papresa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Το πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης βγαίνει άμεσα. Γιατί σου το αργούν;;;
panosena Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) @papresaΆμεσα; Ο λογιστής μου μου είπε ότι κάνει καιρό. Και όντως έχουν περάσει δυόμιση μήνες κι ακόμα τίποτα. (μόνος μου έκανα τη διαδικασία, το λογιστή απλά τον ρώτησα γιατί αργεί τόσο) Και για του λόγου το αληθές: Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από panosena
Estevan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, panosena είπε @papresaΆμεσα; Ο λογιστής μου μου είπε ότι κάνει καιρό. Και όντως έχουν περάσει δυόμιση μήνες κι ακόμα τίποτα. (μόνος μου έκανα τη διαδικασία, το λογιστή απλά τον ρώτησα γιατί αργεί τόσο) Επιβεβαιωνω κι' εγω, βεβαια εμεις ειμαστε Εβρο και ο Παπρεσα απ' οτι βλεπω. Αν εισαι Αθηνα - Θες/νικη φανταζομαι πως οι χρονοι (αναμονης) θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτεροι. 1
papresa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Estevan είπε Επιβεβαιωνω κι' εγω, βεβαια εμεις ειμαστε Εβρο και ο Παπρεσα απ' οτι βλεπω. Αν εισαι Αθηνα - Θες/νικη φανταζομαι πως οι χρονοι (αναμονης) θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτεροι. Δεν ξέρω, όμως και δυόμισι μήνες πολύ είναι, εγώ το ζήτησα από το ΚΕΠ, μου είπαν να πάω να πληρώσω ένα παράβολο, τους το έστειλα και την άλλη μέρα ήρθε από Αλεξανδρούπολη... Τώρα στις μεγάλες πόλεις ας κάνει 15-20 μέρες. Δεν μπορείς να μπεις στο γκοβ να δεις, μήπως κόλλησε κάπου; Επίσης μήπως υπήρχε διαθήκη και παίζει κάποιο ρόλο, γιατί εμείς δεν είχαμε... Δεν ξέρω κουλό μου φαίνεται
panosena Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, papresa είπε Δεν μπορείς να μπεις στο γκοβ να δεις, μήπως κόλλησε κάπου; Η φωτό που έβαλα πιο πάνω από το gov είναι.
TakisKer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω και εγώ ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα. Πρόκειται για ένα ακίνητο που ανήκε σε ένα θείο μου και το ρολόι ήταν στο όνομα του πατέρα μου. Αυτό έγινε λόγω αδελφικής σχέσης και εξυπηρέτησης, ο πατέρας μου δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το ακίνητο. Πλέον έχουν πεθάνει και οι 2 και το ακίνητο το έχει κληρονομήσει ο ξάδερφος μου. Επίσης υπάρχει χρέος στη δεη από τη μεριά του και έχει γίνει διακοπη ρευματοδότησης. Γνωρίζει κανείς αν το χρέος πάει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή στο όνομα που είχε το ρολόι; (στους κληρονόμους σε αυτή την περίπτωση)
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, TakisKer είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω και εγώ ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα. Πρόκειται για ένα ακίνητο που ανήκε σε ένα θείο μου και το ρολόι ήταν στο όνομα του πατέρα μου. Αυτό έγινε λόγω αδελφικής σχέσης και εξυπηρέτησης, ο πατέρας μου δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το ακίνητο. Πλέον έχουν πεθάνει και οι 2 και το ακίνητο το έχει κληρονομήσει ο ξάδερφος μου. Επίσης υπάρχει χρέος στη δεη από τη μεριά του και έχει γίνει διακοπη ρευματοδότησης. Γνωρίζει κανείς αν το χρέος πάει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή στο όνομα που είχε το ρολόι; (στους κληρονόμους σε αυτή την περίπτωση) Στο ρολόι πάει.Αρα στον πατέρα σου.
meletis_m Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, TakisKer είπε Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να κάνω και εγώ ερώτηση σχετικά με αυτό το θέμα. Πρόκειται για ένα ακίνητο που ανήκε σε ένα θείο μου και το ρολόι ήταν στο όνομα του πατέρα μου. Αυτό έγινε λόγω αδελφικής σχέσης και εξυπηρέτησης, ο πατέρας μου δεν είχε μείνει ποτέ σε αυτό το ακίνητο. Πλέον έχουν πεθάνει και οι 2 και το ακίνητο το έχει κληρονομήσει ο ξάδερφος μου. Επίσης υπάρχει χρέος στη δεη από τη μεριά του και έχει γίνει διακοπη ρευματοδότησης. Γνωρίζει κανείς αν το χρέος πάει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή στο όνομα που είχε το ρολόι; (στους κληρονόμους σε αυτή την περίπτωση) Βαραίνει το πατέρα σου . Άρα τους κληρονόμους του.
Nasos668 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Παιδιά σχετικά με τους λογαριασμούς το ρεύμα πάντα στο όνομα του πραγματικού χρήστη ΝΟΜΟΣ ,και γενικά σε νερό και ίντερνετ,την έχει πατήσει πολύ κόσμος για φέσια και ρευματοκλοπες ,ειδικά από ενοικιαστές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα