Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους , έχω ένα περίεργο πρόβλημα μετά από μεταφορά αρχείων από iphone 12 pro max σε iphone 14 pro max . Ενώ έχουν συγχρονιστεί όλοι οι λογαριασμοί μου κ έχουν μεταφερθεί όλες οι επαφές μου......μετά από 2-3 μέρες εξαφανίζονται οι επαφές μου Gmail ή μέρος αυτών από το κινητό . Μετά από ψάξιμο βρήκα τις επαφές αυτές στις διαγραμμένες στο Gmail !!! Κάνω ανάκτηση κ μεταφέρονται ξανά στην θέση τους . Αλλά μετά από λίγες μέρες ξανά το ίδιο !!! Δεν έχω κάνει καμία ενέργεια για να διαγραφούν...Επίσης η μεταφορά όλων των αρχείων από το ένα κινητό στο άλλο έγινε αυτόματα με την διαδικασία της APPLE.  Τι μπορεί να έχει συμβεί ???

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Chroniskar είπε

Γειά σε όλους , έχω ένα περίεργο πρόβλημα μετά από μεταφορά αρχείων από iphone 12 pro max σε iphone 14 pro max . Ενώ έχουν συγχρονιστεί όλοι οι λογαριασμοί μου κ έχουν μεταφερθεί όλες οι επαφές μου......μετά από 2-3 μέρες εξαφανίζονται οι επαφές μου Gmail ή μέρος αυτών από το κινητό . Μετά από ψάξιμο βρήκα τις επαφές αυτές στις διαγραμμένες στο Gmail !!! Κάνω ανάκτηση κ μεταφέρονται ξανά στην θέση τους . Αλλά μετά από λίγες μέρες ξανά το ίδιο !!! Δεν έχω κάνει καμία ενέργεια για να διαγραφούν...Επίσης η μεταφορά όλων των αρχείων από το ένα κινητό στο άλλο έγινε αυτόματα με την διαδικασία της APPLE.  Τι μπορεί να έχει συμβεί ???

Δες μήπως έχεις συνδέσει τον ίδιο λογαριασμό άλλου και διαγράφουν τις επαφές που ενδεχομένως τους φαίνονται άγνωστες.

Δημοσ.

Αρχικά οι επαφές δεν γίνονται stored στο iPhone. Πήγαινε settings > contacts και δες ποιο account έχεις default. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι έχεις enabled contacts από τα accounts. 

Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 1:54 ΜΜ, M A T R I X είπε

Αρχικά οι επαφές δεν γίνονται stored στο iPhone. Πήγαινε settings > contacts και δες ποιο account έχεις default. Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι έχεις enabled contacts από τα accounts. 

Ως default έχει το outlook…να το αφήσω ή να ορίσω το GMAIL ?   Επίσης  έχω enabled τις επαφές στα accounts …

Στις 17/2/2023 στις 9:33 ΠΜ, kormos είπε

Δες μήπως έχεις συνδέσει τον ίδιο λογαριασμό άλλου και διαγράφουν τις επαφές που ενδεχομένως τους φαίνονται άγνωστες.

Όχι δεν έχω συνδέσει τον λογαριασμό άλλου …

Δημοσ.
3 hours ago, Chroniskar said:

Ως default έχει το outlook…να το αφήσω ή να ορίσω το GMAIL ?

Default είναι ο λογαριασμός στον οποίο αποθηκεύεται κάθε νέα επαφή που δημιουργείς στο τηλέφωνο. Αποφάσισε εσύ που θέλεις να αποθηκεύονται οι νέες επαφές, το πρόβλημα που έχεις δεν έχει σχέση μ' αυτό. Κάτι άλλο συμβαίνει. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...