elias99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα, έχω τον παρακάτω λέβητα αερίου καινούριο σφραγισμένο παρέα με την καμινάδα του.το κέρδισα σε κλήρωση και τελικά δε έγινε εγκατάσταση αλλά παρέμενει στο πατάρι. https://www.skroutz.gr/s/12012351/Riello-Start-Condens-25-KIS-Επιτοίχιος-Λέβητας-Συμπύκνωσης-Αερίου-με-Καυστήρα-16767kcal-h.html το κουτί ανοίχτηκε από τον πατέρα μου για να διαβάσει το manual. κάποιος γνώστης του επαγγέλματος μπορεί να μου πει πόσο πιάνει χοντρικά να το βάλω καμία αγγελία ?
chrisgav Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρετισματα στον Παντελο Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από chrisgav 2
valadsk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, elias99 είπε καλησπέρα, έχω τον παρακάτω λέβητα αερίου καινούριο σφραγισμένο παρέα με την καμινάδα του.το κέρδισα σε κλήρωση και τελικά δε έγινε εγκατάσταση αλλά παρέμενει στο πατάρι. https://www.skroutz.gr/s/12012351/Riello-Start-Condens-25-KIS-Επιτοίχιος-Λέβητας-Συμπύκνωσης-Αερίου-με-Καυστήρα-16767kcal-h.html το κουτί ανοίχτηκε από τον πατέρα μου για να διαβάσει το manual. κάποιος γνώστης του επαγγέλματος μπορεί να μου πει πόσο πιάνει χοντρικά να το βάλω καμία αγγελία ? γιατί συμμετέχεις σε διαγωνισμό αφού δεν το χρειαζόσουν?. Απούλητο να σου μείνει. 1 1
elias99 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, valadsk είπε γιατί συμμετέχεις σε διαγωνισμό αφού δεν το χρειαζόσουν?. Απούλητο να σου μείνει. κοίτα έχεις δίκιο.και εγώ το ίδιο θα ευχόμουν. τις προάλες είδα αγγελία για iphone χωρίς απόδειξη γιατί ήταν από κλήρωση και ευχήθηκα ακριβώς το ίδιο. η αλήθεια βέβαια είναι ότι μου το έδωσαν σε μία εταιρεία που εργαζόμουν πριν απο 1 χρόνο περίπου γιατί με χρεωστούσαν πάνω απο 2 μηνιάτικα.μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά είδη τους έδινε διάφορα προιόντα δωρεάν για να τους διαφημίζουμε οπότε μία μέρα απλά μου είπαν πάρε τον λέβητα και καλή συνέχεια. επειδή ήξερα τα οικονομικά της επιχείρησης μου και σκεπτόμενος ούτε δε πρόκειται να πάρω ουτε cent απλά τον πήρα και έφυγα. τον λέβητα τον πήρα σπίτι γιατί όντως θα βάζαμε αέριο.εκείνο το διάστημα άνοιγαν τρύπες μπροστά από το σπίτι μου και ήταν μια πολύ καλή λύση θα μου γλύτωνε αρκετά χρήματα .δυστυχώς ο καριόλης γείτονας έκανε ολόκληρη ιστορία γιατί η εγκατάσταση θα έπρεπε να μπει στο χώρο που βάζει το αυτοκίνητο του και έχει κάνει και έναν μικρό κήπο.οπότε πάπαλα το αέριο. το παραπάνω σε συνδιασμό και με τις αυξήσεις αερίου,αποφασίσαμε ότι θα μείνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης το πετρέλαιο. Προχθές λοιπόν είδα τον καημένο τον λέβητα που στέκεται αραχνιασμένος στο πατάρι και λέω δεν τον πουλάω μπας και βγάλω κανένα ψηλό για ένα έκτακτο ταξίδι που μου έτυχε? Εν πάσει περιπτώση για να γλυτώσω όλο το παραπάνω κείμενο είπα να γράψω την αφάνταστη ιδέα του διαγωνισμού.Περίμενα να στείλουν διάφοροι καλοθελητές μηνύματα του στυλ ''στο αγοράζω 200 ευρώ-300 ευρώ και έρχομαι τώρα να τον πάρω'' κτλ. Αυτά καλή συνέχεια ,αν υπάρχει κάποιος γνώστης παρακαλώ να μου πει χοντρικά μία τιμή να το δώσω να φύγει απο το πατάρι-τζάμπα κάθεται.
mihanikos1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ρε φίλε έχει 1500 € καινούργιος. Εσύ έχεις διαβάσει και το manual, να σου δώσω 250€ και να έρθω να τον πάρω να σου αδειάσει και το πατάρι;; Θα πάρω και τις αράχνες που έχει μαζί μου...
alejsalonica Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 1. Βρες έναν τρόπο να τον εγκαταστήσεις. 2. Εναλλακτικά πούλα τον σε κάποιον υδραυλικό αλλά δες τι θα γίνει με την εγγύηση πρώτα.
Maurikycli Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Ρε φίλε έχει 1500 € καινούργιος. Εσύ έχεις διαβάσει και το manual, να σου δώσω 250€ και να έρθω να τον πάρω να σου αδειάσει και το πατάρι;; Θα πάρω και τις αράχνες που έχει μαζί μου... Δίνω 350
greekfragma Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) τραγέλαφος το θρεντ...τουλάχιστον περνάει ευχάριστα η ώρα. λέβητας δίχως εγγύηση για να πουληθεί=μιση τιμή από όσο έχει τώρα. γιατί είχε και 1000άρικο πριν λίγο διάστημα βάση ιστορικού. με 700ευρώ τον σπρώχνεις τίμια. από το να πιάνει αράχνες μιας και φυσικό δε θα δεις λόγω γείτονα, θα βγάλεις 700 που είναι η θέρμανση σου σε πετρέλαιο για 2 χειμώνες άνετα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από greekfragma
basilis_k6 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 ρεαλιστικα, επειδη μονοι μας δεν κανουμε εγκατασταση, ο τεχνικος θα μας τον φερει σε καλυτερη τιμη απο 1200 που εκανε περιπου. οποτε πιστευω με 800 αρχικη εισαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα