panosena Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχουμε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον πρόσφατα θανόντα πατέρα μου. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στ' ονομά του. Εκεί μένει ένας θείος μου. Αν δεν πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ τι γίνεται; Πάει σε άλλον το χρέος; Στους κληρονόμους; Ν' ανησυχώ; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από panosena
SilentVoice Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panosena είπε Στους κληρονόμους; Ναι 6 λεπτά πριν, panosena είπε Ν' ανησυχώ Ναι Μίλα με τον θείο σου, αν είναι να αλλάξει τον λογαριασμό. Βέβαια για να ήταν ο λογαριασμός στο όνομα του πατέρα σου, η κυριότητα του σπιτιού θα είναι ακόμη. Αν ο θείος σου δεν έχει παραχώρηση ή μισθωτηριο ή κυριότητα από το σπίτι, δεν μπορεί να το πάρει στο όνομα του. Σε αυτήν την περίπτωση να ανησυχείς περισσότερο για το σπίτι, παρά για την ΔΕΗ. Όλα αναιρούνται, αν έχεις πολύ καλές σχέσεις με τον θείο σου. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από SilentVoice 2 1
hp8 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, panosena είπε Εκεί μένει ένας θείος μου. χωρίς μισθωτήριο ? 30 λεπτά πριν, panosena είπε Ν' ανησυχώ; εννοείται
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, panosena είπε Καλημέρα. Έχουμε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον πρόσφατα θανόντα πατέρα μου. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στ' ονομά του. Εκεί μένει ένας θείος μου. Αν δεν πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ τι γίνεται; Πάει σε άλλον το χρέος; Στους κληρονόμους; Ν' ανησυχώ; Βασικά αν δεν πληρώσει και κοπεί, η ΔΕΗ δεν θα το ξανασυνδέσει αν πρώτα δεν εξοφληθεί το χρέος. Γενικότητα βέβαια το παραπάνω, παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες που ΔΕΝ αναφέρεις, όπως πχ αν ο θείος σου μένει μέσα επίσημα (μίσθωση/δωρεάν παραχώρηση) ή αν ανεπίσημα (δεν προκύπτει από κάπου ότι το χρησιμοποιεί αυτός). Και ναι, εννοείται ότι πρέπει να ανησυχείς αν είναι ήδη στην ιδιοκτησία σου ή αν πρόκειται να το κληρονομήσεις κάπως.
panosena Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SilentVoice είπε Μίλα με τον θείο σου, αν είναι να αλλάξει τον λογαριασμό. Βέβαια για να ήταν ο λογαριασμός στο όνομα του πατέρα σου, η κυριότητα του σπιτιού θα είναι ακόμη. Αν ο θείος σου δεν έχει παραχώρηση ή μισθωτηριο ή κυριότητα από το σπίτι, δεν μπορεί να το πάρει στο όνομα του. Σε αυτήν την περίπτωση να ανησυχείς περισσότερο για το σπίτι, παρά για την ΔΕΗ. Με μισθωτήριο, ένα ελάχιστο ποσό (10 ευρώ το μήνα). (αλλά αν δεν είχαμε κάνει μισθωτήριο γιατί έπρεπε ν' ανησυχώ για το σπίτι; ) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από panosena
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Βασικά αν δεν πληρώσει και κοπεί, η ΔΕΗ δεν θα το ξανασυνδέσει αν πρώτα δεν εξοφληθεί το χρέος. Γενικότητα βέβαια το παραπάνω, παίζουν ρόλο και οι λεπτομέρειες που ΔΕΝ αναφέρεις, όπως πχ αν ο θείος σου μένει μέσα επίσημα (μίσθωση/δωρεάν παραχώρηση) ή αν ανεπίσημα (δεν προκύπτει από κάπου ότι το χρησιμοποιεί αυτός). Και ναι, εννοείται ότι πρέπει να ανησυχείς αν είναι ήδη στην ιδιοκτησία σου ή αν πρόκειται να το κληρονομήσεις κάπως. Αν κοπεί να δω ποιος θα πάει να πει στην ΔΕΗ να το συνδέσει παλι .Με νεκρό ιδιοκτήτη θα ζητάνε να γίνει αποδοχή κληρονομιάς κλπ κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν κοπεί να δω ποιος θα πάει να πει στην ΔΕΗ να το συνδέσει παλι .Με νεκρό ιδιοκτήτη θα ζητάνε να γίνει αποδοχή κληρονομιάς κλπ κλπ. Όποιος και να πάει δεν κάνει διαφορά, αν πληρωθεί το χρέος τότε η ΔΕΗ δίνει άμεσα στον ΔΕΔΔΗΕ εντολή επανασύνδεσης.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, panosena είπε Καλημέρα. Έχουμε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον πρόσφατα θανόντα πατέρα μου. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στ' ονομά του. Εκεί μένει ένας θείος μου. Αν δεν πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ τι γίνεται; Πάει σε άλλον το χρέος; Στους κληρονόμους; Ν' ανησυχώ; Η ΔΕΗ τυπικά φορτώνει το χρέος στο ΑΦΜ μέχρι αυτός με το ΑΦΜ να πάει να κάνει σύνδεση αλλού και θα το βρει μπροστά του. Αν πείτε ότι πέθανε ο ιδιοκτήτης που φαίνεται ότι είναι πατέρας σου, θα το πληρώσεις εσύ όταν θα πας να φέρεις την παροχή στο όνομα σου. Αποδοχή κληρονομιάς εχεις κάνει;
panosena Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Αποδοχή κληρονομιάς εχεις κάνει; Όχι ακόμα.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, panosena είπε Όχι ακόμα. Μέχρι να κάνεις δεν μπορείς να φέρεις στο όνομα σου την παροχή οπότε αν το κόψουν μένετε χωρίς ρεύμα. Για να έρθει στο όνομα σου ζητάνε Ε9.
panosena Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό που θέλω να κάνω είναι η ΔΕΗ (όχι το ρολόι) να μεταφερθεί στο όνομα του θείου μου. (υποθέτω θα καταργηθεί ο λογαριασμός που είναι στο όνομα του πατέρα μου και θα φτιαχτεί νέος στο όνομα του θείου μου)
SB_1957 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, panosena είπε Αυτό που θέλω να κάνω είναι η ΔΕΗ (όχι το ρολόι) να μεταφερθεί στο όνομα του θείου μου. (υποθέτω θα καταργηθεί ο λογαριασμός που είναι στο όνομα του πατέρα μου και θα φτιαχτεί νέος στο όνομα του θείου μου) Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από τότε που έγινε για πρώτη φορά μισθωτήριο και κακώς δεν έγινε. Αλλά και τώρα μπορεί με το μισθωτήριο να πάει ο θείος σου να πάρει τη ΔΕΗ στο όνομά του. 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, panosena είπε Αυτό που θέλω να κάνω είναι η ΔΕΗ (όχι το ρολόι) να μεταφερθεί στο όνομα του θείου μου. (υποθέτω θα καταργηθεί ο λογαριασμός που είναι στο όνομα του πατέρα μου και θα φτιαχτεί νέος στο όνομα του θείου μου) Εφόσον έχετε μισθωτήριο, μπορεί να πάει να το φέρει στο όνομα του. Μην αναφέρει στην ΔΕΗ ότι ο ιδιοκτήτης έχει πεθάνει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Basilhs23___ 1 1
valadsk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, panosena είπε Αυτό που θέλω να κάνω είναι η ΔΕΗ (όχι το ρολόι) να μεταφερθεί στο όνομα του θείου μου. (υποθέτω θα καταργηθεί ο λογαριασμός που είναι στο όνομα του πατέρα μου και θα φτιαχτεί νέος στο όνομα του θείου μου) δεν υπάρχει διαχωρισμός δεη (πάροχος - ρολόι) πας το μισθωτηριο ή παραχώρηση στη δεή και αλλάζεις όνομα. 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, valadsk είπε πας το μισθωτηριο ή παραχώρηση στη δεή και αλλάζεις όνομα. Ο ts δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μόνο ο θείος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα