Προς το περιεχόμενο

|HELP| Καπνοί σε φορτιστή & laptop ASUS TUF ?!

MontzOlee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας κ χρόνια πολλά! 🥩 

Όπως γράφω κ στον τίτλο του θέματος ήμουν ευτυχής κάτοχος ενός ASUS TUF ,αγορασμένο πριν 4 μήνες από γνωστή Ελληνική Αλυσίδα Χ.

Λογω φορητότητας για όσο καιρό είναι στην κατοχή μου το φόρτιζα με powerbank απο θύρα thunderbolt type c.

Αυτές τις μέρες που είχα άδεια κ ήμουν σπίτι το έβαλα στην πρίζα . Έκανα μια φόρτιση κ όλα ήταν οκ, τελείωσε η μπαταρία την επόμενη μέρα κ το έβαλα ξανά.
Ξαφνικά και χωρίς λόγο δεν φόρτιζε , τον έβγαλα και τον έβαλα ξανά αφήνοντας το για 10 λεπτά να δω αν θα πάρει μπροστά γιατί είχε κλείσει από μπαταρία.

Εκεί ξαφνικά το power cable κ ο φορτιστής έβγαλε καπνούς.
Δεν ξέρω τι και πως κ δεν ξέρω αν έπαθε κάτι ο υπολογιστής.

Απο την Κυριακή είμαι σε επικοινωνία με το κατάστημα , σήμερα ο υπολογιστής φτάνει Αθήνα μετά από καθυστέρηση 3 ημερών στις κούριερ κ πραγματικά θέλω τη γνώμη σας πως να κινηθω και τι μπορώ να ζητήσω πχ αντικατάσταση ?! 

ευχαριστω εκ των προτέρων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

Εκεί ξαφνικά το power cable κ ο φορτιστής έβγαλε καπνούς.
Δεν ξέρω τι και πως κ δεν ξέρω αν έπαθε κάτι ο υπολογιστής.

Στο τιτλο λες καπνοι σε φορτιστη ΚΑΙ λαπτοπ, εδω λες μονο φορτιστη. Τελικα τι ισχυει? Ειδες καπνους στο power brick και στην θυρα φορτισης?

13 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

και τι μπορώ να ζητήσω πχ αντικατάσταση ?!

Δεν μπορεις να "ζητησεις" κατι. Η προτεραιοτητα ειναι επισκευη ή αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερο μοντελο. Μετα επιστροφη χρηματων

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Στο τιτλο λες καπνοι σε φορτιστη ΚΑΙ λαπτοπ, εδω λες μονο φορτιστη. Τελικα τι ισχυει? Ειδες καπνους στο power brick και στην θυρα φορτισης?

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες αρχικα. Έχεις δίκιο απλά έβαλα το ?! Στον τίτλο γιατί δεν ξέρω αν έβγαλε ο υπολογιστής. Δεν είδα στην θύρα φόρτισης αλλά στο power brick & power supply καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα.

Δεν μπορεις να "ζητησεις" κατι. Η προτεραιοτητα ειναι επισκευη ή αντικατασταση με ιδιο ή καλυτερο μοντελο. Μετα επιστροφη χρημα

Πως ξέρω όμως ότι ΔΕν έπαθε κάτι το λαπτοπ κ το βγάλει μετέπειτα κ στην χειρότερη περίπτωση εκτός εγγύησης?

Εγω θα ήθελα καινούργιο σε ονειρικό σενάριο. Δεν με νοιάζει απαραίτητα κάτι καλύτερο - ακριβότερο γιατί έτσι κ αλλιώς ήταν στο μέγιστο budget που ηθελα να χαλάσω

Ωραια τοτε να τσεκαρεις και την πριζα γιατι μπορει και αυτη να προκαλεσε το προβλημα (οχι οτι θα το αναφερεις εσυ, δεν τους νοιαζει). Οπως και να εχει, πρεπει να ελεγχθει αφου βγηκαν και απο εκει καπνοι

Το λαπτοπ δεν επαθε κατα 99% τπτ. Το "ιδιο ή καλυτερο" δεν σε αφορα σε τιμη, αυτοι θα καλυψουν την διαφορα αν δεν εχουν το ιδιο λαπτοπ να σου προσφερουν. Πολυ πιθανων να αλλαξουν μονο το καλωδιο και να το στειλουν πισω (αφου γινει ελεγχος στο λαπτοπ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...