Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια στο Syberia 2 (μη διαβάσεις αν δεν το έχεις παίξει)

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο σημείο αμέσως μετά την εκτίναξη από το αεροπλάνο, όπου έχω ξαναβρεί το τρένο και τον Oscar, και πρέπει να αποσυνδέσω το βαγόνι των επιβατών από τη μηχανή. Έχω κολλήσει και δε μπορώ να κάνω τίποτα. Τα μόνα πράγματα με τα οποία μπορώ να αλληλεπιδράσω είναι ο Oscar και το Yuki (έχω δοκιμάσει να χρησιμοποιήσω τα πάντα πάνω τους, ακόμα και τα έγγραφα που κουβαλάω, την εφημερίδα, τα σχέδια του τρένου κλπ). Από αντικείμενα έχω μόνο μια russian doll και έχω και τα σχέδια του τρένου. Στο control panel εμφανίζεται μόνο ο μεγεθυντικός φακός και μόλις το πατάω η Kate λέει ότι δε μπορεί να φτάσει το μηχανισμό αν το panel δε μείνει ανοικτό. Θα μπορούσα να βρω τη λύση από το gamewinners, αλλά επειδή δε θέλω να παίζω adventures με λύση, θέλω απλά να ξέρω αν ο γρίφος που κόλλησα είναι ο κλασσικός ηλίθιος γρίφος όπου το αντικείμενο που ψάχνω είναι απίστευτα μικρό και πρέπει να κουνάω τον κέρσορα πάνω κάτω σε όλες τις οθόνες μέχρι να το βρω ή αν είναι κάτι άλλο. Παρακαλώ, όποιος απαντήσει ας μου απαντήσει μόνο σε αυτό (no spoilers, "Ναι" αν χρειάζομαι και κάποιο άλλο αντικείμενο, "Όχι" αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο).Thanx

• 4 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...