Santa5634 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, driver4 είπε Για αυτόν τον λόγο τραβάμε video πριν ανοίξουμε το κουτί του εκάστοτε πωλητή...βέβαια, μου κάνει αρνητική εντύπωση η κατάσταση που σας το στείλανε. Τόσα πράγματα έχω πάρει από εκεί, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι. Καλά ξεμπερδέματα. Μια ερώτηση, έχει τύχει ποτέ να σε βοηθήσει βίντεο σε κάποια διεκδίκηση; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από Santa5634
Elobym22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, driver4 είπε Για αυτόν τον λόγο τραβάμε video πριν ανοίξουμε το κουτί του εκάστοτε πωλητή...βέβαια, μου κάνει αρνητική εντύπωση η κατάσταση που σας το στείλανε. Τόσα πράγματα έχω πάρει από εκεί, πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάλι. Καλά ξεμπερδέματα. Ναι έχω πάρει αρκετά πράγματα χωρίς πρόβλημα από εκεί , αλλά έχω διαβάσει αρκετές αρνητικές αναφορές για τις πρακτικές τους. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον πρόκειται για τελευταίο κομμάτι από επιστροφή καθώς ήταν εξαντλημένο στο eshop και ξαναεμφανίστηκε 1 τεμάχιο. Κανονικά έπρεπε να έχουν αυτοί ένα βίντεο πριν το συσκευάσουν ώστε να αποδεικνύουν σε τι κατάσταση το έστειλαν πραγματικά.
driver4 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Santa5634 είπε Μια ερώτηση, έχει τύχει ποτέ να σε βοηθήσει βίντεο σε κάποια διεκδίκηση; Ναι, σε ελαττωματικό ηλεκτρικό ποδήλατο από geekbuying.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα