kx5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Αγόρασα το mp3 player Napa dav326 από το Πλαίσιο και έχω παρατηρήσει πως σε ορισμένα mp3 παρουσιάζεται ένας μικρός θόρυβος κατά την αναπαραγωγή Ο θόρυβος αυτός δεν γίνεται τοσο αντιληπτός με τα ακουστικά που έχει μέσα η συσκευασία του Napa, όσο με τα δικά μου καλά ακουστικά της Philips. Εντάξει, ξέρω είναι αρκετά φθηνό και δεν περιμένω θαύματα, μήπως όμως είναι ελατωματικό? Αυριο σκέφτομαι να το πάω πίσω, αλλά δεν ξέρω ακόμη πως να δικαιολογήσω την επιστροφή του...
dantouan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Perno apo ton titlo tou post sou kai sou leo: MAPA
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Φίλε, εγώ είχα την ατυχία να αγοράσω το dav 311 της Napa. Και εκεί πάνω κάτω τα ίδια. Κατα τη γνώμη μου ο θόρυβος αυτος γίνεται ΠΑΝΤΑ αντιληπτός (ακόμα και με τα NAPA ακουστικά) και είναι σε μεγάλο σημείο εκνευριστικός (σε εμένα ακούγεται σαν κάποιος παράφωνος να προσπαθεί να κάνει δεύτερη φωνή) ειδικά σε slow κομμάτια...Συνεπώς το NAPA σου δεν είναι ελαττωματικό... Αν ψάξεις σε forums όπου σχολιάζουν τα Mp3 players της Napa, γενικά παιζει αυτό σαν παράπονο των αγοραστών.... όσο για δικαιολογια επιστροφής: -τουλάχιστο για το dav311- στα δισκάκια mp3 που είχα υπήρχαν MP3 τα οποία το NAPA ΔΕΝ ΤΑ EΠΑΙΖΕ ΣΩΣΤΑ(!), ενώ άλλοι players τα επαίζαν μια χαρά. Αυτο που έκανε το NAPA ήταν να τα διαβάζει αλλά μετά απο τα 10 πρώτα δευτερόλεπτα να κάνει διακοπές και όλο το κομμάτι να το παίζει με διακοπές ανα 2-3 δευτερόλεπτα. Είναι κάτι στο οποίο μπορεις να στηρίξεις δικαιολογία για επιστροφή (εγώ το έκανα εγκαίρως και έπιασε...) :wink: Καλή τύχη.
kx5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Έχει και αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις... :!: Ορισμένες φορές πηδάει κομάτια χωρίς λόγο. Και στο menu παρουσιάζει πρόβληματα (άλλο πλήκτρο πατάω και άλλο κάνει). Ο θόρυβος είναι έκνευριστικός, ειδικά σε ambient κομάτια που ακούω εγώ... :evil: Τελικά θα πάω αυριο να το αλλάξω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
kirimis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 καλα... τελειως ΜΑΠΑ τα ΝΑΡΑ! Πηρα και εγω το 326.... και τελικα θα επενδυσω σε ενα hard disk MP3 player με καμια 20αρια GBs. Οντως... ειναι πηχτρα στις διακοπες, αργουν πολυ μεχρι να διαβασουν το επομενο κομματι... και λοιπα τραγικα.
Mika Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Εμενα μου το ειχε πει ο πωλητης του Γερμανου! τη ΝΑΠΑ μου λεει τι ΜΑΠΑ!
kx5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Τελικά το πήγα στην τεχνική υποστίρηξη και το βρήκαν ελατωματικό. Πάνω που πήγα στον πωλητή να το αλλάξω, μου είπε πως μπορώ αν θέλω να πάρω τα λεφτά μου πίσω (για αγορές από το Πλαίσιο) ...και φυσικά το έκανα. Ευτύχως τέλος καλά, όλα καλά για εμένα τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.