Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την μητρική ASUS ROG GAMING B450 η οποία έχει υποδοχή για κάρτες PCIe και θέλω να αγοράσω και να τοποθετήσω κάρτα firewire  οι οποίες είναι για PCI 

θα τοποθετηθούν χωρίς προβλημα ή οχι;

κάπου πήρε το μάτι μου και για ανταπτορα,μήπως πρέπει να αγοράσω και ανταπτορα;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, georgiouu είπε

έχω την μητρική ASUS ROG GAMING B450 η οποία έχει υποδοχή για κάρτες PCIe και θέλω να αγοράσω και να τοποθετήσω κάρτα firewire  οι οποίες είναι για PCI 

θα τοποθετηθούν χωρίς προβλημα ή οχι;

κάπου πήρε το μάτι μου και για ανταπτορα,μήπως πρέπει να αγοράσω και ανταπτορα;

https://www.e-shop.gr/dawicontrol-dc-1394-pci-e-2-1-ieee-1394-firewire-controller-p-PER.801028

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις; Πολλές μητρικές έχουν ενσωματωμένο firewire ή έστω pin header για αυτό.

Αν δεν έχει η μητρική, υπάρχουν πολλές κάρτες PCIe σε Firewire, όπως προαναφέρθηκε.

Τέλος, υπάρχουν αμέτρητα adapters από PCIe σε ένα ή δύο  PCI.

Εικόνα Κάρτα Ανύψωσης PCI Express x1 Delock (90062) προς 1x PCI 32 Bit 5V Υποδοχή

PCI-E PCI Express to PCI Adapter Flexible Cable Mini PCIE 1x to 16x Ribbon  Riser Card Extender αγοράστε φτηνά — δωρεάν αποστολή, πραγματικές κριτικές  με φωτογραφίες — Joom

Pcie X1 X4 X8 X16 To Dual Pci Slots Adapter Pci Express To 2 Pci Card With  Usb 3.0 Extender Cable For Serial Parallel Sound Card - Add On Cards &  Controller Panels - AliExpress

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...