Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, jimmysss! said:

Για παιξε λιγο και πες μας! αλλιως να μεινουμε με την παλια εκδοση 

δεν εχω αντιμετωπισει απο χτεες κανενα  προβλημα.ριξτοο

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, speedman_26 είπε

note20ultra θα παρει?

+1

" The last week of February 2023 will see the One UI 5.1 being released for these devices:

• Galaxy A72, Galaxy A82 5G, Galaxy A52s 5G, Galaxy A52 5G, Galaxy A52
  • Galaxy Tab S7 FE, Galaxy Tab S7+, Galaxy Tab S7
  • Galaxy Z Fold 2 and Galaxy Z Flip
  • Galaxy Note 20 and Galaxy Note 20 Ultra "

Επεξ/σία από Theon1k
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, o_shaolin είπε

Αναγκαστικά λοιπόν , όσοι θέλαμε κάτι ποιοτικό και ανώτερο από  Mid range , θα μεταβούμε σε ios.
όλοι δικαιολογούν περιστατικά ελαττωματικών συσκευών μέχρι να δώσουν 7-8 κατοστάρικα και να το πάθουν οι ίδιοι...
μετά γεια σας!!

Θεωρείς δηλαδή ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στα προϊόντα της Apple ; Εγώ πάντως που έχω στο κύκλο μου iPhones ακούω παράπονα για υπερθέρμανση και για κολλήματα χωρίς λόγο και αιτία. Έχω δώσει χιλιάδες ευρώ σε Samsung προϊόντα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα αλλά και άλλοι σαν εσένα. Άμα έβγαιναν όλα χωρίς προβλήματα δεν θα βάζανε εγγύηση οι εταιρείες.

Δημοσ.

Μόνο πέρυσι ξόδεψα πάνω από 2κ σε συσκευές Samsung...και ήταν τα τελευταία.
Πίστεψε με ποτέ δεν περίμενα να γράψω κάτι τέτοιο για την Samsung αλλά δυστυχώς η ποιότητα φαίνεται να πέφτει όσο οι τιμές
ανεβαίνουν. Με Apple εγώ προσωπικά με την χρήση που κάνω δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με θερμοκρασίες ή κολλήματα.
Σίγουρα πάντα θα υπάρχουν θιασώτες και αρνητές ενός brand.
όπως κι εγώ πάντα έλεγα Samsung Και ξερό ψωμί...
Το iphone δουλεύει... γιατί τι να την κάνεις την κάμερα των 300mp όταν προσπαθείς να κάνεις κλήση και ακους απο μέσα τους ήχους του ρούτερ του 1997?
Mιλάω για διαφορές σε βασική χρήση όχι για αστείες συγκρίσεις camera, hertz κλπ
Γνωστός μου με S22Plus δεν μπορεί να μιλήσει... τι να λέμε τώρα... δεν γίνεται να είμαστε ολοι άτυχοι ξαφνικά , ενώ τόσα χρόνια αγοράζαμε τηλεφωνάρες...

όσο για την εγγύηση ... σε flip 4 μας είπαν ότι φταίμε για μαυρίλες στην οθόνη που εμφανίστηκαν ξαφνικά... με κόστος αλλαγής 500 συν...
Δεν το περίμενα πραγματικά από την Samsung... το μονο κινητό που δουλεύει σωστά αυτής της εταιρίας στην οικογένεια είναι ένα Note 8 που μετά από 5 ασταμάτητα έτη δουλευει ακόμη είναι σαν ελβετικό ρολόι ....
Εύχομαι τα δικά σας τηλέφωνα να δουλεύουν άψογα... και να μην μπείτε στον κόπο της μετάβασης ( λειτουργικου, ρολογιών , φορτιστών , κλπ αξεσουάρ ).
σε κάθε περίπτωση η γνώμη σας είναι σεβαστή.

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Από την Μ σειρά της Galaxy, ποια θα πάρουν αναβάθμιση σε One UI 5.1? Γιατί απ' ότι διάβασα σε άλλες σελίδες, οι φήμες λένε ότι από την M σειρά, την έκδοση αυτή θα την πάρουν μόνο τα Galaxy M 53 5G και M 23 5G. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, θα είναι πραγματικά κρίμα και εξευτελιστικό ταυτόχρονα, γιατί τα κινητά της M σειράς παρόλο που δε πωλούνται επίσημα στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, μοιάζουν αρκετά με τα δημοφιλέστερα κινητά της σειράς Α, με ελάχιστες διάφορες στα χαρακτηριστικά και λιγότερο δημοφιλή από την σειρά Α, λόγω της μεγαλύτερη διαφήμισης που έχουν τα κινητά της συγκεκριμένης σειράς που προανέφερα. Για να σας δώσω να το καταλάβετε, μοιάζουν σαν την παλιά σειρά J που πωλούσε η Samsung ως το 2019, αφότου αποφάσισε να την συγχωνεύσει με την σειρά Α. Εγώ ως κάτοχος του Galaxy M 52 5G, μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του και διαφέρει ελάχιστα από το αντίστοιχο "ξαδελφάκι" του το Galaxy A52s 5G, με τις διάφορες ότι δεν υποστηρίζει θύρα για ακουστικά (αυτό για εμένα ήταν μεγάλο μείον, αλλά το κατάπια και πήγα παρακάτω μιας και πλέον εχωστην κατοχή μου φτηνά ασύρματα ακουστικά), δεν έχει οπτική σταθεροποίση στον βασικό του φακό (αυτό σε κάποιες περιπτώσεις όντως θα ήταν χρήσιμο, ειδικά στις νυχτερινές λήψεις) και ότι δεν παρέχει πιστοποίηση IP 67 σε νερό και σκόνη. Αλλά εδώ ισχύει το γεγονός ότι πληρώνεις παίρνεις, γιατί στα 280€ που έκανε τότε το Galaxy M52 5G, ήταν κατά 40€ φτηνότερο από το αντίστοιχο Galaxy A 52s 5G στο σκρουτζομάγαζα τον Απρίλιο του 2022 που αποφάσισα να το αγοράσω, σχεδόν 7 μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του κινητού αυτού. Είναι κρίμα πραγματικά αν σταματήσει να υποστηρίζει από τώρα τα μοντέλα αυτά όπως και τα M 32, επειδή είναι λιγότερο δημοφιλής από τα αντίστοιχα κινητά της σειράς Α και να συμπεριφέρονται στου χρήστες αυτών των κινητών λες και έχουν στην κατοχή τους κινητά από την Xiaomi (τουλάχιστον ευελπιστώ να συνεχίσουν τα security updates) . Ο βασικός λόγος που έφυγα από την Xiaomi, ήταν λόγω του κακού περιβάλλοντος που είχαν με τις πολλές διαφημίσεις που είχαν σχεδόν σε κάθε εφαρμογή τους κάνοντας το λειτουργικό πιο βαρύ και της μικρής υποστήριξης που παρείχαν πολλά μοντέλα εκείνη την περίοδο (κάτοχος του Xiaomi Redmi Note 5, που πραγματικά τπυ έβγαλα το λάδι και άντεξε στον χρόνο). Ήλπιζα ότι ίσχυε το ακριβώς αντίθετο με την Samsung, αλλά βλέπω ότι θέλει ακόμα πολλά βήματα προόδου για να φτάσει την Apple στον τομέα των αναβαθμίσεων σε παλαιότερα και υποδεέστερα κινητά της. Όταν με το καλό η Samsung βγάλει την επίσημη λίστα με τα κινητά τα οποία θα λάβουν την έκδοση One UI 5.1, ελπίζω να είναι και της προηγούμενης γενιάς Galaxy M series, ούτως ώστε να μην νομίζουμε ότι μας έχει παραμελήσει η Samsung και μας έχει ξεγράψει ήδη.

• Like 1
Δημοσ.

S20 Fe 5g το έχει πάρει από προχθές. 

7 ώρες πριν, freegr είπε

Μόνο τα ακριβά και απλησίαστα μοντέλα κσι τα υπόλοιπα στον κάδο απορριμμάτων δηλαδή 

Αν θέλεις το καλύτερο ναι.  Ότι πληρώνεις παίρνεις 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/2/2023 στις 9:05 ΠΜ, iganiats είπε

Λογικά, όσες συσκευές φοράνε ή θα φορέσουν Android 13 θα πάρουν το One UI 5.1

σωστά μάλλον ξεκινάει για το note20 για τα παιδιά που ρώτησαν  https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-note-20-one-ui-5-1-update-rolling-out/

https://www.sammobile.com/news/when-to-expect-one-ui-5-1-update-samsung-galaxy-device/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...