Haduzu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μου ήρθε σήμερα το πρωί πακέτο από amazon στο οποίο κάποιος άνοιξε μια τρυπούλα για να δεί τι είχε μέσα;; Σας έχει συμβεί τέτοιο πράγμα (το παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ). Προσπάθησε κανείς να το σουφρώσει αλλά το μετάνιωσε όταν είδε βιβλίο; Τί μπορεί να παίζει;
g_f Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, Haduzu said: Μου ήρθε σήμερα το πρωί πακέτο από amazon στο οποίο κάποιος άνοιξε μια τρυπούλα για να δεί τι είχε μέσα;; Σας έχει συμβεί τέτοιο πράγμα (το παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ). Προσπάθησε κανείς να το σουφρώσει αλλά το μετάνιωσε όταν είδε βιβλίο; Τί μπορεί να παίζει; Πιό πιθανό να μην του άρεσε το βιβλίο που περίμενες
korakios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Haduzu είπε Μου ήρθε σήμερα το πρωί πακέτο από amazon στο οποίο κάποιος άνοιξε μια τρυπούλα για να δεί τι είχε μέσα;; Σας έχει συμβεί τέτοιο πράγμα (το παρέδωσαν τα ΕΛΤΑ). Προσπάθησε κανείς να το σουφρώσει αλλά το μετάνιωσε όταν είδε βιβλίο; Τί μπορεί να παίζει; 99% η τρύπα ήταν απο το μεταλλικό πλέγμα που έχει διαλυθεί , απο το καλάθι που πετάνε τα δέματα στα ΕΛΤΑ 1
momotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Haduzu είπε άνοιξε μια τρυπούλα για να δεί τι είχε μέσα;; Τί μπορεί να παίζει; Το καλό σενάριο είναι,αυτος που το έκανε να υστερεί σε φαντασία σύντροφε..
Ntinaras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Και σε εμενα ετυχε, αλλα με ups οταν ηρθε το xbox.
JohnnySilverhand Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 και σε μενα σε δεμα που ηρθε απο αμαζον πριν απο μερικες βδομαδες με ελτα ευτυχως δεν ελειπε τιποτα απο μεσα. και φυσικα τα ελτα ουτε ελεγχουν ταυτοτητα ουτε ζητανε να υπογραψεις για την παραλαβη οπως προβλεπεται
StamTheMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/2/2023 στις 11:51 ΠΜ, Haduzu είπε Μου ήρθε σήμερα το πρωί πακέτο από amazon στο οποίο κάποιος άνοιξε μια τρυπούλα για να δεί τι είχε μέσα;; Ναι,1000%. Στις 17/2/2023 στις 11:51 ΠΜ, Haduzu είπε Σας έχει συμβεί τέτοιο πράγμα Μου εχουν φαει κινητο μεσα απο δεμα,απο ebay. Ετσι ακριβως,με σχισμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα