Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Είχα από το 1999 wind. Πριν 1 μήνα γυρισα τον αριθμό μου σε Vodafone. Στην wind είχα αναμονή κλήσης και όταν κάποιος με καπου ενώ μιλουσα έβλεπα από πισω να καλεί και αν ήθελα μπορουσα να απαντήσω την ίδια στιγμή. Μόλις γυρισα στην Vodafone αυτό κόπηκε. Προφανώς είναι ενεργοποιημενο από την συσκευή νου xiaomi redmi note 8 pro και προφανως έχω κάνει και την ενεργοποίηση στην VodafoneVodafone με. #43# . Παρολαυτα όταν μιλάω οποίος με παεει του λέει ότι είμαι κατειλημμένος και μου έρχεται SMS. Επειδή μιλάω λόγω δουλειάς 2-3 ώρες την ημέρα και είναι εντελώς σπαστικό το SMS που βομβαρδιζομαι κάθε Λιγο και λιγάκι πως μπορώ να λειτουργήσει σωστά η αναμονή ξέρει κανεις? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Με *43# ενεργοποιείται και με #43# απενεργοποιείται.

Στης γυναίκας το Xiaomi σε Vodafone δουλεύει μια χαρά.

Aκριβως αυτο

Ασε που πρεπει να υπάρχει τοποθετημένο και σαν υπηρεσία απο τον παροχο

Δημοσ.

τα ιδια :( ενω λεει οτι εχει ενεργοποιηθει οταν μιλαω και με καλει καποιος του λεει οτι ειμαι κατειλλειμενος και μου ερχεται SMS :( 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ για την ανάστηση του thread από τον τάφο αλλά το αφήνω εδώ για όποιον έχει θέμα στο μέλλον:

1)Πας στο τηλέφωνο, πληκτρολογείς *43#, καλείς >ενεργοποιείται

2)Καλείς 1285, πατάς 2 (υπηρεσία ειδοποίησης κλησεων όταν είσαι κατηλλημένος), ξαναπατάς 2 ( απενεργοποίηση)

3)Καλείς πάλι 1285, πατάς 3 (τηλεφωνητής), πατάς 2 (απενεργοποίηση)

Αυτά μου τα είπε η τεχνική υπηρεσία της vodafone και έκτοτε δουλεύει.

Επεξ/σία από Lazarba
  • Like 4
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/8/2023 στις 1:49 ΜΜ, Lazarba είπε

Σορρυ για την ανάστηση του thread από τον τάφο αλλά το αφήνω εδώ για όποιον έχει θέμα στο μέλλον:

1)Πας στο τηλέφωνο, πληκτρολογείς *43#, καλείς >ενεργοποιείται

2)Καλείς 1285, πατάς 2 (υπηρεσία ειδοποίησης κλησεων όταν είσαι κατηλλημένος), ξαναπατάς 2 ( απενεργοποίηση)

3)Καλείς πάλι 1285, πατάς 3 (τηλεφωνητής), πατάς 2 (απενεργοποίηση)

Αυτά μου τα είπε η τεχνική υπηρεσία της vodafone και έκτοτε δουλεύει.

Σε εμένα παρόλα αυτά δεν λειτούργησε αλλά παίρνοντας τηλέφωνο στο 13840, λύθηκε το πρόβλημα σε 5 λεπτά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...