Πανος999 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα..1/4 ληγει το πρόγραμμα μου κ την αλλη βδομάδα θα μεταφερθω σε καρτοπρογραμμα στη Vodafone..Ξερει κανεις ποσο περίπου θα πληρώσω?
kallonos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα..1/4 ληγει το πρόγραμμα μου κ την αλλη βδομάδα θα μεταφερθω σε καρτοπρογραμμα στη Vodafone..Ξερει κανεις ποσο περίπου θα πληρώσω? Στο συμβόλαιο σου γράφει το μήνα που θα φύγεις και το κόστος που θα πληρώσεις. 1
Πανος999 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, kallonos είπε Στο συμβόλαιο σου γράφει το μήνα που θα φύγεις και το κόστος που θα πληρώσεις. Στο πρώτο 24μηνο που υπεγραψα οντως μου στείλανε ενα τετοιο έγγραφο αναλυτικο..Στο δευτερο 24μηνο δεν πηρα τίποτα κ τωρα δεν το βρίσκω αυτο το αρχειο..Μπηκα στην εφαρμογή κ δεν βρισκω κατι παρόμοιο..
kallonos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Στο πρώτο 24μηνο που υπεγραψα οντως μου στείλανε ενα τετοιο έγγραφο αναλυτικο..Στο δευτερο 24μηνο δεν πηρα τίποτα κ τωρα δεν το βρίσκω αυτο το αρχειο..Μπηκα στην εφαρμογή κ δεν βρισκω κατι παρόμοιο.. Πάρε την εξυπηρέτηση της cosmote και ρώτα τοτε.
Πανος999 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Έχω ζητησει αντίγραφο συμβολαιου κ φυσικα ακομα δεν μου το εχουν στειλει λογω φορτου κ προτεραιότητας.. Επειδη ισως να μην μου το στείλουν μεχρι τελος της εβδομάδας κ δε θελω να χασω την προσφορά απ την αλλη εταιρεία,ειναι μεγάλο το πεναλτυ λιγο πριν ληξει ή μικρο?Ληγει 3/4 το συμβολαιο μου.. Αν εχει γνωση κανείς κ εχει κανει μεταβαση σε αλλη εταιρεία ας μου πει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα