as a new automatic overclocking tool called AutoOC, and improved support for AMD's FidelityFX Super Resolution technology.

In general, it is recommended to keep your graphics card drivers up to date to ensure optimal performance and compatibility with the latest games and applications. However, as with any new software release, there may be some issues or compatibility problems that could affect your system. It is always a good idea to check the release notes and user feedback before updating your drivers to the latest version.

-Lbit: "well, about this specific version the Windows 11 are hanging"

ChatGPT:
I'm sorry to hear that you're experiencing issues with the AMD Adrenalin 23.2.1 drivers on Windows 11.

While the Adrenalin 23.2.1 drivers are designed to be compatible with Windows 11, there can sometimes be compatibility issues with certain hardware configurations or software installations. If you are experiencing hangs or other issues with the new drivers, you may want to try the following troubleshooting steps:

Perform a clean install of the AMD Adrenalin 23.2.1 drivers. This can help to ensure that the new drivers are installed correctly and any previous driver configurations are removed.

Check to make sure that your system meets the minimum system requirements for the new drivers, including the version of Windows 11 that you are using.

Verify that your graphics card is properly seated and connected, and that it is not experiencing any hardware issues.

Check for any conflicting software or driver installations that could be causing compatibility issues with the new drivers.

If none of these steps resolves the issue, you may want to reach out to AMD's support team for further assistance or to report the issue. They may be able to provide additional troubleshooting steps or suggest a different driver version that is more compatible with your system.

----

..παει, συντομα θα μεινουμε χωρις δουλεια!

Επεξ/σία από lbit
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Καλα να παθουν οσοι κοιτανε κατι οικονομικο.

Spoiler

Σα δε ντρέπονται. Για περνά λίγο  και στο δίπλα θέμα με το Σκρουτζ να τους τα πεις αυτά.

On topic, το έχουμε πει 50908997 φορές εδώ μέσα. Πάμε όλοι μαζί "ΟΧΙ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΕΙΣ DAY ONE" . Όσοι δεν το τηρούν είναι αξιοι της μοίρας τους. Σε μια βδομάδα το πολύ, θα έχει γίνει fixed.

• Like 4
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Τοσα χρονια τα ιδια σκατα η AMD, εχουν δυνατες καρτες και δεν μπορουν να τις αξιοποιησουν....

Αστα να πανε. Απο οταν εδωσα 750 για 6800xt πιο φθηνη δεν γινεται δηλαδη τιποτα δεν παει καλα αστα να πανε. Αλλα αν κοιτας το φθηνο ετσι ειναι. 

Δημοσ.

Καλά τώρα. Αναπαράγετε αυτά που αναφέρονται σε κάποια tweets?

Να θυμίσω ότι πριν λίγο καιρό οι drivers έσπαγαν τα ίδια τα τσιπάκια?

Σοβαρευτείτε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αστα να πανε. Απο οταν εδωσα 750 για 6800xt πιο φθηνη δεν γινεται δηλαδη τιποτα δεν παει καλα αστα να πανε. Αλλα αν κοιτας το φθηνο ετσι ειναι. 

750ε για AMD? 😅 Για να πηγες εκει λογικα η αντιστοιχη της Nvidia θα ηταν ακριβοτερη

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδια για 2-3 ατομα που δουλευουν στο driver τμημα της Amd καλα ειναι τα αποτελέσματα. Το μερίδιο αγοράς της AMD ομως ειναι πραγματικά για κλάματα(link εδω). Φάση μέχρι και η Intel με την Arc ναι μεν ειχε κακο launch αλλα μαγκες εχουν κανει τρομαρα αλματα με τους drivers να μην λεμε ψέματα. Απο την βέβαια πιστεύω εγω προσωπικά ότι είναι θεμα με τα windows 11 για 10 δεν ξερω αν εχουν θεμα δεν συναντησα ποτε με το steam deck που εχω

https://wccftech.com/q3-2022-discrete-gpu-market-share-report-nvidia-gains-amd-intel-in-single-digit-figures/

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TsironakosMix είπε

750ε για AMD? 😅 Για να πηγες εκει λογικα η αντιστοιχη της Nvidia θα ηταν ακριβοτερη

Καλα εδω δωσαμε 1100 για mid range σε εποχες mining στα 750 θα κολλησουμε για high end? Ειχα και nvidia εχω και amd ολες τα ιδια ειναι. Απλα η nvidia στο προμοταρει αρκετα καλυτερα ολο το πακετο και τσιμπαει η απλη μαζα ειδικα στις mid range γινεται χαμος με 30-40% κατω επιδοσεις απο αντιστοιχες amd σε τιμες αλλα ετσι ειναι η μαζα ανεκαθεν. 

• Like 1
  • Thanks 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, techon1 είπε

Βέβαια αυτά γίνονται όταν ο κόσμος κοιτάζει μόνο τις τιμές

59 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Παιδιά, εσείς από RTX 4090 και πάνω.

Μην ξεχνάτε ότι ο μπαμπάς Χουάνγκ σας συμβουλεύει να αγοράζετε συχνά σε ότι τιμή και αν πουλάει.

Διότι

The more you buy, the more you save.

ΟΥΓΚ!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τους περασα προχθες χθες ετρεξα καμια 10αρια παιχνιδια χωρις κανενα θεμα. Windows 11.

Αποκλείεται, κάτι λάθος έκανες, αν είχες κάνει την διαδικασία σωστά θα έπρεπε να πάρει 2 μπλε και 3 πράσινες οθόνες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι να πω? Εγω τα περασα μαζι με τα updates των win11 και δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα -2 x RX5700XT σε crossfire-

Επεξ/σία από FasTaker
Δημοσ.

Κατεστραμμένα από μόνα τους είναι τα win11. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, john_dr είπε

Παιδιά, εσείς από RTX 4090 και πάνω.

Μην ξεχνάτε ότι ο μπαμπάς Χουάνγκ σας συμβουλεύει να αγοράζετε συχνά σε ότι τιμή και αν πουλάει.

Διότι

The more you buy, the more you save.

Μαλλον η αληθεια πειραζει μερικους. Βαθια μεσα τους ομως ξερουν οτι κανανε μακακια που πηρανε AMD και δεν θελουν να το παραδεχτουν. Με μια βολτα στις αγγελιες ομως καταλαβαινουμε τον λογο γιατι εχει γεμισει με AMD αγγελιες ο τοπος🤣

Εχουν περασει αρκετες AMD καρτες στα χερια μου πιο παλια, αρκετα προβληματα σε νεοτερα games, πολλα crashes και οταν εβγαινε νεο game περιμενες κανα 2 μηνες για να βγει ο driver.

Βεβαια εχουμε και τους Lolαδες,Dotαδες,CSGOαδες που λενε οτι δεν εχουν θεμα σε παιχνιδια 5 και 10 ετων. Λογικο...

Πειτε με fanboy,δεκτο. Ελα ομως με μια RTX 2080 των 700ε που ειμαι εδω και 4 χρονια δεν εχω πουθενα θεμα...

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε

Μαλλον η αληθεια πειραζει μερικους. Βαθια μεσα τους ομως ξερουν οτι κανανε μακακια που πηρανε AMD και δεν θελουν να το παραδεχτουν. Με μια βολτα στις αγγελιες ομως καταλαβαινουμε τον λογο γιατι εχει γεμισει με AMD αγγελιες ο τοπος🤣

Εχουν περασει αρκετες AMD καρτες στα χερια μου πιο παλια, αρκετα προβληματα σε νεοτερα games, πολλα crashes και οταν εβγαινε νεο game περιμενες κανα 2 μηνες για να βγει ο driver.

Βεβαια εχουμε και τους Lolαδες,Dotαδες,CSGOαδες που λενε οτι δεν εχουν θεμα σε παιχνιδια 5 και 10 ετων. Λογικο...

Πειτε με fanboy,δεκτο. Ελα ομως με μια RTX 2080 των 700ε που ειμαι εδω και 4 χρονια δεν εχω πουθενα θεμα...

Στο μεταξυ πολυ περισσοτερες ειναι οι nvidia που πουλανε στις αγγελιες παρα AMD. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...