Προς το περιεχόμενο

Wild Hearts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

spacer.png

Γίνετε εξπέρ στην αρχαία τεχνολογία για να κυνηγήσετε γιγαντιαία θηρία. Στο WILD HEARTS, μια μοναδική παραλλαγή σε αυτό το είδος παιχνιδιών, αυτό που σας δίνει την ευκαιρία να επιβιώσετε, όταν έρθετε αντιμέτωποι με τρομακτικά θηρία που ενσαρκώνουν την άγρια δύναμης της ίδιας της φύσης, είναι η τεχνολογία. Αντιμετωπίστε αυτά τα πλάσματα μόνοι σας ή κυνηγήστε τα με φίλους σας σε ένα παιχνίδι απρόσκοπτης συνεργασίας.

Κανείς δεν θυμάται γιατί τα Kemono αφηνίασαν προκαλώντας χάος στην Azuma που κάποτε ευημερούσε. Υποκινούμενα από απόγνωση, αυτά τα γιγαντιαία θηρία ενσαρκώνουν τη δύναμη της αρχέγονης φύσης στην πιο καταστροφική της μορφή. Για κάποιο διάστημα, φαινόταν ότι κανείς δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στη σαρωτική τους ισχύ. Αλλά ένας τρομερός κυνηγός, οπλισμένος με θανατηφόρα όπλα και αρχαία τεχνολογία που ονομάζεται Karakuri, θα μπορούσε να αλλάξει την τροπή της μάχης.

Δημοσ.

Μερικά bulletpoints.

• Το studio ήταν πίσω από τα Toukiden. Αν δε τα έχετε πολύ ακουστά, φανταστείτε κάτι σε υποδεέστερο  monster hunter με demons.
  • Η PC έκδοση atm έχει θέμα με cpu bottleneck και δε τρέχει καθόλου καλά.
  • Από πλευράς οπτικού τομέα (όχι art style που σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλό αν και παρόμοιο με τα MH) σε κάποια σημεία πάσχει σε σημείο να είναι χειρότερα και από το MH Rise που είναι switch game.🤣
  • Λένε ότι έχει χειρότερο grinding από world και rise (καλοφάγωτο αν ισχύει).
  • Δεν έχει FSR/DLSS αλλά έχουν πει θα μπουν κάποια στιγμή.

Σε γενικές γραμμές wait 4 sale, αν και έχει βγει η βρώμα ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ανακοινωθεί το MH World 2 οπότε και θα το φάει η μαρμάγκα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιζοντας λιγο αυτο ενω ειχα παιξει μερικες ωρες και το monster hunter , πλεον ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο ειδος δεν ειναι σιγουρα για μενα 😅

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-65% έκπτωση στο steam 

Δεν με είχε τρελάνει το τελευταίο monster hunter, όμως το world μου είχε αρέσει φουλ!

Αυτό εδώ λέει? Είναι όπως το world?

Λέω να το πάρω!

Το ξέρω ότι είναι στο gamepass, αλλά δε πολυπαίζω τα παιχνίδια εκεί, όπως και ότι κάποια στιγμή θα λήξει η συνδρομή και δε νομίζω να ανανεώσω.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...