Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zus είπε

Προσωπικά αν το πάρω, θα το πάρω για κάποια exclusive. Ό,τι υπάρχει σε PC θα συνεχίσω να το παίζω σε PC.

Δεν υπάρχουν πλέον exclusives. Σιγα-σιγά η σονυ θα τα φέρει όλα στο pc....

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

Με σημαντική χρονοκαθυστέρηση.

• Like 2
Δημοσ.

Αδιάφορο. Όταν πάει στα $300 τότε ναι. 

1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Τα digital ουσιαστικα τα νοικιαζεις αφου το πιθανοτερο ειναι πως δε θα μπορεις να τα κατεβασεις σε μια 15ετια οπως εχει γινει και με αλλες κονσολες. Συν το οτι τα χρυσοπληρωνεις, για παραδειγμα τα AAA παιχνιδια που ξεκινανε απο 50-55 ευρω σε physical, σε digital ξεκινανε απο τα 70 ευρώ με τα πρωτα να πεφτουν συνεχεια σε αξια στα καταστηματα και με τα digital να περιμενεις ποτε θα μπουν για 2 εβδομαδες σε προσφορα. Δε θα μιλησω καν για την μεταπωλητικη τους αξια σαν συλλεκτης η οποια αν μη τι άλλο... υπάρχει!

STICKY

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, filip123go είπε

Όχι και δεν υπάρχουν exclusives πλέον, φέρε μου το gt7 στο pc και πουλάω αύριο το ps5.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Όχι και δεν υπάρχουν exclusives πλέον, φέρε μου το gt7 στο pc και πουλάω αύριο το ps5.

Ρε σεις, δεν είπα ότι βγαίνουν day one για το pc. Ξεκόλληστε λίγο. Λογικά σε 2 χρόνια απο την κυκλοφορία του , θα βγει σε pc. 

Spoiler

Για το gt δεν με νοιάζει ιδιαίτερα γιατί δεν είμαι fan, αλλά για GOW και  Zero dawn, εγώ είναι διατεθειμένος να περιμένω 2 χρόνια. Άλλοι δεν είναι. Απόλυτα σεβαστό.

Δεν είμαι κατά τις κονσόλας. Έχω 15 κονσόλες, pc  και steam deck.  Αλλά πέρα από Nintendo, πλέον σιγά -σιγα τα exclusives τείνουν να εκλείψουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...