djuan1988 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Strategos είπε edit: από την άλλη αξίζει να δίνεις 33 ευρώ για 200 αντι για 37 για 300; Με αυτή τη λογική πήγα στο 1 gbps και δίνω τώρα 50€. Αν δεν τα χρειάζεσαι ναι αξίζει, γιατί είναι φθηνότερο. Εγώ πήγα για το yolo και το up.
nick_souvlaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Strategos είπε τώρα στην τρίτη προσπάθεια μου δώσανε το 200 με 32.90 αλλά μου επιμένουν ότι το κουπόνι που έχω για άλλον 1 μήνα δεν μεταφέρεται. γκρίνιαξα λίγο και μου δώσανε 10 ευρώ πίστωση για έναν λογαριασμό έτσι και αλλιώς 1.5 μήνας μου χε μείνει. κατευθείαν η συνδεσή μου από 100 έγινε 200. edit: από την άλλη αξίζει να δίνεις 33 ευρώ για 200 αντι για 37 για 300; Είμαι σε ακριβώς την ίδια φάση. Μην σου πω ψέματα, δεν το κυνήγησα με το πιστωτικό. Με προβληματίζει όμως που σε αντίθεση με εσένα, δεν πήγα κατευθείαν σε 200. Βλέπω στο site ότι τρέχει η παραγγελία κανονικά... αλλά ακόμα έχω 100. Τι μόντεμ έχεις; Γιατί από ότι κατάλαβα από το ψάξιμο μου αυτές τις μέρες, η Cosmote έχει γίνει πιο αυστηρή στο πιο μόντεμ πρέπει να σου δώσουν. Σε φάση ότι άμα έχεις άλλο δικό μας και δεν πάρεις αυτό που σου λέμε, δεν προχωράει η αίτηση. Εγώ τώρα έχω το ZTE 1600 και μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το Speedport plus 2 για να πάω σε 200... μήπως για αυτό δεν με έχουν πάει ακόμα στα 200.
Strategos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Είμαι σε ακριβώς την ίδια φάση. Μην σου πω ψέματα, δεν το κυνήγησα με το πιστωτικό. Με προβληματίζει όμως που σε αντίθεση με εσένα, δεν πήγα κατευθείαν σε 200. Βλέπω στο site ότι τρέχει η παραγγελία κανονικά... αλλά ακόμα έχω 100. Τι μόντεμ έχεις; Γιατί από ότι κατάλαβα από το ψάξιμο μου αυτές τις μέρες, η Cosmote έχει γίνει πιο αυστηρή στο πιο μόντεμ πρέπει να σου δώσουν. Σε φάση ότι άμα έχεις άλλο δικό μας και δεν πάρεις αυτό που σου λέμε, δεν προχωράει η αίτηση. Εγώ τώρα έχω το ZTE 1600 και μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το Speedport plus 2 για να πάω σε 200... μήπως για αυτό δεν με έχουν πάει ακόμα στα 200. Έχω speed port 1 plus και θα μου στειλουν πίσω το speed port 2 plus.
nick_souvlaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Strategos είπε Έχω speed port 1 plus και θα μου στειλουν πίσω το speed port 2 plus. Και σου πήγε κατευθείαν στα 200; Μέσα στο ΣΚ έκανες την αίτηση; Άμα μπεις στο MyCosmote στις παραγγελίες σε τι φάση στη δείχνει την αίτηση; Εγώ την έκανα Σάββατο και ακόμα λέει "σε επεξεργασία".
Strategos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Και σου πήγε κατευθείαν στα 200; Μέσα στο ΣΚ έκανες την αίτηση; Άμα μπεις στο MyCosmote στις παραγγελίες σε τι φάση στη δείχνει την αίτηση; Εγώ την έκανα Σάββατο και ακόμα λέει "σε επεξεργασία". Το πρωί την έκανα την ώρα που σας έγραφα. Άμεσα ενώ μιλούσαμε γύρισε η ταχύτητα. Το συμβόλαιο ακόμα όμως δείχνει ότι είμαι με 100.
nick_souvlaki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Strategos είπε Το πρωί την έκανα την ώρα που σας έγραφα. Άμεσα ενώ μιλούσαμε γύρισε η ταχύτητα. Το συμβόλαιο ακόμα όμως δείχνει ότι είμαι με 100. Το βλέπεις κάπου να λέει 200 ή το κατάλαβες μόνο από κάποιο speed test;
Strategos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Το βλέπεις κάπου να λέει 200 ή το κατάλαβες μόνο από κάποιο speed test; Έκανα speed test το έλεγε και στο app.
nick_souvlaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Strategos είπε Έκανα speed test το έλεγε και στο app. Εμένα μου την ακύρωσαν την αλλαγή λένε στην εξυπηρέτηση. Προσπαθώ τώρα να βγάλω άκρη.
Finn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Εγώ έκανα μια προσπάθεια σήμερα για 100->200 αναφέροντας μάλιστα ότι δε με αναβάθμισαν πέρσι ενώ το υποστήριζε η γραμμή μου, αλλά έφαγα πανηγυρικό άκυρο. Fftc 100/10
nikoskola Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 με σώσατε παιδιά.λήγει το κουπόνι μου από 100 fiber και ύστερα από πολυυυυυυυυύ ψήσιμο στο 13888 δεκτικαν να μου κάνουν ανανέωση στα 33,9 και 200 mbps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα