georgiouu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 έχω την μητρική ASUS ROG GAMING B450 η οποία έχει υποδοχή για κάρτες PCIe και θέλω να αγοράσω και να τοποθετήσω κάρτα firewire οι οποίες είναι για PCI θα τοποθετηθούν χωρίς προβλημα ή οχι; κάπου πήρε το μάτι μου και για ανταπτορα,μήπως πρέπει να αγοράσω και ανταπτορα;
Dark_Nightfall Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, georgiouu είπε έχω την μητρική ASUS ROG GAMING B450 η οποία έχει υποδοχή για κάρτες PCIe και θέλω να αγοράσω και να τοποθετήσω κάρτα firewire οι οποίες είναι για PCI θα τοποθετηθούν χωρίς προβλημα ή οχι; κάπου πήρε το μάτι μου και για ανταπτορα,μήπως πρέπει να αγοράσω και ανταπτορα; https://www.e-shop.gr/dawicontrol-dc-1394-pci-e-2-1-ieee-1394-firewire-controller-p-PER.801028 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Για παλια καμερα την θελεις την firewire?
georgiouu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Για παλια καμερα την θελεις την firewire? ναι
StavrosD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Ποια μητρική έχεις; Πολλές μητρικές έχουν ενσωματωμένο firewire ή έστω pin header για αυτό. Αν δεν έχει η μητρική, υπάρχουν πολλές κάρτες PCIe σε Firewire, όπως προαναφέρθηκε. Τέλος, υπάρχουν αμέτρητα adapters από PCIe σε ένα ή δύο PCI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα