Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορω να βιδωσω τα pc fans. Bionix P120.

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε ξερω αν ειμαι τελειως ασχετος ή φταιει κατι αλλο. Μολις αγορασα pc fans για το κουτι του υπολογιστη, αλλα δε μπορω να τα βιδωσω. Οι παλιες οι βιδες που εχω δεν ειναι αρκετα μακριες, και οι καινουριες δε ξερω τι ρολο βαρανε, ειναι τερμα κοντες. Μαλιστα μια σφηνωσε κιολας και δε μπορω να την βγαλω. Κατσαβιδι δυνατο που να χωραει μεσα απο την μικρη την τρυπα δεν εχω, και δε νομιζω να υπαρχει. 

IMG_20230217_132938.jpg

IMG_20230217_132946.jpg

IMG_20230217_134350.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Mene είπε

Αυτές οι βίδες δεν έπρεπε να πάνε απο την εξωτερική πλευρά; Με τη σειρά δηλαδή Case-άσπρο-μαύρο.
Ούτε έτσι έφταναν;

Δεν υπαρχουν βιδες απο μεσα στο κουτι.

IMG_20230217_140515.jpg

IMG_20230217_140538.jpg

Αφηστε παιδια, θα αγορασω καινουριο κουτι υπολογιστη, εχουν σπασει τα νευρα μου.

Επεξ/σία από Witcher1st

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στο κουτι που δειχνεις τις τρυπες δεν ταιριαζει κανενα fan  να βιδωθει , δεν ξερω η πρόσοψη του κουτιου πως ειναι

πες ποιο εχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ισως το καλύτερο θα ηταν να πάρεις καινούριο κουτί. Οστώσο τις κοντές βίδες που περιέχει η συσκευασία τις βάζεις λάθος, πρέπει να είναι απο έξω προς τα μέσα. Και αν χρειάζεσαι τις μακριές βίδες για διαφορετική τοποθέτιση για να περάσουν και απο τις δύο τρύπες του fan θα πρέπει να τις αγοράσεις αν δεν υπάρχουν απο το κουτί.

003.jpg

Επεξ/σία από thor777
  • Like 1

3 ώρες πριν, thor777 είπε

Ναι ισως το καλύτερο θα ηταν να πάρεις καινούριο κουτί. Οστώσο τις κοντές βίδες που περιέχει η συσκευασία τις βάζεις λάθος, πρέπει να είναι απο έξω προς τα μέσα. Και αν χρειάζεσαι τις μακριές βίδες για διαφορετική τοποθέτιση για να περάσουν και απο τις δύο τρύπες του fan θα πρέπει να τις αγοράσεις αν δεν υπάρχουν απο το κουτί.

003.jpg

Απο εξω προς τα μεσα, δε γινεται να τοποθετηθει, μαλλον φταιει το κουτι. Μολις αγορασα το Be Quiet Pure Base 500DX. Για να δουμε.

• Like 1

2 zip ties και μπαίνει παντού με άνεση και σιγουριά.

Είναι λίγο πατέντα αλλά αν έχει θέμα το κουτί,είναι μια λύση και αυτή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...