Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας, εχω τη Samsung 50 7172 στο σαλονι με τον υπολογιστη.Στο δωματιο εχω  μια arielli με google cromecast.Πως μπορω να ελεγχω το pc και στο δωματιο; πχ μεσω stremio,youtube?Κινητο εχω το galaxy Note 9 μηπως βοηθαει αυτο;

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από aleksios
Δημοσ.

Περιεγραψε λιγο καλυτερα τι ακριβως θες να κανεις. Βασικα ποια tv θες να ελεγχεις και απο που.

Αν θες να ελεγχεις απο το pc την τηλεοραση με το chromecast, δεν γινεται γιατι το chromecast δεν κανει κατι τετοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω απο το δωματιο με την αριελλι να μπορω να χρησιμοποιω το pc που ειναι στο σαλονι,σερφαρισμα ,stremioκλπ.

Σαλονι-Samsung tv-pc

Δωματιο-Arielli tv- google chromecast.

Κινητο- Samsung Note 9.

Επεξ/σία από aleksios
Δημοσ.

Οποτε δεν γινεται με κανενα τροπο απομακρυσμενος ελεγχος υπολογιστη;να βλεπω δηλαδη σε αλλη τηλεοραση απο αυτη που ειναι συνδεδεμενος;

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις ενα raspberry (η φτηνοτερη λυση αυτη τη στιγμη), να βαλεις ενα λειτουργικο σε αυτο, εναν vnc client (+ εναν vnc server στο αλλο) και να συνδεεσαι μεσω vnc εκει.

Δημοσ.

Γιατι εχει αλλη επιλογη ετσι οπως το σκεφτεται? Ας πει τι θελει να κανει ακριβως να του πουμε τι εναλλακτικες εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ξεκαθαρο; θελω απλως να μπορω να χειριζομαι τον υπολογιστη και απο το δωματιο,να μπορω να βλεπω την επιφανεια εργασιας και τα αρχεια του υπολογιστη στην τηλεοραση του δωματιου.

Επεξ/σία από aleksios
Δημοσ.

Μονο αν σου δινει η τηλεοραση καποιο remote software. Αν ειναι android μπορεις να κατεβασεις καποιο. Αν δεν ειναι δε γινεται. Και ολα αυτα με το τηλεκοντρολ? Το σκεφτηκες καλα?

Δημοσ.

Πάρε ένα τάμπλετ και με το google remote desktop θα χειρίζεσαι τον υπολογιστή και θα βλέπεις την εικόνα στην τηλεόραση που θες.Ισως γίνεται και απο το κινητό αντί για ταμπλετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...