tierney Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! Ειμαι σε αναζήτηση ψυγείου-ντουλάπας. Το budget μου ειναι ταβάνι 2k. Με ενδιαφέρει να έχει έξοδο κρύου νερού και παγακίων, με υδραυλική εγκατάσταση (σύνδεση με βρύση). Διαβάζω για πολλά ότι είτε δεν βγάζουν αρκετό κρύο νερό, είτε κάνουν πολύ θόρυβο. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες από δικές σας εμπειρίες. Επίσης, τι να προσέξω με εγγυήσεις; Ευχαριστώ πολύ.
SB_1957 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, tierney είπε Καλησπέρα! Ειμαι σε αναζήτηση ψυγείου-ντουλάπας. Το budget μου ειναι ταβάνι 2k. Με ενδιαφέρει να έχει έξοδο κρύου νερού και παγακίων, με υδραυλική εγκατάσταση (σύνδεση με βρύση). Διαβάζω για πολλά ότι είτε δεν βγάζουν αρκετό κρύο νερό, είτε κάνουν πολύ θόρυβο. Θα ήθελα να μου πείτε γνώμες από δικές σας εμπειρίες. Επίσης, τι να προσέξω με εγγυήσεις; Ευχαριστώ πολύ. Για το κρύο νερό, αν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση, εννοείται ότι δεν προλαβαίνει να το κρυώσει. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και με τα μπουκάλια που βάζουμε στο ψυγείο. Η εγγύηση 10 χρόνων που γράφουν, αφορά το μόνο το μοτέρ. Εμείς έχουμε ένα lg με υδραυλική εγκατάσταση. Όταν είμαστε πολλά άτομα το καλοκαίρι δεν προλαβαίνει ούτε παγάκια να κάνει, γιατί όλοι είναι με ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια!!! Ό,τι και να πάρεις να εύχεσαι να μην χρειαστείς ποτέ την εγγύηση, όσο καλή και αν είναι!
tierney Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το κατανοώ ότι δεν προλαβαίνει να κρυώσει, απλά τι ποσότητα θα βγάλει κρύο νερό; 2 ποτήρια; 1 λίτρο; 2 λίτρα; Δηλαδη αν εξαιρέσουμε όταν έχουμε επισκέψεις όπως λες, κατά τα άλλα, στην νορμάλ καθημερινότητα, σας φτάνει το κρύο νερό από το βρυσάκι ώστε να μην ανοίγετε συνεχώς το ψυγείο για να πάρετε μπουκάλι; 1
SB_1957 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, tierney είπε Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το κατανοώ ότι δεν προλαβαίνει να κρυώσει, απλά τι ποσότητα θα βγάλει κρύο νερό; 2 ποτήρια; 1 λίτρο; 2 λίτρα; Δηλαδη αν εξαιρέσουμε όταν έχουμε επισκέψεις όπως λες, κατά τα άλλα, στην νορμάλ καθημερινότητα, σας φτάνει το κρύο νερό από το βρυσάκι ώστε να μην ανοίγετε συνεχώς το ψυγείο για να πάρετε μπουκάλι; Το δοχείο νερού είναι 1,5 λίτρο και από αυτό παίρνει νερό για να κάνει παγάκια. Ένα μόνο μπουκάλι νερό σας καλύπτει;
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πήρα πριν λίγους μήνες ένα hisense που έχει παγούρι από πίσω 3 λίτρα το θεωρώ πιο πρακτικό, υπάρχει και μόνιμα καβατζα νερό στο ψυγείο όταν αδειάσει. Παγάκια δυστυχώς δεν έχω αν και θα τα ήθελα.
tierney Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Το δοχείο νερού είναι 1,5 λίτρο και από αυτό παίρνει νερό για να κάνει παγάκια. Ένα μόνο μπουκάλι νερό σας καλύπτει; Όταν φτιάξει τα παγάκια, παίρνει άλλο 1,5 λίτρο για να υπάρχει σαν κρύο νερό; Ή το νερό + τα διαθεσιμα παγακια = 1,5 λιτρο; 2 ώρες πριν, chios είπε Εγώ πήρα πριν λίγους μήνες ένα hisense που έχει παγούρι από πίσω 3 λίτρα το θεωρώ πιο πρακτικό, υπάρχει και μόνιμα καβατζα νερό στο ψυγείο όταν αδειάσει. Παγάκια δυστυχώς δεν έχω αν και θα τα ήθελα. ειναι συνδεδεμενο με παροχή νερού ή γεμίζεις το παγούρι; Ποιο μοντέλο έχεις; Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 https://www.skroutz.gr/s/29355049/Hisense-RQ563N4SWI1-Ψυγείο-Ντουλάπα-454lt-Total-NoFrost-Υ181xΠ79-4xΒ70εκ-Inox.html#description αυτό πήρα.
andreaspA Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Αν φτιαξω κουζινα καινουργια ή σπιτι , θα παρω 90αρι ψυγειο με βρυσακι και συνδεση με το δικτυο χωρις 2η σκεψη.
SB_1957 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tierney είπε Όταν φτιάξει τα παγάκια, παίρνει άλλο 1,5 λίτρο για να υπάρχει σαν κρύο νερό; Ή το νερό + τα διαθεσιμα παγακια = 1,5 λιτρο; Το παγουρι είναι συνδεμένο με τη βρύση και γεμίζει αμέσως μόλις τραβήξει νερό για τα παγάκια ή τραβήξουμε εμείς.
georgevr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 με νταβάνι τα 2k, έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι το κορυφαίο: https://www.skroutz.gr/s/36153425/LG-GSXV91MCAF-Ψυγείο-Ντουλάπα-635lt-Total-NoFrost-Υ179xΠ91-3xΒ73-5εκ-Inox.html δεν το έχω στην κατοχή μου αλλά το σκέφτομαι
tierney Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Το παγουρι είναι συνδεμένο με τη βρύση και γεμίζει αμέσως μόλις τραβήξει νερό για τα παγάκια ή τραβήξουμε εμείς. ποιο μοντέλο εχεις; 1 λεπτό πριν, georgevr είπε με νταβάνι τα 2k, έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι το κορυφαίο: https://www.skroutz.gr/s/36153425/LG-GSXV91MCAF-Ψυγείο-Ντουλάπα-635lt-Total-NoFrost-Υ179xΠ91-3xΒ73-5εκ-Inox.html δεν το έχω στην κατοχή μου αλλά το σκέφτομαι ναι, απλά αυτό δεν έχει σύνδεση με τη βρύση...
georgevr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, tierney είπε ναι, απλά αυτό δεν έχει σύνδεση με τη βρύση... η νέα τάση νομίζω ότι, είναι χωρίς σύνδεση με την παροχή νερού. Αυτά που συνδέονται με παροχή νερού κάθε χρόνο θέλουν αλλαγή στο φίλτρο LG. Είναι αυτό εύκολο και πόσο στοιχίζει; όταν το ψυγείο είναι συνδεδεμένο με παροχή, συμπληρώνει συνέχεια με ζεστό, σε ένα δοχείο 1,5 λίτρου. Άρα συνήθως έχεις απλώς δροσερό νερό. Το συγκεκριμένο έχει δοχείο 4 lt. Ίσως κάποια στιγμή μάλιστα, ασχοληθείς με καλά φίλτρα για πόσιμο νερό (πχ Karcher). Αυτά μπαίνουν κάτω απο τον νεροχύτη, ενώ το ψυγείο σου θα συνεχίσει να παίρνει νερό απο το κολεκτέρ. Δηλαδή νερό βρύσης τζάμι, νερό παγωμένο όμως;;;
SB_1957 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, tierney είπε ποιο μοντέλο εχεις; https://www.lg.com/gr/psigeia/lg-GSL760PZUZ
K___Anastas Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Βλεποντας πως υπαρχουν μελη που εχουν γνωση στο θεμα ή εχουν τετοιου ειδους ψυγεια , θελω να ρωτησω και εγω κατι μιας και ειμαι στην αναζητηση. Τα ψυγεια αυτου του ειδους (δλδ παροχη κρυου νερου και παγακια) ειτε εχουν δοχειο πληρωσης νερου ή απευεθειας παροχη, χρειαζονται ολα καποιο φιλτρο; Επισης μετα απο δικη σας χρηση , τελικα ποιο ειναι πιο συμφερον, αυτο με δοχειο ή απευθειας συνδεση; Σκεφτομουν αυτο https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/side-by-side-fridges/304026-ψυγειο-ντουλαπα-lg-gmg860epbe αλλα οσο διαβαζω τοσο μπερδευομαι... Ευχαριστω εκ των προτερων
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Αυτά που συνδέονται απευθείας στην παροχή έχουν φίλτρο, αυτά με εσωτερικό δοχείο όχι. Αν το νερό του δικτύου είναι πόσιμο δεν έχεις πρόβλημα, αν δεν είναι θέλει αντίστροφη όσμωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα