Scope Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Γίνεται να κάνω κατάθεση 500 ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό μεσω atm χωρίς να έχω δουλέψει ή να δουλεύω καπου και να μην φανώ ύποπτος; (Τα χρήματα ειναι μαζεμένα απο χαρτζιλίκι και δώρα από προηγούμενα χρόνια.)
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Scope είπε Γίνεται να κάνω κατάθεση 500 ευρώ στον τραπεζικό μου λογαριασμό μεσω atm χωρίς να έχω δουλέψει ή να δουλεύω καπου και να μην φανώ ύποπτος; (Τα χρήματα ειναι μαζεμένα απο χαρτζιλίκι και δώρα από προηγούμενα χρόνια.) Ναι,50€ .Θα σας δώσει την απόδειξη η κοπέλα στην υποδοχή.
tasanton Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ναι μην τρελαίνεσαι, εδώ δεν κυνηγούν πολύ χειρότερες περιπτώσεις.
Haldol Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Τα 500€ είναι τσίχλες. Τα ποσά από τα οποία και πάνω θ' ασχοληθούν να ψάξουν "τι και πως", δε μπορούν να γίνουν καν κατάθεση σε ΑΤΜ, δεν... χωράνε.
Scope Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Τα 500€ είναι τσίχλες. Τα ποσά από τα οποία και πάνω θ' ασχοληθούν να ψάξουν "τι και πως", δε μπορούν να γίνουν καν κατάθεση σε ΑΤΜ, δεν... χωράνε. Οπότε δεν θα υπάρχει κανένα θέμα αν γίνει η κατάθεση και μετά τα ξοδέψω όλα κατευθείαν;
geomrk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Scope είπε Οπότε δεν θα υπάρχει κανένα θέμα αν γίνει η κατάθεση και μετά τα ξοδέψω όλα κατευθείαν; κανενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις