Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε να γελάσετε μένω στο Πέραμα στα 100 μέτρα έχει καμπίνα τις cosmote που προφανώς από εκεί περνει και η (Wind) Nova και η Vodafone στο παρελθόν είχα 100 wind 80+ και τώρα Vodafone πάλι 80+mbps τώρα έκλεισα συνδιαστικη προσφορά κινητό σταθερό για 100 γραμμή (πολύ καλή) και μετά από μέρες μου λένε δεν υποστηρίζει η γραμμή σου 100 τελικά (δεν έχει θύρες - δεν θέσεις) κάτι τέτοιο και πρέπει να πάω στην 50 αλλιώς χάνω το συνδιαστικο... Μακάρι να μπορούσα να αφήσω μόνο το κινητό αλλά δεν γίνεται.... 

Δημοσ.

Ο τιτλος ειναι λιγο clickbait. Η καμπινα δινει 100 αλλα αυτη την στιγμη δεν εχει διαθεσιμες θυρες. Συμβαινει ... δεν ειναι κατι περιεργο ή πρωτογνωρο :) 

• Like 4
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ο τιτλος ειναι λιγο clickbait. Η καμπινα δινει 100 αλλα αυτη την στιγμη δεν εχει διαθεσιμες θυρες. Συμβαινει ... δεν ειναι κατι περιεργο ή πρωτογνωρο :) 

Είναι λίγο 😬

Τι να πω περίεργο όμως ούτε αυτοί δεν ξέραν τι να απαντήσουν... 

4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Για 50άρες πώς έχει θέσεις και για 100άρες όχι; Αφού σε 17a παίζουν και τα δύο. 

Δεν ξέρω τι να πω αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν τι θα γίνει τελικά... 

Εν το μεταξύ αν βάλω 50 θα έρθει στο σπίτι κάνα 40 mbps σίγουρα εγώ έχω ήδη μια ασύρματη συσκευή συν το συνεγιαρμο. Με πολυμπριζακη στην θύρα του voip... Οπότε και από εκεί θα έχω απώλεια. Συν καμία 20 έξυπνες συσκευές wifi που δίνω από άλλο ρουτερ στην άλλη μεριά του σπιτιού άλλη απώλεια... Στο τέλος ούτε τα 24 mbps για 4κ θέαση δεν θα έχω... 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Αφού είχες 80+ στην 100άρα γιατί να έχεις κάτω από 50 τώρα; Ίδιο προφίλ παίζουν με τα ίδια μέγιστα...

Έλα μου ντε η cosmote μου το λέει... Δεν έχω συνδεθεί ακόμα.... Μου λέει δεν μπορώ να σου δώσω πάνω από 50....εν το μεταξύ δεν υπάρχει άλλη καμπίνα στην περιοχή μόνο τις cosmote και πάνε μέχρι οπτική ίνα.... Και είμαι σίγουρος ότι nova και Vodafone περνει από εκεί... Αυτες δινου 100 όμως 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MYLOPOTAMOS είπε

Έλα μου ντε η cosmote μου το λέει... Δεν έχω συνδεθεί ακόμα.... Μου λέει δεν μπορώ να σου δώσω πάνω από 50....εν το μεταξύ δεν υπάρχει άλλη καμπίνα στην περιοχή μόνο τις cosmote και πάνε μέχρι οπτική ίνα.... Και είμαι σίγουρος ότι nova και Vodafone περνει από εκεί... Αυτες δινου 100 όμως 

Για να μην δίνει η Cosmote που η καμπίνα είναι δική της 100 Mbps δεν μπορούν να δώσουν ούτε οι υπόλοιποι πάροχοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε

Για να μην δίνει η Cosmote που η καμπίνα είναι δική της 100 Mbps δεν μπορούν να δώσουν ούτε οι υπόλοιποι πάροχοι.

Νίκο τώρα εγώ έχω 100 Vodafone με ταχύτητα 80+ mbps 

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Nova και Vodafone μου δίνουν 100mbps ταχύτητα (ονομαστική και κλείδωνα στα 92-95 πραγματική με τη Nova ) και τώρα που έκανα αίτηση στον cosmote δεν καλύπτει 100 στη διεύθυνση μου. Εν τω μεταξύ εγώ είμαι στον αριθμό 11 της οδού που μένω και ακριβώς απέναντι , τα 10 και 12 παίρνουν κανονικά 100mbps. Με τον υπάλληλο με τον οποίο συνομίλησα του φάνηκε όντως παράξενο, έκανε μετρήσεις - έτσι είπε τουλάχιστον - και ενώ είδε ότι μπορώ να έχω περίπου 85Mbps, όταν πήγε το θέμα στον προϊστάμενό του ΔΕΝ του επέτρεψε να μου δώσει 100 mbps αφού το σύστημα δεν το έδινε. Και από συμβόλαιο με 28 ευρώ (λόγω φορητότητας από Nova)  απεριόριστα κινητά και 100άρα γραμμή , έκανα αίτηση για 50άρα γραμμή με απεριόριστα κινητά στα 32 ευρώ. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση , τα 28 ευρώ ισχύουν αυτή την περίοδο σαν προσφορά για φορητότητα από Nova. 

PS. Προσωπικά ευχαριστημένος είμαι έτσι κι αλλιώς αφού φεύγω από Nova καθώς είμαι χωρίς σταθερό ένα μήνα τώρα, και πλήρωνα και περισσότερα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, starconvict είπε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Nova και Vodafone μου δίνουν 100mbps ταχύτητα (ονομαστική και κλείδωνα στα 92-95 πραγματική με τη Nova ) και τώρα που έκανα αίτηση στον cosmote δεν καλύπτει 100 στη διεύθυνση μου. Εν τω μεταξύ εγώ είμαι στον αριθμό 11 της οδού που μένω και ακριβώς απέναντι , τα 10 και 12 παίρνουν κανονικά 100mbps. Με τον υπάλληλο με τον οποίο συνομίλησα του φάνηκε όντως παράξενο, έκανε μετρήσεις - έτσι είπε τουλάχιστον - και ενώ είδε ότι μπορώ να έχω περίπου 85Mbps, όταν πήγε το θέμα στον προϊστάμενό του ΔΕΝ του επέτρεψε να μου δώσει 100 mbps αφού το σύστημα δεν το έδινε. Και από συμβόλαιο με 28 ευρώ (λόγω φορητότητας από Nova)  απεριόριστα κινητά και 100άρα γραμμή , έκανα αίτηση για 50άρα γραμμή με απεριόριστα κινητά στα 32 ευρώ. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση , τα 28 ευρώ ισχύουν αυτή την περίοδο σαν προσφορά για φορητότητα από Nova. 

PS. Προσωπικά ευχαριστημένος είμαι έτσι κι αλλιώς αφού φεύγω από Nova καθώς είμαι χωρίς σταθερό ένα μήνα τώρα, και πλήρωνα και περισσότερα. 

Τι γίνεται ρε δεν πάμε καλά.... Πως γίνεται αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνω... Φαντάσου τι συμφωνίες έχουν κάνει 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήγα cosmote με την ελπίδα ότι η εξυπηρέτηση θα είναι - έστω και στοιχειωδώς - καλύτερη. Μόνο tο γεγονός ότι είμαι χωρίς σταθερό ένα μήνα τώρα - Nova - μου ήταν αρκετό.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kallonos είπε

Να δίνεται τον αριθμό βρόγχου στην αίτηση σας μήπως και αποφύγετε την μη διαθεσιμότητα πόρτας.

Το ξέρω αλλά αυτοί από ότι κατάλαβα δεν έχουν θέσει για 100 στην Ρεγκλετα.... Το θεμα τους είναι ότι δεν το δίνει το σύστημα.... 

Να φανταστείς ο γείτονας μου Περνουμε από την ίδια κολόνα από τον ίδιο ενισχυτή αυτός είναι 50 και τουν δίνουν 100 αλλα είναι 15 χρόνια στην cosmote ενώ εμένα που είμαι καινούριος πελάτης όχι.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...