Jake07 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, fytotech είπε Αν θέλει κάποιος από Νότια Προάστια, με ενδιαφέρουν τα ακουστικά και το δεύτερο χειριστήριο. Δίνω 70€ ώστε να του βγει 530€ το PS5. Ας μου στείλει μήνυμα. Να του βγει 530 η κονσόλα όταν έχει κανονικά 450 δλδ 80€ καπέλο, για να πάρεις εσυ με 70€ κάτι που έχει 150.. ωραίος…
fytotech Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Jake07 είπε Να του βγει 530 η κονσόλα όταν έχει κανονικά 450 δλδ 80€ καπέλο, για να πάρεις εσυ με 70€ κάτι που έχει 150.. ωραίος… Έχεις δίκιο. Νόμιζα πως ήταν η έκδοση με το δισκάκι. Και μένα μου φάνηκε περίεργο. Το διορθώνω. 1
Amaretos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Εχω digital στον γιο μου και δεν βολεύει τελικά, ίσως χτυπήσω και ένα με disc. Γιατι δεν βολευει? Και εγω digital πηρα στον δικο μου 1 μηνα , μια χαρα δεν μου γκρινιαζει
kajwbtfe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά γνωρίζουμε αν αυτή θα είναι η τιμή του από και πέρα ώστε να μη <βιαστούμε >να το πάρουμε σήμερα ? 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Πιστευω ναι σιγα σιγα θα υπαρχουν σκετες κονσολες παντου.Οποιος δεν βιαζεται να παρει κονσολα να κανει υπομονη.Πληροφοριες λενε οτι μεσα στο ετος θα κυκλοφορησει νεο μοντελο με αποσπωμενο drive. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Amaretos είπε Γιατι δεν βολευει? Και εγω digital πηρα στον δικο μου 1 μηνα , μια χαρα δεν μου γκρινιαζει Για τα free to play fortnite, warzone, apex μια χαρά κάνει. Από εκεί και πέρα θέλει συνδρομή ή ματιά στις εκπτώσεις
Pwpwpw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμφέρει παιδιά η disk έκδοση ότι και να λέμε, πουλάς τα games όταν τα τερματίζεις και αγοράζεις άλλα game μετεχειρα από αγγελίες. Την χρηματική διαφορά της αρχικής αγοράς θα την βρει κανεις πολυ γρήγορα μπροστά του αν παίζει αρκετά παιχνίδια. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Pwpwpw 8
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, Zus είπε Ποιο το νόημα να σκάσεις επιπλέον λεφτά για disc τη σημερινή εποχή; Όλα digital και καθάρισες. Μια χαρά είναι η προσφορά του Πλαισίου, για πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά στη ζωή μου να πάρω κονσόλα μετά το Super NES. Στο σκρούτζ πάντως σκέτη η κονσόλα ξεκινάει από 600€. Συνεπώς, είναι προσφορά με βάση τα σημερινά δεδομένα. Τα digital ουσιαστικα τα νοικιαζεις αφου το πιθανοτερο ειναι πως δε θα μπορεις να τα κατεβασεις σε μια 15ετια οπως εχει γινει και με αλλες κονσολες. Συν το οτι τα χρυσοπληρωνεις, για παραδειγμα τα AAA παιχνιδια που ξεκινανε απο 50-55 ευρω σε physical, σε digital ξεκινανε απο τα 70 ευρώ με τα πρωτα να πεφτουν συνεχεια σε αξια στα καταστηματα και με τα digital να περιμενεις ποτε θα μπουν για 2 εβδομαδες σε προσφορα. Δε θα μιλησω καν για την μεταπωλητικη τους αξια σαν συλλεκτης η οποια αν μη τι άλλο... υπάρχει! 6 1
valkon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Don't try to catch a falling knife, νομίζω θα πέσει κιάλλο μελλοντικά. Ε όσοι κάνανε υπομονή 2 χρόνια ας κάνουν κιάλλο προτείνω. Για εμένα γύρω στο ~400 αξίζει. 4
filip123go Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Zus είπε Ποιο το νόημα να σκάσεις επιπλέον λεφτά για disc τη σημερινή εποχή; Όλα digital και καθάρισες. Γιατί άμα κλείσει το store τη γ@μησες. Επίσης, 10 χρόνια να κατεβάσεις 1 game +παραπάνω χώρος, +δεν μπορεις να το πουλήσεις/ανταλλάξεις/να το πας σε φίλο σου. Κοίτα, και η δική μου (η μισή συλλογή) είναι digital, αλλά το physical έχει πολλά πλεονεκτήματα, ειδικά σε συσκευή που δεν είναι handheld, και δεν την κουβαλας απο δω κ απο κει. On topic: Τώρα που οι gpus έχουν πέσει, το σκέφτεσαι 10 φορές περισσότερο να αγοράσεις κονσόλα... Και τα games είναι πανάκριβα. Μια απλή σύγκριση Spoiler To hogwarts legacy το πήρα εγώ day 1 στα 40 ευρώ από kinguin ... 1 ώρα πριν, kajwbtfe είπε Παιδιά γνωρίζουμε αν αυτή θα είναι η τιμή του από και πέρα ώστε να μη <βιαστούμε >να το πάρουμε σήμερα ? Ναι αυτή θα είναι . Μπορεί και bf, εαν βγει το καινούριο μοντέλο να παίξει και σε καλή προσφορα.
Boubis1411 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Amaretos είπε Γιατι δεν βολευει? Και εγω digital πηρα στον δικο μου 1 μηνα , μια χαρα δεν μου γκρινιαζει Γιατί θέλει να έχει δισκάκια, έβλεπε εμένα από όταν ήταν μικρός καί επίσης στην αρχή στα 7 του είχε ps 4 με αρκετά dvd τα οποία τώρα κάθονται. Καλύτερα το Disc για εμένα.
Pwpwpw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Επίσης, 10 χρόνια να κατεβάσεις 1 game +παραπάνω χώρος, +δεν μπορεις να το πουλήσεις/ανταλλάξεις/να το πας σε φίλο σου. Νομιζω τον χωρο και το downloading Time δεν το γλιτωνεις ουτε με το δισκακι, παλι τα κατεβαζεις και γινονται εγκατασταση αν δεν κανω λαθος. Το πλεονεκτημα του disk ειναι αυτο που αναφερα παραπανω, παιζεις ενα game το τερματιζεις, πουλας το δισκακι και αγοραζεις αλλο game μετεχειρο και ετσι παιζεις συνεχως νεα games τσαμπα η σχεδον τσαμπα, στην ψηφιακη εκδοση καθε game και $$ ουτε να πουλησεις μπορεις ουτε τιποτα, με 2-3 παιχνιδια ηδη βγηκε το 100 ευρω της διαφορας της αρχικης αγορας. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Pwpwpw 1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Και για μένα καλύτερο το disc edition όταν τα βαριέσαι τα πουλάς Δανείζεις και σου δανείζουν οι φίλοι σου Νοικιάζεις ( αν το κάνουν ακόμα τα dvdαδικα... Αν υπάρχουν ακόμα;;) 2
Zus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικά αν το πάρω, θα το πάρω για κάποια exclusive. Ό,τι υπάρχει σε PC θα συνεχίσω να το παίζω σε PC. Συνεπώς για 4 - 5 τίτλους που ενδιαφέρομαι να παίξω δεν νομίζω ότι αξίζει στη δική μου περίπτωση το δισκάκι. Τώρα το να κλείσει το store φαντάζει λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά. Με την ίδια λογική αν κλείσει η Sony τη γ@μήσαμε όλοι μαζί. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις