Giorgos0974 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα με το νέο μου υπολογιστή. Ξεφνηκα εκεί που παίζει WoW η WoW classic παγώνει η εικόνα ( σε τυχαίες στιγμές) Μόλις πατήσω το πλήκτρο των windows η ctrl+tab το παιχνίδι συνεχίζει να τρέχει κανονικά. Το σύστημα μου είναι το εξής. Επεξεργαστής Cpu Ryzen 5 7600x Μητρική Asus rog strix b650-a gaming WiFi Κάρτα γραφικών Power color 6750xt Μνημη Kingston fury beast 5600 33GB Windows 11 Ολοι η drivers είναι ενημερωμένοι, θερμοκρασία κάρτας γραφικών είναι 50 βαθμούς και επεξεργαστή 60. Όταν τρέχω κάποιο benchmark όπως 3dmark η το Heaven δεν έχω κανενα πρόβλημα. Το μόνο που benchmark που δεν μου ολοκληρώνει είναι το Userbenchmark και βγάζει αυτό το μήνυμα για την κάρτα γραφικών relative performance n/a-banchmark incomplete και δεν μου γράφει απόδοση στο 3d dx11 Επίσης αν το ποστ είναι σε λάθος θέμα παρακαλώ πείτε μου να το διορθώσω. Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από Giorgos0974
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Giorgos0974 είπε Καλημέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα με το νέο μου υπολογιστή. Ξεφνηκα εκεί που παίζει WoW η WoW classic παγώνει η εικόνα ( σε τυχαίες στιγμές) Μόλις πατήσω το πλήκτρο των windows η ctrl+tab το παιχνίδι συνεχίζει να τρέχει κανονικά. Το σύστημα μου είναι το εξής. Επεξεργαστής Cpu Ryzen 5 7600x Μητρική Asus rog strix b650-a gaming WiFi Κάρτα γραφικών Power color 6750xt Μνημη Kingston fury beast 5600 33GB Windows 11 Ολοι η drivers είναι ενημερωμένοι, θερμοκρασία κάρτας γραφικών είναι 50 βαθμούς και επεξεργαστή 60. Όταν τρέχω κάποιο benchmark όπως 3dmark η το Heaven δεν έχω κανενα πρόβλημα. Το μόνο που benchmark που δεν μου ολοκληρώνει είναι το Userbenchmark και βγάζει αυτό το μήνυμα για την κάρτα γραφικών relative performance n/a-banchmark incomplete και δεν μου γράφει απόδοση στο 3d dx11 Επίσης αν το ποστ είναι σε λάθος θέμα παρακαλώ πείτε μου να το διορθώσω. Ευχαριστώ Λοιπόν το σύστημα είναι καινούργιο , το πήρες έτοιμο συναρμολογημένο από κατάστημα ; αν ναι ίσως θα ήταν καλύτερο να το επιστρέψεις να γίνει ένας έλεγχος. Μπορείς να κάνεις ένα bios update (0823) και να το δοκιμάσεις πάλι , φαντάζομαι δεν έχεις κάνει overclocking (XMP και τέτοια).
Giorgos0974 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Λοιπόν το σύστημα είναι καινούργιο , το πήρες έτοιμο συναρμολογημένο από κατάστημα ; αν ναι ίσως θα ήταν καλύτερο να το επιστρέψεις να γίνει ένας έλεγχος. Μπορείς να κάνεις ένα bios update (0823) και να το δοκιμάσεις πάλι , φαντάζομαι δεν έχεις κάνει overclocking (XMP και τέτοια). Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή το σύστημά έχει συναρμολογηθει από φίλο. Bios update έχω κάνει καθώς και έχω βάλει το XMP στο 1 αλλά έχω δοκιμάσει και χωρίς το XMP και μου κάνει το ίδιο. Μιλσμε για τυχαία παγωματα οθόνης και μόνο στο WoW. Δηλαδή μπορεί να τρέχει το παιχνίδι μια ώρα χωρίς κανένα θέμα και μετά να παγώσει 1 η 2 φορές. Σε stress test όλα οκ.
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Giorgos0974 είπε Μιλσμε για τυχαία παγωματα οθόνης και μόνο στο WoW. Σε άλλα παιχνίδια δεν στο κάνει ; αν ναι τότε έχει να κάνει με το συγκεκριμένο game λογικά.
Giorgos0974 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Σε άλλα παιχνίδια δεν στο κάνει ; αν ναι τότε έχει να κάνει με το συγκεκριμένο game λογικά. Ακριβώς το κάνει μόνο στο Wow και στο Wow classic δεν μου κάνει τίποτα σε κάποιο άλλο game.
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Giorgos0974 είπε Ακριβώς το κάνει μόνο στο Wow και στο Wow classic δεν μου κάνει τίποτα σε κάποιο άλλο game. Κάποιο bug του παιχνιδιού θα είναι , αν είχες hardware πρόβλημα θα στο έκανε και σε άλλα παιχνίδια η θα είχες αστάθεια σε stress test.
Tol1as Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Ίσως είναι θέμα add-on? Δοκίμασε να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση του WoW χωρίς addons και μετά προσθεσε τα ένα-ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα